Kampen om makten fortsätter

Som vanligt förekommer det ingen rapportering från de pågående utredningarna om valfusk i det amerikanska presidentvalet i vanlig media eftersom man bestämt sig för att tiga ihjäl det faktum att det fortfarande är ovisst vem som kommer att svära presidenteden den 20 januari.

Även om såväl media som seriösa och pålästa svenska skribenter påstår att valet redan är avgjort, pågår som sagt den juridiska processen för fullt och nu senast har advokaten Sidney Powells team satt ihop en 270-sidig rapport (se länk i artikel) om utbrett valfusk inklusive vittnesmål från flera vittnen och källor, detaljer om bedrägeri från såväl röstmaskiner som cybersäkerhetspåverkan samt utländsk inblandning. Det har nu gått så långt att man inte längre pratar om fusk, utan förräderi och lägger man därtill de pågående utredningarna kring mutanklagelserna mot Joe Biden och hans son Hunter är det mycket tveksamt om Biden kan tillträda som president i slutet av januari.

Det blir spännande de nästkommande veckorna att se vem som till slut kommer stå som vinnare – må bäste man vinna!

#itaintovertilitsover

Attorney Sidney Powell Releases 270 Page Document on Massive 2020 Election Fraud Involving Foreign Interference

10 reaktioner till “Kampen om makten fortsätter

 1. Ursäkta ämnesbyte. Igår skrev jag om hur Israel fr o m nästa vecka kan vaccinera 150 000/dag.
  Idag har även herr Pagrodsky, tidigare S-minister uppmärksammat detta. Han skriver i dagens Expressens några rader kring det hela.
  Jag vet förstås inte hur han är, men min bild tidigare var att han var förnuftig och inte marinerad intill dumhetens gräns i det ideologiska S-träsket (som är unket och luktar ruttet numer) såsom övriga i S-toppen är.

  Gillad av 1 person

   1. Ja. Försöken att med våld förverkliga himmelriket här på jorden har kostat på. Många hundra miljoner människor har dött pga att några tagit sig rätten att förverkliga en bisarr idé.

    Gillad av 1 person

 2. Lite mer om Israel (där det är politiskt kaos pga herr Överste Mutkolven Neanyahu). Börsen i Israel har nu startat ett Cannabisindex på börsen. 9 företag ingår i detta börsindex, alla ägnar sig åt forskning kring cannabis och mest då marijuana. Israel är ett av de ledande länderna när det gäller forskning inom området.

  Sverige är, enligt egen uppfattning, världsledande i allt som rör mänskliga rättigheter och allt kring genus, kön, kränkthet, rätt till ersättning osv.

  Sverige var det enda land i världen som avskaffade sitt försvar på det vis som skedde. Drivande var S och M. Se där, ännu något som en socialdemokrat kan vara stolt över.

  Gillad av 1 person

 3. Rubriken Jenny gav oss ovan är ”Kampen om makten fortsätter”.

  Frågan är hur den kampen ser ut i HELA världen och vad som kommer att hända. Bara någon dryg en och en halv miljard av världens mer än 8 miljarder människor bor i de länder som hela västvärlden är upptagen med varje dag. USA, Ryssland, Kina och kanske Iran.

  Det är i de andra länderna som den stora befolkningen finns. Det är där behovet av vatten, mat, AI, och allt annat är som störst. Det är rentav där de viktigaste råvarutillgångarna finns. Det är där efterfrågan kommer att vara störst framöver på sådant vi har här.

  Gillad av 1 person

 4. Det pågår ingen juridisk process nu för alla 50-plus processerna har kastats ut ur domstolarna och är avslutade. Vad som pågår är att Sidney Powells team försöker starta en ny. Valfusk i processerna, rösträkningen, har nu uteslutits, den delen har kommit till vägs ände, domstolarna har sagt sitt, vad som återstår är att bevisa att teknologin har manipulerats, och att bevisa att det har påverkat valresultatet. Där gäller nu vittnesmål, alltså hörsägen och åsikter, och det är det svagaste beviset man kan tänka sig. En möjlighet är att kongressen vid mötet jan 6 då man skall godkänna elektorernas röst kan teoretiskt underkänna valet. Det är i verkligheten bara en kontrollräkning, och någon ändring är minst sagt mikroskopisk. https://www.washingtonpost.com/outlook/2020/12/17/january-6-congress-count-trump/ Med god sannolikhet kan man nog slå fast två saker, Biden kommer att sväras in, och teatern Trump Show kommer att fortsätta. Vad som är mer intressant är att både påverkan och fusk är möjligt, just nu bevisat eller inte. Fusket är att styra media bevakningen (Facebook), finansiellt stödja en sida (Zuckerberg), bedriva propagandakampanjer med fejknyheten (glöm inte nazismen), och manipulera teknologin. Vi behöver nya system, bättre än de nuvarande 250 år gamla förlegade. ”bäste man vinna” har urartat till att skrika högst, mest, bäst och längst.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s