Fascinerande att så många går i god för ett vaccin vars långsiktiga biverkningar är okända

Propagandan för att ta vaccinet fortsätter i media och det är inte konstigt med tanke på hur mycket pengar som är inblandat. Strategin att stigmatisera de svenskar som inte vill vara försökskaniner för Pfizers mRNA-vaccin kommer säkert skrämma en del till lydnad.

Den senaste i mängden av vaccinförespråkare som man skakat fram är den före detta läkaren Nisse Simonson från Östersund som propagerar för att alla som kan ska ta vaccinet. Likt många andra skribenter och medicinska debattörer deklarerar han att denna relativt oprövade genteknik omöjligt kommer att få några negativa effekter på sikt.

Simonsson menar också att Pfeizer aldrig skulle sätta sitt rykte på spel genom ett vaccin som inte är säkert. Det är väl märkligt att man faktiskt avsagt sig allt ansvar för eventuella skador och sjukdomar som kan uppstå på grund av vaccinet om det nu är så säkert. 🤔

Eftersom de långsiktiga biverkningarna är okända för allmänheten så får nog etablissemanget räkna med att många kommer fortsätta vara skeptiska till vaccinet och hellre förlita sig på sitt eget immunförsvar.

Det är för övrigt intressant att notera att många personer som normalt sett är pålästa och ifrågasätter myndigheters agerande samt framförallt inte litar på vad media skriver, nu tror blint på allt som sägs. Vi lever i en märklig tid!

#followthemoney

31 reaktioner till “Fascinerande att så många går i god för ett vaccin vars långsiktiga biverkningar är okända

 1. Vaccin-hetsen har likheter med stigmatiseringen av en viss väljargrupp…
  Tänk att det kan slumpa sig så att i en rad frågor så har etablissemanget fullständig konsensus.
  Påminner lite om hur bensinbolagen har samma pris på sina varor…

  Gillad av 2 personer

 2. Vad hände förresten med ”alla människors lika värde ”…?
  Eftersom de som är skeptiska till vaccinet tydligen ”får finna sig i att bli annorlunda behandlad”…

  Gillad av 2 personer

 3. Intressant kommentar från läsare på Facebooksidan.

  Professor Bhakdi är en tysk specialist inom mikrobiologi och epidemiologi av infektionssjukdomar. Före sin pensionering var han professor vid Johannes Gutenberg University i Mainz och från 1991 till 2012 chef för Medical Institute for Microbiology and Hygiene. Professor Bhakdi tar i en video upp biverkningarna av detta genetiska vaccin från Pfizer/BioNTech.https://newtube.app/user/AlternativeMedia/sBBXYBj?fbclid=IwAR1LLHzW2BOyKBYY6i6xwilEa_7X0wRMX5C4VjRRxNJHCIC5aYPgw-rAh5k

  Gilla

 4. Skulle Du kunna skicka länken till Nisse´s intervju?
  såg någonstans att om du kan ta vaccinet så ska du ta det…..
  vi säger i svampskogen då vi är osäkra om svampen går att äta..
  ”Japp man kan äta all svamp åtminstone en gång”

  MEN så länge bara och titta på rubrikerna….
  Käre NS rörande ”Den som vägrar ta vaccinet för finna sig att brehandlas annorlunda”…..
  så ligger det till så, lite grova siffror men Du förstår tankarna: Det finns registrerat dcirka 40.000 konstaterat smittade 70+m med de ganska trubbiga tester som finns…. av dessa smittade 70+ har 1.100 vårdats på IVA och 7.500 har avlidit man beöver inte ha någon högre matematisk insikt för att inse att cirka 7.000 av denna grupp aldrig vårdats på IVA att då hota med annorlunda behandling är ju redan för handen och som läkare borde Du väl ha fått info om olika direktiv rörande vård av de äldre…… snacka om skillnad…. sedan rörande smittspridningen så är man lika smittande efter den första sprutan sedan är det dimmigt hur mycket man blir immun respektive kan sprida smitta även en tid efter andra sprutan
  I landet som helhet har 400k smittats selekterat från över 4miljoner testade dvs under 10% smitspridning efter ett år…. antingen är smittspridningen matt eller så finns en stor mängd svenskar som redan haft åkomman…. tester av antikroppar ger typ 25% träff…..

  kort man vet fortfarnade väldigt lite och håller på att skrämma upp folk helt i onödan för om en ”pandemi” pågpr precis som då kräksjukan har kommit i familjen gör man allt för att slippa eländet fast man vet att det är övergående och de allra flesta får inga men heller…. inte kul….

  lite OT men ändå rörande symtom och att man tappar smaken osv… i unga år hände det varje år att jag fick minst en kraftig flunsa och näsan rann, smaken försvann i samband med halsont osv….. decennier sedan någon förkylning var så kraftig… just saying…..

  ”Allt går att sälja med mördande reklam”

  lite motstånd

  ”Vårdpersonal vägrar ta coronavaccin”
  https://sverigesradio.se/artikel/7629364

  Gilla

   1. Yeha – right. Och vårat försvar är urstarkt, ekonomin utmärkt, brott och våld helt under kontroll, alla är lyckliga i landet, välfärden och sjukvården fungerar utmärkt, och immigrationen är mycket lönsam.

    Gilla

 5. En sammanställning av biverkningar finns här.
  Över 5000 Covid-19-vaccinerade i USA har rapporterat allvarliga biverkningarhttps://prickigahuset.com/2020/12/28/over-5000-covid-19-vaccinerade-i-usa-har-rapporterat-allvarliga-biverkningar/

  Gilla

 6. Sverige och EU köper upp massa vaccin till fattiga länder
  Med våra skattepengar.
  Vi har köpt in för mycket vaccin och betalat massa i för väg.
  Kommer de satsa lika mycket pengar till folket om det kommer några
  Biverkningar?
  Vi ser i coronan tider så är det många människor som hamnat hos
  kronofogdemyndigheten pga skulder de inte kan betala.
  Men inga stöd satsas här. Rika sångare får bidrag.
  Vaccinets hållbarhet vet de inget av men vi köper vaccin och ger bort det även om
  Det skulle visa sig att vi behöver på fyllning.
  Svenska politiker verkar satsa mer på människor som inte bor i Sverige.

  Att folket är splittrat pga vaccinet är säkert.
  Det har gått snabbt och mycket pengar har satsats
  Men ingen vet om det är säkert
  Som om att spela rysk roulette.
  Antingen dör man av biverkningen eller viruset.

  EU har helt plötsligt tagit över besluten för hela Europas
  Folk. Utan några demokratiska beslut ska vi sponsra hela världens fattiga.
  Politiska besluten öser våra pengar helt vilt och lånar helt vilt i våra namn.
  Utan att vi har något att säga till om.
  Om vaccinet kommer i fel händer kan det användas till att utrota en hel befolkning.

  Gillad av 1 person

 7. Visst är det märkliga tider. Regeringen har sig själv att skylla att så många nu inte litar på just någon information från det hållet kring vaccinet.

  Nisse S, jodå, lite småkul var han ibland, jag tvingades lyssna på hans stand-up. Någon i regeringen kom på idén hur de skulle kunna nå fler läkare som ev är skeptiska, vi ger Nisse 20 000 kr för att säga något positivt om vaccinet.

  Pfizers vaccin, hur vet vi att det fungerar???? En obruten kylkedja på -70 grader behövs. Vem tror att det funkar när de använder torris under flygtransporten?

  Självklart är vi skeptiska till allt vad etablissemanget säger kring vaccin. Vi har ju haft och har anledning att vara skeptiska till i stort sett allt de sagt. Sedan är det så att vid allvarliga smittor vill varje förnuftig person självklart få det läkemedel som kan hjälpa mig att inte bli sjuk. Pesten tog död på halva Stockholms befolkning.

  Men vad är vad i denna sjuka tid med en sjuk regering som vi oavbrutet kommer på med lögner? Jag tvivlar ofta på de berättelser och siffror som lyfts fram. Samtidigt vårdas ju våra immigranter på IVA. Det är ju de som fullständigt struntar i alla de råd som Morgan också struntar i och som herr Tegnell vill att vi andra ska iaktta.

  En smitta är det dock. Folk blir sjuka. Vaccin finns, men hjälper det? Säkert är det så att vi återigen betalar för vaccin som kommer skeppas till de ”utsatta” i världen. Samtidigt vill vår dysfunktionella regering att det svenska samhället ska fungera. Annars har de ju inte ett folk att härja med. Som alltid ska man kolla vad näringslivet gör och säger i vaccinfrågan.

  Kanske skulle etablissemanget vilja byta ut delar av det svenska folket, alla vi som skriver här t ex? Människor som bara bråkar och inte travar på som anvisat i den smala åsiktskorridoren.

  Gillad av 1 person

 8. När det talas om biverkningar är det alltid Pfizer som nämns, är det någon som vet hur mycket biverkningar det är med Moderna? Skulle det vara färre biverkningar borde man få välja det vaccinet men det får man nog inte i diktaturen Absurdistan. ALLA ska bli lika behandlade utom den nya adeln.

  Gilla

 9. Vi kan nu på morgonen läsa om problem med kylkedjan för Pfizers vaccin. Spanien får skjuta upp start på massvaccinering nån dag efter problem med kylkedjan i Belgien där en del av Pfizers vaccin tillverkas. I Tyskland har man också problem i flera städer pga kylkedjan.

  Om vi kan lita på vad myndigheter och tillverkare påstår om vaccinet? Tja, vad har vi för val? Eget omdöme och egenvård är väl vad som gäller så tills/om/när man låter sig vaccineras.

  Vem kan man lita på numer? Precis detta är nog det största priset Sverige och svenskarna får betala för allt det som dessa människor orsakat inte bara oss utan hela västvärlden. Vi kan inte längre lita på vår regering, inte ens på våra myndigheter, inte ens på svenskar kan vi lita längre.

  Det är självklart en förlust för vårt hitillsvarande sätt att leva, det är en förlust för det fria ordet, ja för det mesta som var gott och bra med Sverige.

  Gillad av 1 person

 10. Att Pfizer fiser ut dåliga produkter, kan jag intyga. Mitt extremt låga blodvärde förbättrades först när jag bytte ut Pfizers B12 mot ett bättre märke.

  Gillad av 1 person

 11. ”Den som vägrar att ta vaccinet får finna sig i att behandlas annorlunda” Så mycket betyder socialdemokraternas lilla slogan ”Vi tror på alla människors lika värde och rätt” allt är bra så länge man delar deras åsikt eller värdegrund.
  Detta socialdemokraterna med sina stödpartier gör är att sälja in vaccinet för att överbevisa andra människor att de har samma åsikt som den stora massan och att detta med vaccinet är helt ofarligt. Det är sorgligt att de är så många som går på detta gamla reklamtrick, men de verkar fungera än. Undrar när vanligt folk ska börja använda sin egna hjärna?
  Själv ser inga större problem med att ”finna mig i att bli behandlad annorlunda”, när man inte delar deras åsikt i många andra frågor så är man både van och härdad i att finna sig utanför. Man hittar alltid andra vägar om kartbilden ändrar sig.

  Gillad av 1 person

  1. Problemet är att folk är avprogrammerade och indoktrinerade till den grad att det är nästan omöjligt att göra en re-set, vilket vore maktelitens värsta mardröm.

   Gilla

 12. Vaccinmotståndarna kommer att ta vaccin när de inser att
  för att resa in i ett land kommer det att krävas att coronavaccin är taget.
  Ingen vill väl missa en resa.

  Gilla

  1. Just precis, och med den metoden, kombinerat med att endast tillåta ett vaccin vara tillgängligt på en plats, kan BigPharma tvinga till sig vinsterna. Alltså en form av utpressning. Det är så myndigheter och storföretag samarbetar, alltså ren korruption.

   Gilla

 13. Socialen har förberett för tillfälligt tvångsomhändertagande av barn vars föräldrar vägrar sina barn vaccinationer enligt samma regler som man tillfälligt tvångsomhändertar barn till Jehovas Vittnen när barnen där behöver blod.

  Gilla

   1. Eller snarare statens metod för att kontrollera människorna och komma åt deras pengar. Vinst och moms på vaccinationen går i statens ficka.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s