Varför tystas kritiska röster om coronapandemin om man inte har något att dölja?

Läkaren Nils Littorin är en av få som vågat kritisera och ifrågasätta coronapandemin, men censureras likt många andra av Youtube. Det är märkligt att man gör allt för att tysta ned kritiker om man nu är så säker på sin sak och inte har något att dölja?

#followthemoney

Nedan följer inlägg från Nils Littorins Facebook-sida:

God Jul men…
Nu censurerar Youtube min kritik mot Covid-19 #lockdown för andra gången. Videon med läkaren Sebastian Rushworth togs ner igår. Videon jag gjorde med läkare Sven Roman censurerades också.

Covid-19 är en hemsk sjukdom, som dödar äldre och immunsvaga. Jag menar att omvärldens reaktion, med ovetenskaplig nedstängning och inhumana restriktioner gör situationen värre. Social distans, tvätta händerna och ett fokuserat skydd av riskgrupperna är en human och korrekt strategi. Att skydda riskgrupper misslyckades vi med, och det är vår lärdom från detta trista 2020.

Men stänga ner och göra människor arbetslösa, förbjuda restauranger att servera, stoppa barn från att gå till skolan, förbjuda idrott eller tvinga människor att bära mask är inhumana och onödiga åtgärder. En total lockdown av Sverige vore katastrof.

Tre oberoende av varandra vetenskapliga studier har funnit att lockdown av samhället inte fungerar. Viruset sprids ändå. Titta på Tyskland, England, Danmark,Spanien, Italien etc…. Kejsaren är naken och allt fler genomskådar bluffen.

Det enda lockdown och andra groteska restriktioner gör är att skapa mer isolering, psykiska skador och ekonomisk ruin för småföretagare och människor med små marginaler. Banker och storföretag klarar sig bättre.

Pandemin har blottlagt elitens förräderi. Framför allt bristerna inom äldrevården , akutsjukvården och krisberedskapen. Nedskärningar i vård- och omsorg har sedan årtionden skapat ett kroniskt krisläge i vården som varje dag drabbar patienter och vårdtagare. Det är ett normalläge som vi svenskar tyvärr har vant oss vid och som gör att vården blir överbelastad av minsta förändring.

1993 hade Sverige totalt 4300 respiratorer. 2018 hade vi 534. Så har den nyliberala politiken gjort Sverige till ett ytterst sårbart land. Oavsett om det varit röda eller blåa laget vid makten har nedmonteringen av vår trygghet fortsatt. Det är därför skånsk vårdpersonal inte får semester i jul. Vi har inga säkerhetsmarginaler och det finns ingen luft i systemet längre.

Lösningen är att investera i nya vårdplatser och att förbättra arbetstiderna för personalen. Inte att stänga ner Sverige.
Lösningen är att höja löner för vård- och omsorgspersonal och sänka lönerna för politiker som misskött sig.
Men vi ska inte göra saken värre genom att skjuta upp operationer och ställa in planerad vård. Det finns andra sjukdomar än Covid-19 som måste behandlas.

Lösningen är att hemtjänstens personal får fasta jobb, rätt utbildning och inte tvingas springa till 15 olika vårdtagare på ett arbetspass. Är det någon som hör politikerna komma med sådana smarta lösningar? Nej, istället smälter de ner isbanorna och stänger fotbollsplanerna för våra barn. Idioti på högsta nivå.

Över världen protesterar nu folk mot lockdown och ovetenskapliga corona-restriktioner som regeringarna tvingar på folket. Dessa protester (från USA, Frankrike, Canada och England) tystas ner av SVT på liknande sätt som YouTube försöker tysta mig och mina läkarkollegor när vi berättar sanningen.

När regeringar och media i folkhälsans namn censurerar, låser in oss och skapar undantagslagar som vi inte sett sedan andra världskriget är det dags att börja ifrågasätta vad tusan de håller på med. Pandemin får inte bli ett svepskäl för att sänka demokratin.

En av mina censurerade videos har någon lagt upp på alternativa sidor och kan ses här: https://www.bitchute.com/video/E1OtnBJSEldS/

15 reaktioner till “Varför tystas kritiska röster om coronapandemin om man inte har något att dölja?

  1. Tänkvärt är väl det minsta man kan och måste säga.at
    Det borde inte vara straffbart att skriva tänkvärt, även om man bör uttrycka sig försiktigt och diplomatiskt i dessa tider. Corona är inte att leka med folk som jag känner har fallit offer för den, andra som man känner har haft den med mer eller mindre allvarliga följder. Men vanlig influensa skördar också sina offer, knepigt egentligen så jag tror att det ligger en hel del i det han säger.

    Gillad av 2 personer

  2. ”Lösningen är att höja löner för vård- och omsorgspersonal och sänka lönerna för politiker som misskött sig.”
    Ja jag har inte kunnat formulera detta bättre. Instämmer till fullo. Fan i helvete, ursäkta min franska, men YT tycks ha blivit typ Nordkorea. Vad beror detta på? Ja svaret vet vi så väl, de vänsterblivna sitter på pulpeten och trycker på de knappar som de anser vara deras och endast anpassade för för de vänsterblivna. Varför blir jag så trött? Varför reser vi inte oss som en enhetlig samling med män och kvinnor och sänker de vänsterblivna ner i den oformliga gyttjan dit de ska förpassas? Varför min vän, varför..?

    Gilla

    1. YT är en av de primära propaganda-kanalerna för USAs Djupa Stat och Big Business och politiska målsättningar att härska över världen och styra den. Man tolererar inte att deras vinster kan skadas av några fakta eller någon sanning.

      Gilla

    2. Som jag ser det så är totalitärt beteende varken ”vänster” eller ”höger”, men något helt annat som är skiljt från den skalan. Psykopater kan nämligen infiltrera och förstöra vilket system som helst, eftersom människor är alltför godtrogna.

      Kapitalistiska filosofers version av kapitalismen var ex. inte imperialistisk psykopatisk monopolkapitalism. Det är heller ingen äkta ”vänster” som är i maskopi med sådana monopolföretag, men extrema marknadsliberaler som är så pass kapitalliberala m.a.p. monopolföretagens kapital, att läkares frihet att yttra sig alltså måste tystas…

      Gilla

  3. Hela detta fenomen med nedstängning, isolering, psykologiska problem, finansiella problem för affärer, gör mig bara så snopen, för inget av detta inträffade i Kina. Livet bara tuffade på, bara långsammare, livet fortsatte elektroniskt, restaurangerna satte upp inbjudningar på anslagstavlorna med en QR kod till WeChat, sedan kunde man besöka, väja, fråga och beställa och betala elektroniskt precis om om man satt vid bordet på restaurangen. Kinas GIG system levererade till dörren, och så kunde man äta middag med vänner via WeChat. Resultatet blev att lokalbutiker och restauranger blomstrade. Barnen gick till skolan på WeChat, man tog en öl tillsammans på WeChat, till och med hade gymnastik och musiklektioner eller teaterföreställningar på WeChat. Inte så bra som verkligheten, men ingen isolering eller problem. Censurerade videos. Dom läggs i väst upp på en central server, och då möjliggör det att dom kontrolleras och censureras, raderas. I Kina sänds dom direkt från mobilen till ägarens gemenskap (community). Ingen chans till censur för då måste censuren hitta alla mottagare, kanske 5,000, och hacka alla telefoner för att radera. Det är omöjligt.

    Gilla

    1. Gig-ekonomin är monopolkapitalets våta dröm. En totalt sönderslagen arbetsmarknad med en ständig underbudspolitik. Folk som tvingas stå gratis som reklampelare för Uber m.fl. utan betalt, när ingen beställer, är redan här i Sverige. Usch!

      Gilla

  4. Hur mycket den oikofoba, vänsterliberala makteliten i bästa Goebbels-stil kväser det fria ordet och underminerar demokratin så kan de inte ta bort mitt förakt och min avsky för dem.
    När byggs det första Gulag för de som inte knäböjer för vänsterliberalerna?

    Gillad av 1 person

    1. Bäste Håkan,

      Monopolkapitalismens konsekvenser, pådriven av storföretag, storbanker och Goebbels-medier är inget ”vänsterliberalt”, men monopolkapitalliberalt. Din benämning är grov vilseledning.

      Monopolkapitalismens Gulag ligger utspritt i USA:s olika tortyrkamrare, Britternas Belmarsh-fängelse där Assange torteras för att ha gjort journalistik som berättar sanningen om krigsförbrytelser och korruption. Sveriges ledande partier och rättsstat är storföretagens, storbankernas och Goebbels-mediernas lydiga lakejer. Även i det monopolkapitalistiska Kina sitter människor fängslade för att ha varit ”bråkiga/stökiga”.

      Monopolkapitalisternas Gulag ligger även i det som är kvar av Palestina, d.v.s. de delar som ännu inte har stulits i strid med internationell lag. Det är naturligtvis ingen slump att den israeliske generalen Ya’ir Golan jämför Israels ledarskap med Hitlertyskland. Jämförelsen haltar inte mycket.

      Monopolkapitalisternas Gulag ligger även i de nationer som idag utsätts för olagliga sanktioner och krigsförbrytelser, vilka skapar, svält, lemlästning, lidande och död för oskyldiga människor. Sovjeternas arbetsläger i Gulag, för f.d. monopolkapitalister som fick bita i det sura äpplet, framstår väl närmast som en lyxhotellvistelse i jämförelse?

      Om du kommer vakna inför det jag säger, vet jag inte, men om den evidenta sanningen är viktig för dig, så välj ord med omsorg! Alla som är ”vänster”, eller kallar sig ”liberala”, är faktiskt inte det. Alla som kallar sig ”vänster” eller ”liberala” är heller inte emot folkhemmet, följaktligen heller inte ”oikofoba”.

      Uppmärksamma och beröm istället den vänster som INTE är ”oikofob” men vänsternationell om du vill hjälpa till att bota den grundlurade delen av vänstern! För vi är ändå ett folk med gemensamma nationella intressen, oavsett hur stor vi anser att skattesatsen skall vara, vem som är ”svensk” och oavsett hur stora bidrag vi anser att sjuka, gamla och arbetslösa bör ha!

      Om du tror att det frihandlels-ivrande SD, i maskopi med KD och M, inte kommer fortsätta nedmonteringen av folkhemmet, i underbudspolitik såsom alla andra partier i Riksdagen har gjort sedan vi gick med i EU, så tror jag att du har helt fel. Där tror jag du kommer få se en fortsatt ”oikofob” EU-politik och Nato-politik efter valet som är helt i linje med den du har fått se hittills under 30 år, med en del undantag, nämligen att invandringen förmodligen då kommer avstanna tvärt, icke-flyktingar, icke-barn och terrorister kommer få ”subventionerade hemresor”, samt att asylbaronsindustri och bostadsbubbla kommer spricka ungefär då, så vida de inte inrättar ariska massavels-institut med katolska värderingar, eller liknande, ca 9 månader innan de drar i nödbromsen.

      Då kommer M-högern, som vanligt, sannolikt säga ”kris” och belåna Sverige upp över öronen för att kunna lämpa över en krisekonomi på S-högern, som folket då återigen kommer välja utan minsta minne om vad den S-högern gjorde förut. Har de förresten något val än att lyda monopolkapitalisterna som håller i alla fulmedier? Det hänger på folkets förmåga att genomskåda deras smutsiga drev mot de mindre dåliga politikerna och de mindre dåliga journalisterna.

      Gillad av 1 person

  5. Den svenska Corona-strategin hanterades och hanteras fortfarande på samma sätt som andra viktiga frågor hanterats i Sverige.

    Det är just inget som skiljer ut själva hanterandet av Corona från hur kriminaliteten, immigrationen, försvarspolitiken och ett flertal andra frågor hanterats (energifrågan, underhåll av vatten- och avloppsledningar, tullen, neddragningen av antalet sängplatser på sjukhusen, anslagen till Artdatabanken osv osv i all oändlighet).

    Det är samma PROCESS i hur allt hanteras som vi ser i fråga efter fråga. Alla samlas kring regeringens experter och det blir inte tillåtet annat än att hylla det de säger och tycker. Vi har och får i varje fråga en smal åsiktskorridor som inte tar intryck av något som sker utomlands och självklart inte tillåter kritiska röster inom landet.

    Svenska journalister klarade inte att gå utanför denna smala åsiktskorridor. De har inte lyckats beskriva både hur Sveriges strategi var och hur omvärldens strategi var och är i Coronafrågan. Här i Sverige skulle vi sluta upp kring den snart glorifierade Tegnell. Sverige vet ju alltid bättre än andra och vill omvärlden inte ta efter så får den skylla sig själv. Det lyfts fram i media hur någon tom tatuerar in Tegnell på kroppen, man beskriver hans ”breda och trygga bringa” och liknande.

    Det är därför det nu blir så många frågetecken kring Corona, berättigade frågor, för att det tränger in information om hur andra länder lyckas bättre. Hur de gör! Sverige har fler antal smittade/miljon invånare än USA! Vi ligger avsevärt sämre till på listan över hur länder klarar att hantera Corona än våra grannländer och Tyskland.

    Det som skiljer Corona-frågan från andra viktiga frågor (migration, försvarspolitiken t ex) i Sverige är just detta att andra länder lyckats hantera pandemin bättre – OCH att vi kunnat läsa om det i tidningar och på nätet!!!

    Just detta att andra länders åsikter syns hörs i Sverige för alla medborgare har gjort att det nu finns en aningen bredare åsiktskorridor kring vad man får säga och tycka om strategin. Kritiska röster i Sverige utmålades länge som konstiga, aparta, haverister, skumma och liknande. Fler kritiska röster har dock nu trängt sig på och så, till slut, tar regeringen intryck av vad andra länder säger och ändrar strategin. Något.

    MEN, man ändrar den på ett svenskt vis, ”the swedish way you know”. I stället för att ta efter andra länders framgångsrika strategi FULLT UT så gör regeringen som den brukar, den SKJUTER PÅ NÄR det mer strikta ska ske, man gör undantag som är absurda (max 4 personer vid ett restaurangbord, inte obligatoriskt med munskydd i butiker och kollektivtrafik osv osv).

    Vi känner igen SÄTTET att hantera verkligheten och de svåra problem Sverige har. SÄTTET har varit detsamma oavsett vad det handlat om. I migrationsfrågan är det likadant, Sverige visste och vet bättre än alla andra länder, Sverige är ju den humanitära stormakten!

    Svenska folket har frågat sig VARFÖR HÄNDER det här och det här, varför görs inte något vettigt åt det som sker, varför skriver inte media på riktigt om vad som sker osv osv.

    Om journalistiken hade fungerat som oberoende journalistik ska göra de sista 20-25 åren hade vi inte haft den situation vi har idag. Det är jag övertygad om.

    Journalistiken ska beskriva verkligheten, vad som händer, men också försöka beskriva VARFÖR saker och ting sker. Journalistiken har inte fullföljt sitt uppdrag på många år. Journalistiken är inte oberoende och granskar inte makten kritiskt. Journalistiken har kommit alldeles för nära makten. Makten har tagit kontrollen över journalistiken i alldeles för hög utsträckning. Journalisterna har inte informerat och berättat om vad som sker i Sverige, den har inte ställt kritiska frågor till mäktiga personer. I det avseendet är det numer likadant i Sverige som i många länder som av vår regering beskrivs som diktaturer eller liknande.

    När en statskupp äger rum, oavsett land, är det första kuppmakarna gör att skaffa sig kontroll över tv-huset och radioutsändningarna. I Sverige har regeringen full kontroll över dessa institutioner och över pappersmedia. Dessutom har man ordnat säker finansiering för dessa instanser genom att vi nu alla är tvingade att betala via skattsedeln. Regeringen har inte tillåtit och tillåter inte kritiska röster att synas och höras i dessa medier. Det finns inte en motbild till den bild som regeringen sänder ut.

    Inom all denna media har det funnits och finns en både censur från regeringen (läs åsiktskorridor) och självcensur. Det har funnits och finns en åsiktskorridor i varje fråga i Sverige. Den som överskrider gränsen för åsiktskorridoren pekas ut och stämplas som rasist, homofob, populist, islamofob, fascist och en mängd andra saker. Det har funnits och finns ett pris för den som går utanför åsiktskorridoren. Det har kommit en sanktion, ett straff som göra att så många låter bli att föra fram kritiska frågor annat än på nätet. Sverige som demokratiskt land klarar tydligen inte av att Swebb-tv får finnas och granska och ställa kritiska frågor till makten. Det är mycket anmärkningsvärt och mycket illavarslande för den representativa demokratin. Vad skiljer Sverige från Belarus, afrikanska diktaturer eller en del länder runtom klotet där det inte råder full yttrandefrihet? I Sverige är det hela bara mer uppsminkat och folket lyder i högre utsträckning. Tänk tanken att svensken likt fransmännen skulle gått ut på gatorna och protesterat i hundratusentals mot att Sveriges Radio skulle finansieras skattevägen?

    När den nödvändiga offentliga debatten inte är tillåten kommer då självklart att föras på andra ställen. Nu förs den i alternativmedia, på nätet. Swebb-tv stängs ner med jämna mellanrum och är nu förmodligen svartlistade för gott på Youtube. Det är bara att hoppas att den debatt som förs på nätet (här) gör att människor går från att vara uppgivna till att bli aktiva. Det är bara att hoppas att den enskilde medborgaren GÖR NÅGOT för sin närmiljö. Att den enskilde medborgaren hör av sig till sin riksdagsledamot, till politikerna i kommun och landsting. Att den enskilde medborgaren protesterar på gatan när sådant sker som inte ska ske. Blir aktiva och inte förblir passiva. Demokratin förutsätter och fungerar endast när medborgaren är aktiv och engagerad. Den fungerar allt sämre när en befolkning låter sig mutas och tystas av pengar, bidrag och allt det där.

    Gilla

    1. Du verkar säker på din sak. Kraschade ekonomier, misshandel i hemmen, mord, dråp, självmord och biverkningar från vacciner verkar inte vara en del av din beräkning, men det är just det som Tegnell förmodligen tänker på när han kommer med sina rekommendationer, tror jag. Det är plandemins skapare som verkar vara skyldiga till paniken, tror jag. Har du missat vilka som ligger bakom?

      Panik dödar. Falsk tro på masker dödar säkerligen en massa gamla och multisjuka, som med masken på blir övermodiga och känner sig trygga, när de alls inte är det.

      Gillad av 1 person

Lämna en kommentar