Om

Driven och engagerad fyrbarnsmor som följer samhällsdebatten och skriver politiska inlägg. Ämnena rör främst mina kärnfrågor – migration, rättsväsende och kvinnoförtryck.

Efter att ha skrivit på Facebook det senaste året, samtidigt som jag regelbundet skickar in debattinlägg till mainstream media – dock utan att bli publicerad för det mesta, kände jag nu att det är dags att ta steg två och starta en blogg vid sidan om. Min främsta målgrupp är alla som fortfarande sover och inte förstår eller inte vill ta till sig vad som håller på att hända med Sverige samt de som inte använder sociala medier. Med en blogg ökar möjligheterna att nå min målgrupp.

Att tänka med huvudet framför hjärtat innebär inte att man är rasist – snarare realist!

Det florerar rykten om att jag är aktiv i Sverigedemokraterna, så ett förtydligande är på sin plats för att undvika spekulationer.

Jag var medlem i Sverigedemokraterna i ca ett år, men jag gick ur i september 2017. Jag var därefter medlem i Medborgerlig Samling i två veckor, innan jag även avsade mig det medlemsskapet. Sedan dess har jag varit politiskt obunden, men mina sympatier ligger främst mitt emellan SD och MED.

Om man googlar på mitt namn kommer det upp flera artiklar som påstår att jag är politiskt aktiv i SD Ystad, skribent för Avpixlat och efterföljaren Samhällsnytt samt att jag försvarar Bechir Rabani. Det är bara det sistnämnda som är korrekt – jag står upp för Bechir i alla väder, trots att han nu gått hädan.

Att vara medlem i ett parti innebär inte att man är politiskt aktiv och att skicka in debattinlägg till Avpixlat eftersom mainstream media inte vill publicera texter som kritiserar invandringen eller regeringen, gör mig inte till medarbetare på tidningen. Vad gäller Samhällsnytt så tackade jag ja till att bli krönikör när jag fick frågan, men hoppade av efter en vecka när jag publicerat en krönika, så att påstå att jag är/varit en medarbetare på tidningen är en sanning med modifikation.

 

 

Annonser