Om

Driven och engagerad fyrbarnsmor som följer samhällsdebatten och skriver politiska inlägg. Ämnena rör främst mina kärnfrågor – migration, integration, rättsväsende och kvinnoförtryck.

Att tänka med huvudet framför hjärtat innebär inte att man är rasist – snarare realist!

Jag är partipolitiskt inbunden sedan hösten 2017. Innan dess var jag medlem i Sverigedemokraterna i ca ett år, men jag gick ur i september 2017. Jag var därefter medlem i Medborgerlig Samling i två veckor, innan jag även avsade mig det medlemskapet. Mina sympatier ligger hos Kristdemokraterna, Moderaterna, Sverigedemokraterna och Medborgerlig Samling.

Om man googlar på mitt namn kommer det upp flera artiklar som påstår att jag är politiskt aktiv i SD Ystad, skribent för Avpixlat och efterföljaren Samhällsnytt samt att jag försvarar Bechir Rabani. Det är bara det sistnämnda som är korrekt – Bechir Rabani var en reko medborgarjournalist som gjorde sitt yttersta för att skingra dimridåerna.

Att vara medlem i ett parti innebär inte att man är politiskt aktiv och att skicka in debattinlägg till Avpixlat eftersom mainstream media inte vill publicera texter som kritiserar invandringen eller regeringen, gör mig inte till medarbetare på tidningen. Vad gäller Samhällsnytt så tackade jag ja till att bli krönikör när jag fick frågan, men hoppade av efter en vecka när jag publicerat en krönika, så att påstå att jag är/varit en medarbetare på tidningen är en sanning med modifikation.

20190324_213315

 

 

Annonser