Om

Driven och engagerad fyrbarnsmor som på sin fritid följer samhällsdebatten och nyhetsflödet såväl nationellt som internationellt. 

Jag är partipolitiskt obunden sedan hösten 2017. Innan dess var jag medlem i Sverigedemokraterna i ca ett år, men jag gick ur i september 2017. Jag var därefter medlem i Medborgerlig Samling i två veckor, innan jag även avsade mig det medlemskapet. 

Om man googlar på mitt namn kommer det upp flera artiklar som påstår att jag är politiskt aktiv i SD Ystad, skribent för Avpixlat och efterföljaren Samhällsnytt samt att jag försvarar Bechir Rabani. Det är bara det sistnämnda som är korrekt – Bechir Rabani var en reko medborgarjournalist som gjorde sitt yttersta för att skingra dimridåerna.

Att vara medlem i ett parti innebär inte att man är politiskt aktiv och att skicka in debattinlägg till Avpixlat eftersom mainstreammedia inte ville publicera texter som kritiserar invandringen eller regeringen, gör mig inte till medarbetare på tidningen. Vad gäller Samhällsnytt så tackade jag ja till att bli krönikör precis i uppstarten, men jag hoppade av efter en vecka när jag publicerat en krönika så att påstå att jag är/varit en medarbetare på tidningen är en sanning med modifikation.

Sverige är i stort behov av realister som drivs av sunt förnuft och jag hoppas att jag kan få fler att vakna upp!