Biverkningar och risker med coronavaccinet

Samtidigt som muteringen av viruset sprider sig och fall även upptäckts i Sverige, drar EU-länderna i helgen igång vaccineringen mot Covid-19. En viss oro tycks finnas kring huruvida vaccinet ska vara effektivt mot den muterade varianten, men officiellt heter det att det inte är sannolikt att det inte skulle fungera.

I USA och flera andra länder har vaccineringen pågått ett tag och det är främst vaccin från Pfizer-BioNTech (som EU-länderna och Sverige ska använda) som genererat biverkningar. Men i torsdags blev läkaren Hossein Sadrzadeh den första som fått biverkningar av Modernas version av coronavaccinet.

Normalt sett är Hossein Sadrzadeh allergisk mot skaldjur och han har därför alltid en EpiPen på sig. Denna kom till användning i torsdags när han efter att ha fått vaccinet på Boston Medical Center fick en allergisk reaktion. Sadrzadeh kunde skrivas ut från sjukhuset dagen efter. Moderna har inte uttalat sig om saken, men har försäkrat att deras medicinska säkerhetsteam ska undersöka saken.

Det pratas en del om att vaccinet från Pfizer sägs kunna påverka fertiliteten hos både kvinnor och män. En forskargrupp på University of Miami i USA undersöker nu därför hur vaccin mot Covid-19 kan påverka mäns fertilitet, som misstänks bli nedsatt efter vaccinering och man råder män som planerar att skaffa barn i framtiden att frysa in sin sperma innan de vaccinerar sig.

Studien föranleds av tidigare fynd som visar att coronaviruset kan finnas kvar i testiklarna så länge som sex månader efter att personen smittats. Det finns därför anledning att tro att även vaccinet kan påverka testiklarna under lång tid efter vaccination med nedsatt reproduktionsförmåga eller sterilitet som följd.

Forskarteamets ledare Dr. Ranjith Ramasamy, specialistläkare i reproduktiv urologi, säger att man hoppas att vaccinets biologiska sammansättning inte ska påverka fertiliteten men att de vill genomföra studien för att säkerställa att även de som vill skaffa barn i framtiden kan vaccinera sig.

Många läkare såväl från Sverige som globalt är kritiska till vaccinet och har uttalat sig i alternativ media eftersom de inte får komma till tals på plattformar där den stora massan kan få ta del av deras varningar – många har dessutom fått videos borttagna från YouTube.

Den senaste i raden av kritiker är professor Stefan Hockertz, immunolog och toxikolog, som i en intervju med Radio München var kritisk till det massvaccinationsprogram som den tyska regeringen planerat och beskriver det som avsiktlig kroppsskada. Hockertz påpekade också, liksom många andra experter, att detta mRNA-vaccin är en genteknikintervention som förändrar den mänskliga arvsmassan.

Hockertz är verkställande partner för tpi consult GmbH, ett av de ledande toxikologiska och farmakologiska teknologikonsultföretagen i Europa. Han säger att han inte har tjänat några pengar på att försöka varna människor om Covid-vaccinet, utan istället har det kostat honom värdefull tid.

Intervjuvideon med professor Hockertz har nu tagits bort från YouTube, liksom så många andra videoklipp som är kritiska till vaccination. I intervjun talar Hockertz om de konkreta effekterna av en massvaccination på befolkningen i Tyskland – över 80 miljoner människor.

”Vi vet nu från våra överläggningar att vaccinet inte har testats enligt disciplinens regler och därför inte har testats under en period på 5-8 år samt särskilt testats korrekt pre-kliniskt. Vi måste därför förvänta oss skador av vaccineringen. Vi måste räkna med det faktum att det kan orsaka cancer. Dessa är långsiktiga effekter. Jag skulle vilja prata om kortsiktiga effekter. Hur till exempel dessa föroreningar kan orsaka vaccinationsskador hos cirka 5% av befolkningen eller hos 5% av de personer som vaccineras. Det här är inte en siffra som jag gjorde, utan det är en realistisk uppskattning som vi vet från statistiska områden hur ofta biverkningar kan uppstå.

Men om vi nu tänker oss att 80 miljoner vaccinationer ska genomföras på mycket kort tid. Det federala inrikesministeriet har beställt 80 miljoner vaccindoser av ett vaccin som ännu inte har godkänts. Och om vi bara har 5% vaccinskador, genererar det 4 miljoner människor med vaccinskador. Det är fyra miljoner gånger kroppsskada. Det är 4 miljoner gånger att veta att ett vaccin inte har testats ordentligt efter tre månader av avsiktlig kroppsskada. Det är ett brott.

Om vi ​​nu vidare kan antaga och acceptera att i fallet med dessa vaccinskador, i fallet med dessa 4 miljoner människor som medvetet har skadats, kan en extrapolering av 0,1% dödsfall förväntas. Att tvångsvaccinera 83 miljoner människor genom nödlagarna som man talar om, innebär att om bara 0,1% av dem dör av denna vaccination och det är ganska realistiskt, så har vi 80.000 dödsfall, vilket motsvarar förintelsen av en stad som Konstanz eller Bamberg.”

Vaccinförsäljaren Bill Gates har för övrigt sagt i en TV-intervju, att man räknar med ”endast” 700.000 offer med ”biverkningar” över hela världen. Enligt Gates bör kostnaderna för kompensation bäras av de enskilda staterna. det vill säga i slutändan av befolkningen själva och inte av vaccinindustrin.

Det är enligt mitt tycke alltför många riskfaktorer inblandade för att tvinga ett helt land att agera försökskaniner, men än så länge är det frivilligt att vaccinera sig i Sverige. Jag hoppas att det kommer förbli så, men de nya pandemilagarna som regeringen vill genomföra kommer innebära att staten får ytterligare makt att kontrollera befolkningen, så tyvärr är vi på väg åt fel håll.

Som alltid när jag belyser om vad som skrivs och sägs om viruset samt vaccinet i omvärlden så blir det ett himla liv i kommentarsfältet på sociala medier om att jag sprider lögner samt spelar med liv och död eftersom det är vår plikt att försöka få så många som möjligt att vaccinera sig, därför vill jag återigen påminna om att alla har rätt att få höra båda sidor för att sedan bilda sig en egen uppfattning. Hade vanlig media gjort sitt jobb och upplyst om alla aspekter hade inte denna polarisering behövt uppstå.

#followthemoney

https://www.bt.dk/udland/laege-ramt-af-allergisk-reaktion-efter-moderna-vaccine

Forced Corona vaccination is ‘deliberate bodily harm’ says toxicology expert

Män uppmanas frysa sperma före covid-vaccinering – befaras kunna bli sterila

4 reaktioner till “Biverkningar och risker med coronavaccinet

  1. Två faktorer är förbundna med riskerna. Den ena är antalet personer som vaccinerats under de normalt tre försöken, vanligen totalt omkring 350,000 personer. Den andra faktorn är tiden. Ju längre tid som förflyter sedan en vaccination ju mer får vi reda på om biverkningar som inte uppträder inom en kort tid. Rysslands och Kina har inkluderat omkring en miljon i försöken, så det ger bra information när det gäller antal, däremot inte när det gäller fördröjda biverkningar. En annan faktor är att Pfizer och Modena har använt obeprövade innovativa metoder som vi vet väldigt lite om, medan Ryssland och Kina har använt välbeprövade metoder som vi har mycket stor erfarenhet av. De ryska och kinesiska vaccinen har visat sig vara omkring 90% verksamt, med endast små biverkningar, som ömhet vid nålsticket. När det gäller det amerikanska och brittisk-svenska vaccinen har biverkningarna varit ganska omfattande, svåra och dramatiska. Det finns rapporter om att Pfizer vaccinet bara är 62% verksamt, alltså ganska värdelöst om det är korrekt, ren ”snakeoil”. Att ta det ryska eller kinesiska vaccinet och att vänta så länge som möjligt skulle alltså vara en fördel ur säkerhetssynpunkt.

    Gilla

  2. Tittade på en video där en mycket sansad, och luttrad, forskare benade ut det hela. Konrentan är att äldre/riskgrupper kan/bör vaccineras medan yngre bör undvika vaccinering….

    får stort förtroende för denna sansade bild

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s