Nu drar propagandaorganen igång – ta vaccinet eller stämplas som foliehatt

I dag stod det klart att Pfizers vaccin godkänts av EU och nu återstår bara formaliteter när EU-kommissionen ska avge sitt beslut innan vaccineringen kan börja i Europa och det tog inte lång tid innan den första pro-vaccin-ledaren dök upp i MSM.

Det finns ett visst motstånd hos befolkningen att ta detta vaccin, eftersom ingen har en aning om vilka långsiktiga biverkningar som kan uppstå och just därför måste propagandaorganen jobba hårt nu för att få alla att räta in sig i ledet. Den klassiska skrämselstrategin, som för övrigt brukats i åratal för att få svenska folket att inte kritisera den oansvariga migrationspolitiken, brukar vara effektiv och man basunerar således ut att alla som inte tar vaccinet är foliehattar.

Man stigmatiserar således en stor del av befolkningen som tagit reda på information, bildat sig en uppfattning och är av en annan åsikt, precis som man gjort med alla som vågat ifrågasätta vinsterna med massinvandringen – håller du inte med är du rasist, nazist, fascist och främlingsfientlig.

Bedrövligt och så typiskt svenskt! Många kommer nog hörsamma detta budskap av rädsla för att bli idiotförklarade samt utstötta ur den sociala gemenskapen och jag är övertygad om att vi kommer att få se en upptrappad pro-vaccin-indoktrinering framöver eftersom det finns en utbredd intolerans mot personer vars åsikter står ut från mängden. Det är viktigt att respektera varandras åsikter – så länge man tycker ”rätt”!

#onlythedeadfishfollowthestream

14 reaktioner till “Nu drar propagandaorganen igång – ta vaccinet eller stämplas som foliehatt

 1. Kan man stämma äckel-media om man låter sig injeceras av denna produkt och drabbas av biverkningar?
  100 miljoner?
  För de är ju drivande.

  Gillad av 1 person

   1. Det har i realiteten även media och journalister. I praktiken saknar både media och journalister något ansvar, dom driver även i praktiken ett eget rättsväsende där dom utser sina egna domare som aldrig fäller någon. Det är i praktiken i Sverige helt uteslutet att hålla dom ansvariga i vanliga domstolar.

    Gilla

 2. Det har funnits många ”experter” angående smittosamma sjukdomar/virus. Nu kommer många ”vaccinexperter” som igen vet bäst.
  Ibland känns det som om vi saknar riktiga experter att lita på.

  Gillad av 1 person

  1. Låt envar välja för de som vaccinerar sig är ju på den säkra sidan och de som inte tar sticket får ju förlita sig på den allmänna våden….. precis som nu innan någon i sverige vaccinerats……

   Gilla

 3. Klart man skall vaccinera sig det säger de flestaDOCK verkar de flesta inklusive tillverkarna hysa någon typ av osäkerhet rörande komplikationer etc.Tillverkarna har friskrivit sig allt ansvar till följd av biverkningar/komplikationer…. dvs vi vanliga ligger i samma ansvarsläge oaktat om vi tar vaccin eller inte…..Vi får klara oss själva eller hoppas på att den vård vi i decennier skickat pengar till tar hand om oss då.DOCK verkar det inträffa allergiska reaktioner, vilket naturligtvis händer då vissa är känsliga för de substnaser som finns i vacciner. Det sades att de som tidigare haft kraftiga allergiska reaktioner borde vänta och ingen har ännu tagit detta vaccin så därför är en enda allergisk reaktion som man haft hindrande för att ta detta vaccin…. hår många har inte upplevt allergiska reaktioner av getingstick eller för den delen andra vaccin eller mögel eller…. listan är långSå vart vill jag komma? JO vissa som är oroade bör då naturligtvis avvakta av editerade skäl och ingen bör ifrågasätta heller… typ ”det är inte samma som..”, ”det händer säkert ingen..” ävendenna lista kan göras lång….OKK att för egen del ändå ”Ta chansen” är väl en sak men att ta risken för att inte smitta någon annan som inte är vaccinerad är en logisk tilt verkligen…Det som stoppar spelet totalt är ju att det sägs att även de vaccinerade skall hålla till de restriktioner som utfärdats…… så underligt MEN naturligtvis helt OK då att ställa sig sist i kön för att vaccinera sig….

  Gilla

 4. Intressant kommentar från min Facebook-sida:
  ”Jag är också en foliehatt i så fall,, dessutom i vårdyrke men det hindrar aldrig mig från att granska för och nackdelar och så borde alla göra. Dessvärre är många så jäkla rädda för att tänka själva och fatta egna beslut.
  Ser årligen hur vanliga influensavaccinet knäcker en del gamla som hamnar på sjukhus pga de blir rejält sjuka av sprutan, dessutom en spruta med ca effekt på ca 60%. Och ingen vet ännu hur länge Covidvaccinet verkar,, kanske 6-8 månader,, och sen då……
  Men vi lär väl se framöver,, lär dröja med Covidvaccinering för allmänheten, kanske kring april och mycket lär hända tills dess😊”

  Gilla

  1. De säkraste och mest verksamma vaccinet hittills tycks vara det ryska och kinesiska, omkring 90% verksamt och de värsta biverkningen har varit ömhet i huden efter nålsticket. Både Kina och Ryssland har testat på över en miljon personer, vilket är över tre gånger så många som normalt, vilket gör resultaten säkra. Det enda problemet med de vaccinen tycks vara politiska. Västs BigPharma driver en intensiv förtalskampanj via media för att få sälja sitt eget vaccin. Förtjänsten för Pfizer säga vara över en hundralapp per vaccinerad person, så pengarna att tjäna är enorma. I jämförelse är människoliv värdelösa.
   https://www.dn.se/ekonomi/belgisk-minister-lackte-hemliga-vaccinpriserna/

   Gilla

 5. Regeringen meddelar att kampanjen att få svenskarna att tro att de är rasister nu avslutas. Kampanjen har varit ytterst framgångsrik och uppsatta mål har överträffats med råge låter regeringen meddela.

  Regeringen avser däremot fortsätta kampanjen som går ut på att få svenska folket att fortsätta tro att svensken har det bra och att Sverige är ett rikt land. Även kampanjen för mer hjälp till hela världen kommer fortsätta. Man bedömer tidpunkten med den förestående julen med Jesus och Kalle Anka som synnerligen lämplig då svensken är småfull och gråtmilt lättrörd just då.

  Regeringen meddelar även att världen är stygg och dum mot Sverige kring Sveriges fina strategi runt Corona. Utrikesminister Linde meddelar att Sverige avser att på måndag nästa vecka skänka 7 miljarder till FN för upplysningskampanjer till världen om hur bra svenska regeringen är. Pengarna kommer lånas upp denna vecka.

  Gilla

 6. ”Pengarna kommer lånas upp denna vecka.”
  Ja jag har fått en förfrågan om att bidra med lite slantar, men jag är tveksam…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s