Fortsatt stiltje på nyhetsfronten

Den senaste veckan har det varit märkbart tyst på nyhetsfronten, förutom den aldrig sinande nyhetsskörden kring coronaviruset och klimatet som verkar vara det enda tillåtna materialet.

I denna skakiga tid borde de granskande reportagen stå som spön i backen och otaliga politiker ställas mot väggen, men icke – till och med EU håller låg profil, så trenden verkar tyvärr fortsätta från mediahåll.

Världen håller andan i väntan på vad? Tomten?! Självklart har maktspelet i USA en stor inverkan på det som sker, även om man numera inte får yppa att ingenting är klart. Början på det nya året kan bli rafflande, så mycket är säkert och under tiden får vi leva i detta vakuum.

Själv ska jag iväg och jobba, men ni som är lediga kan lugnt somna om för här är stendött! 😉

5 reaktioner till “Fortsatt stiltje på nyhetsfronten

 1. Glada nyheter för alla som älskar att klä av sig och tala om för hela världen hur de idkar sex.

  Malmö stad storsatsar inför deltagande i World Pride 2021. Så vackert men kanske inte riktigt inkluderande. De som bor i Malmö och inte är homo eller lesbiska eller nåt mittemellan, vilken festival får de åka till? Om det ska vara rättvist måste Malmö satsa minst 980 miljoner på dem. Det måste vara rättvist faktiskt, alla ska ju med, kanske inte på samma flak direkt, men med om ni förstår, eller hur?

  Undrar hur urvalet för deltagarna går till, för alla kan väl inte få följa med? Intresse? Kuklängd? Vackraste muttan? Djärvast med minsta möjliga som döljer det mellan benen?

  Så vackert och nödvändig, faktiskt omistligt i vår tid. Inget att vara rädd för heller, AIDS-läkemedlen är visserligen absolut svindyra men väldigt bra. Man kan tom lämna blod och låta bli att upplysa att man har HIV om lusten skulle falla på att, ja ni vet…..

  https://nyheteridag.se/littorin-sagar-malmos-politiska-styre-man-later-allt-forfalla-samtidigt-som-man-satsar-pa-politiska-jippon/

  Gillad av 1 person

  1. Hej.

   Se det positivt: i Malmö är de två viktigaste politiska krafterna islam och socialdemokraterna, och en tredjedel av ekonomin kommer från organiserad brottslighet som är i symbios med bägge dessa krafter.

   Potentialen för interna slitningar är enorm, om exempelvis muslimer tar illa upp av HBTQP-manifestationer. Antalet homosexuella som kommer att utsättas för rån, mord, och misshandel utförd av invandrade eller infödda muslimer kan skapa verklig splittring som inte kan mörkläggas.

   Att S då samregerar på riksnivå med C som vill legalisera både barnäktenskap och pedofili ger också möjlighet till politisk strid i regeringen om man börjar kappas på allvar om muslimrösterna. Som du kanske vet röstar majoriteten muslimska invandrare så som imamer och klanråd bestämt, och den personvalda kandidaten levererar sedan pengar och inflytande till sin valkrets (kallas formellt patron/klient-system och är ett av de största hindren för modernisering i Sydeuropa, MENA och de muslimska delarna av Afrika/Asien.

   Tänk dig ett krishanteringsmöte där C & S-sympatisörer ur HBTQP-rörelsen vill berätta offentligt om vilka förföljelser homosexuella invandrarungdomar utsätts för, och ombeds tiga still för att inte gynna ”mörka krafter”.

   Varje svampmoln har en silverkant.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Gillad av 1 person

 2. Tack för de trösterika orden! De räddade absolut min jul. Nu kan jag se på Kalle och som vanligt låtsas att det är roligt med allt våld. Tom min gran, ja inte min granne alltså, där ser man vad ett litet n för mycket kan betyda, mn gran alltså, den kommer nu se extra vacker ut i år och jag tror inte heller att den kommer att barra förrän långt in i februari.

  Dina vackra ord födde en tanke när jag nu tänker på situationen i Malmö. Hur det skulle bli om man, ja någon i Malmö alltså, av misstag svalde en liten, liten självmordsväst, jag menar en verkligt liten? Kan det vara en metafor för situationen i Malmö? Om den nu smällde av så skulle det bli ett litet julpang så att säga. Kanske bara de som stod nära eller satt vid samma förhandlingsbord som pangaren skulle stryka med. Pang. Eller boom, lite dovt sådär.

  Vi vet ju hur viktig identiteten är i Malmö, ja inte alla identiteter förstås, men de rätta identiteterna, eller snarare DEN rätta. Hur som haver, Malmö har så progressivt och framsynt skaffat sig en ljudidentitet (jo, det är sant, jag lovar). Den blev inte så dyr, nån halv miljon bara. Det tråkiga, tycker ledande socialdemokrater, är att ingen har lyssnat på den ännu. Man har därför tillverkat 200 000 USB-minnen med identiteten som ska delas ut via Folkbildingsrådet, helst före jul. Frågan är bara om de hinner innan Corona tar dem….

  Nå, nu har jag ett förslag som kan få lite fart på ljudet så att säga. Den där lilla, lilla självmordsvästen och de där många handgranaterna, kanske några gälla dödsskrik, visst skulle de tillföra lite dynamik till Malmös ljudidentitet?

  P.S. Kanske kan Stockholm, Malmö, Örebro, Norrköping, Helsingborg och en del andra städer och orter få kopiera Malmös nu toppenfina och verklighetstrogna ljudidentitet? Då spar de ju en massa pengar som kan satsas på en mångkulturell jultomte i år? Fast det bör nog inte vara en centerpartist bakom tomtemasken om barn ska sitta i den tomtens knä och berätta om sina innersta önskningar. Kanske kan man kalla hem Jonas Sjöstedt att tjänstgöra? Eller, den gamle tafsaren och f d jordbruksministern Eskil Erlandsson? Han skulle rentav kunna tjänstgöra UTAN tomtemask! Men kanske får han också svårt att hålla fingrarna i styr, han har ju svårt för det enligt ett läkarintyg stackarn….

  Ännu ett post scriptum. Så bra med en lista på de som vill till Pridefestivalen. Då vet ju herr islam vilka det är direkt, han får säkert listan av en vänlig socialdemokratisk ledning tillsammans med julbonusen. Det spar ju tid så att säga.

  Nej, nu måste jag kila ner i källaren och skriva lite rim på julklappspaketen. Kanske får det bli något om gemenskap, tolerans och fred och om den fina stämning vi har i Sverige numer.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s