Biverkningar har börjat rapporteras i de länder som börjat vaccinera

Vaccineringarna mot Covid-19 har kommit igång i flera länder, men vi får inte så mycket information om rapporterade biverkningar. De potentiella hälsoriskerna som är kopplade till snabbtillverkade vaccin är dock stora. Initialt måste mRNA-vaccin ges två gånger med cirka tre veckors intervall.

Dr. Thomas Clark, epidemiolog vid en oberoende panel vid amerikanska CDC (Centers for Disease Control and Prevention), har informerat om att av 272.001 doser hade cirka 3.150 vaccinmottagare per den 18 december rapporterat ”hälsopåverkan”. Enligt CDC menar man med ”hälsopåverkan” att personen inte kan utföra normala dagliga aktiviteter, är oförmögen att arbeta eller behöver medicinsk vård.

Enligt Anchorage Daily News har minst fem vårdanställda i Alaska upplevt skadliga reaktioner efter att ha fått Pfizers vaccin. En sköterska vid Bartlett Regional Hospital behövde akut behandling under två dygn och ett sjukhus i Illinois fick upphöra med vaccineringen efter att fyra anställda fick allvarliga reaktioner.

The Washington Post citerade läkaren David Yamane som rapporterat att han efter att ha tagit vaccinet fick frossa och huvudvärk samt kände sig så trött att han somnade på soffan på eftermiddagen. Han vaknade först dagen efter och badade då i svett. De här symptomen är inget skämt ska Yamane ha sagt till tidningen.

De inrapporterade allergiska reaktionerna som uppstått på vissa vaccinmottagare har varit utslag och andnöd. Enligt Dr Peter Marks, chef för Food and Drug Administration’s Center for Biologics Evaluation and Research, beror dessa reaktioner på nanopartiklar i lipidskalet som omger den verkliga ingrediensen.

Fyra fall av ansiktsförlamning har rapporterats när man testade Biontech/Pfizer-vaccinet. Placebogruppen – de som fick en ineffektiv injektion istället för vaccinet – påverkades däremot inte.

De vanligaste kortsiktiga biverkningarna som vaccinproducenten Moderna rapporterade till FDA var:
Reaktion på injektionsstället hos 91,6% av patienterna.
Trötthet hos 68,5% av patienterna.
Huvudvärk hos 63% av patienterna.
Muskelsmärta hos 59,6% av patienterna.
Ledsmärta hos 44,8% av patienterna.
Frossa hos 43,4% av patienterna.

Vissa hävdar att Covid-19-vaccinet kan döda 8-16 gånger fler äldre personer jämfört med inget vaccin alls.

De långsiktiga biverkningarna är än så länge okända, men läkare och experter har varnat för att bland annat cancersjukdomar kan komma att öka.

Vaccinfrågan delar helt klart befolkningen och jag brukar få kritik när jag delar sådan här information, varför jag vill klargöra att det är helt upp till var och en hur man vill göra. Jag bara delger vad som skrivs, sedan får var och en bilda sig en egen uppfattning.

Vaccine makers shielded from all liability as adverse reactions pile up

12 reaktioner till “Biverkningar har börjat rapporteras i de länder som börjat vaccinera

 1. Likt FDA…fri???
  Jenny…
  1913….
  FDA
  Du är vacker so en sommardag…. öm NI visste…
  Hur långa ben har Ni??
  Vackert…
  Don’t har me for that..

  Mvh Per

  Gilla

 2. ”Vissa hävdar att Covid-19-vaccinet kan döda 8-16 gånger fler äldre personer jämfört med inget vaccin alls.” här måste jag invända för om vi tillar på siffror runt om i världen så har i Sverige 800 per miljon dött 8–16 fler blir ju jättemånga 10–20 gånger fler per miljon 8.000–16.000 döda per miljon av detta vaccin å andra sidan i länder där man haft en väsentligt lägre dödlighet typ 80 döda per miljon skulle man komma upp bara i de svenska talen och BTW 80döda per miljon ligger mitt i skalan ww….. så resonemang blir liksom helt utan stöd i verkligheten…..

  Gilla

 3. En person rapporteras ha avlidit.
  https://prickigahuset.com/2020/12/21/sjukskoterskan-tog-covid-vaccinet-kollapsade-i-direktsandning-dog/
  Både Pfizer och modena vaccinet tycks ha omfattande biverkningar, och Pfizer vaccinen har rapporterat bara vara 62 % verksamt. Både de ryska och kinesiska rapporteras vara omkring 90% verksamt och endast ha minimala biverkningar som ömhet i huden. Båda har testats på över en miljon patienter. Som alltid rör det sig om mycket stora pengar för västs BigPharma, man tar över 100 kronor per vaccinering, så det är stora vinster det rör sig om, och som alltid går det nu politik i detta med USAs och EUs propagandamaskin uppe på fullvarv.

  Gilla

 4. Biverkningar av hög import av utlänningar har rapporterats av polisen.
  Polisen och även militären vädjar till regeringen att sluta importera utlänningar. Polisen tillägger ”vi har inte något fungerande vaccin mot de ytterst allvarliga biverkningarna”.
  Polisen säger avslutningsvis att man inte ser något slut på de allvarliga biverkningarna även om gränserna skulle stängas och alla svenska medborgare mest håller sig inomhus och inte bär dyra märkeskläder. Man noterar inte utan tillfredsställelse att alla kvinnor nu bär heltäckande ansiktsmask och har ett undergivet kroppsspråk.

  Gilla

 5. Tusentals sjuka av nya covid-vaccinethttps://www.friatider.se/tusentals-sjuka-av-nya-covid-vaccinet

  ”Fler än 3 000 personer som fått Pfizers vaccin mot covid-19 har drabbats av så allvarliga biverkningar att de blivit oförmögna att arbeta”

  Tusentals sjuka efter att ha fått nya vaccinethttps://samnytt.se/tusentals-sjuka-efter-att-ha-fatt-nya-vaccinet/

  Intressant nog har inga allvarliga biverkningar iakttagits av de ryska och kinesiska vaccinet.https://sverigesradio.se/artikel/7456842

  Turkiet rapporterar att det är 91.25% effektivt, medan rapporter hävdar att Pfizer vaccinet bara är 62% effektivt. Helt tyst om detta i MSM hittills.

  iI Sverige, som redan köpt Pfizer vaccinet, talas det nu om tvångsvaccinering.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s