I det nya Sverige rekryteras 10-åringar för att begå brott

Det var inte så länge sedan det skrevs artiklar om att kriminella gäng använder barn i sin verksamhet och man lovade då krafttag från samhällets sida med det gamla vanliga – förebyggande arbete och tidiga insatser i skolan samt mer resurser till socialtjänsten.

Nu uppger polisen på nytt att rekryteringen av unga ökar till kriminella nätverk i flera av landets polisregioner. I sex av sju polisregioner finns uppgifter om barn så unga som 12 år som begår brott kopplat till narkotikahandeln för kriminella gäng. Enligt Palle Nilsson, chef för underrättelsesektionen vid polisregion Stockholm, finns det uppgifter om barn från tio år och uppåt men antalet ökar med stigande ålder.

Vad ska man säga till sitt försvar den här gången då, förutom att som vanligt skylla på socioekonomiska faktorer? I det här landet pratar vi som bekant inte om de riktiga orsakerna till landets förfall, där oansvariga politikers beslut präglat landet i decennier och nu slagit ut i full blom!

#onlyinsweden

#vibetalar

Källa: SR

15 reaktioner till “I det nya Sverige rekryteras 10-åringar för att begå brott

  1. Som man bäddar får man ligga, så brukar konsekvenserna se ut i världen. Utom just i Sverige då där det är svenskarnas ansvar att det blev så här. Så, städa på nu och hjälp de utsatta….det är ju det ständiga budskapet från vår dysfunktionella regering.

   Jösses vilka galna krafter som styr i landet. Här blir ju allt absurt möjligt pga detta. När omvärlden tittar in över våra obefintliga gränser måste de verkligen häpna, jösses, vad håller de på med i det landet???
   Precis när omvärlden tänkt den tanken så kommer vår oförskämda utrikesminister sättandes och vill uppfostra andra länder att göra som i Sverige, ”the swedish way you know”…..

   Det trodde väl ingen om en försagd f d svetsare med svårigheter att uttrycka sig. Dessutom är han ju helt tom på ideologi, ideal, vad han vill med makten annat än att inneha den.

   Fruktansvärt. Rätt åt svenska folket som fortsätter rösta på ännu mer plågor. Ungefär som de där kristna som piskade sig, svenska folket blir djupt tacksamt när Löfven kommer med en ännu kraftigare piska. ”Precis så ska det vara” säger Annie Lööf och de extremisttroende inom miljösekten Miljöpartiet. Och alla galna anhängare runtikring.

   Gilla

   1. Det verkliga problemet är inte ”galna krafter som styr i landet” utan att de ”galna” innevånarna varken kan eller visar någon vilja att göra något åt det. Polisen som kunde göra något är förhindrade att agera av alla lagar och bestämmelser. Allt ni skriver övervakas, en otillåten åsikt, och ni hamnar i domstol och kanske fängelse, Näthatsgranskaren aka åsiktsgranskaren. Alla internetanslutningar skall registreras och alla mobiltelefoner, och övervakas minutiöst, allt registreras, datalagringsdirektivet. Den ekonomiska övervakning är fanatisk. Ska ni sätta in ett par tusenlappar på kontot blir det förhör och flera blanketter att fylla i och ni skall bevisa var pengarna kom ifrån. Det finns ett omfattande angiverisystem som till och med Josef Goebbels skulle häpna över. Och de ”galna” innevånarna bara gapar och sväljer allt diktaturen serverar. Obegripligt.

    Gilla

 1. Många har väl sett någon av flera serier om maffian i Italien, Suburra t ex. Det är ju likadant i Sverige nu, rekryteringen av småungar, hur de belönas osv osv.
  Vilka vidriga människor.

  Gillad av 1 person

 2. Här är mina tankar om vad som kommer i Sverige om något-några år. Den som läst det jag skrivit sista året vet att jag oftast prickar rätt.

  Så, Sverige kommer bli världens första land med digital valuta. Det kan låta behändigt och bra. Man kommer betona hur mycket billigare det blir att inte använda specialpapper för sedlar, trycka pengar, transportera osv. Kanske kommer någon mindre klok person i regeringen tom låta undslippa sig att det blir bättre med digital valuta eftersom risken för rån vid bankomaterna försvinner.

  Vilka faror och risker finns då? Massor, inte minst på statsfinansiell nivå. Det är så komplicerat att jag inte går in på någon närmare beskrivning här.
  MEN, om en stat vill få bättre kontroll över sina medborgare, då är digital valuta ett av flera utmärkta sätt. Staten kommer få i det närmaste full kontroll över medborgarnas transaktioner (tom på Darknet har staten god kontroll numer). Vad hindrar en stat att gå in på våra elektroniska konton och skapa minusränta med motiveringen att det statsfinansiell läget kräver det? Dvs, staten tar procent på det vi har på kontot utan att vi kan hindra det. En sådan stat kan t ex hålla inne med pensionsutbetalningar om befolkningen behöver styras i en viss riktning. Osv. Totalt sett ger det en stat möjlighet till ännu mer kontroll över medborgarna.

  Om det är någon här som har pengar på börsen så ber jag er tänka ett varv till om pengarna ska vara kvar över årsskiftet. Själv gjorde jag mig helt likvid för ett bra tag sedan.

  Kanske är det bra, inte bara pga Corona, att ha lite extra hemma i skafferitet/förrådet framöver. Batterier, radio, vatten osv.

  Gilla

  1. Jag har köpt fysiskt guld för nästan allt jag har.Sedan gick jag till guldsmeden och fick gjort smycken.Historiskt har guld som inte var i smycken konfiskerats av staten vid dåliga tider.Jag har gjort lite olika smycken som tex pubesringar och piercningar till scrotum.

   Gilla

  2. Digitalvalutor behöver inge vara övervakningsverktyg, men det är väl precis det som staten i Sverige vill genomföra, skärpa massövervakningen ordentligt och kontrollen av individerna. Bitcoin är ju även det en digitalvaluta och helt anonym, Alla vet vilket konto pengarna finns på, men inte vem som kontrollera det eller var dom befinner sig. I Sverige kommer det antagligen att bli så att man tvingas köpa ett registrerat kontonummer genom bankerna genom att visa legitimation. Sedan kan makteliten övervaka dig ner till varenda ettöring, vad du köper, vad du läser och skriver, var du är och vem du umgås med när och var. Verkligen kusligt, speciellt när man vet att Sverige inte har något lagligt eller annat skydd mot maktmissbruk.

   Gilla

 3. Det finns inget att komma med i försvar för dem, politikerna är skyldiga till dagens situation. De har fört en politik som innebär att de ger de kriminella mer rätt än vad brottsoffren har, sen har media gått i samma spår och nästan hyllat de kriminella. Hur ofta har man inte kunnat läsa olika glorifierade reportage om dessa kriminella personer, gärna där de framgår hur enormt tufft de har haft eller fortfarande har det. Som vanligt blir de du och jag som får hantera politikernas idiotiska beslut, blir vi inte rånade, misshandlade eller mördad så blir vi av med vår frihet allt är godkänt av våra politiker. Ska vi få en bättre situation krävs att de som har skapat dessa problem får sitt straff och att vi börjar sätta oss svenskar i första rummet.

  Gillad av 1 person

 4. Undrar vad de gör på kvällarna i Bryssel?
  Kontorsbidraget borde räcka till fina lokaler om likasinnade vill samlas och umgås. Visst var det en naken, manlig parlamentariker som greps när han var på väg ut genom ett fönster vid en polisrazzia? Det fanns massor med män i lokalen, alla nakna. Tillhörde Erdogans gäng. Hoppsan sa Muhammed.

  Gilla

  1. Ifall vi tänker på samma så var det en bög från Ungern som blev tagen mitt i aktern.Lite knark hade han visst också intagit.Ånä,muslimer varken knarkar eller bögar,det förbjuder Islam.Den rena fina oskuldsfulla religionen Islam.

   Gilla

   1. Det kanske rekryteras 10-åringar i Bryssel också? Inte bara i Sverige?
    Federley var 6 år i Bryssel. Efter så många år lär man väl känna staden och dess möjligheter väl.
    Undrar om det är uppdelat kvartersvis så att säga efter intressen?

    Gilla

   2. Realist,Federley vill förmodligen ha spädbarn.Lag måste ändras och pedofiler därmed kunna avrättas.Men hur skall C med någon som helst trovärdighet låta ord bli handling? Annie Lööf är ett satans spektaket och mer hatad än Olof Palme.

    Gilla

 5. Många av dessa barn är redan kriminella och vidriga som små.
  De släpper ut en två åring som ska passas av en sexåring.
  de stjäl , förstör, ljuger och luras
  Föräldrarna sitter hemma eller själva håller på med vidriga saker.
  De betalar inte förskola för de vill inte jobba. Männen skriver sig på
  Annan adress så de får extra pengar.
  Somalierna utan asyl är här kan inte utvisas.
  När de åker hem låt dem inte få komma tillbaka istället för att finansiera kriminaliteten.
  Både flickor och pojkar är lika vidriga.
  Somalierna kommer försent varje dag på jobbet eller kommer inte alls
  Uppför sig fruktansvärt vidrig och otrevligt.
  I stället för chefen skäller på den skyldige. Så skäller de på alla i personalen.
  Inga pengar i världen kommer uppfostra deras barn . Till normala barn.
  De finns anledning varför deras länder är i inbördes krig hela tiden.
  Alla åtgärder för utom utvisning är slösade pengar.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s