20 is the magic number

För ovanlighetens skull yppade i dag en svensk journalist ett sanningens ord om det amerikanska presidentvalet. SVT:s korrespondent Staffan Åsberg konstaterar nämligen att det inte blir klart vem som blir USA:s nästa president i dag heller, trots att elektorerna i USA:s 50 delstater i kväll håller omröstning.

Den 20 januari när presidenten svärs in, vet vi däremot vad alla dessa anklagelser om valfusk och korruptionsaffärer som just nu utreds har mynnat ut i. I dag har man för övrigt släppt en ny rapport som ska bevisa fusk i valsystemet Dominion.

Under dessa kvarstående fem veckor får vi ha tålamod samt vänta och se. Men det är tyvärr ett önsketänkande att media samt allehanda ”experter” ska ligga lågt till dess, eftersom de vill ha sina klick som genererar klirr i kassan, så i morgon ser vi fram mot nya braskande rubriker om att Trump (för vilken gång i ordningen?!) är besegrad!

#itaintovertilitsover

Bildkälla: SVT Nyheter

https://www.dailywire.com/news/judge-releases-dominion-audit-report-report-claims-system-designed-to-create-systemic-fraud?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=benshapiro&fbclid=IwAR3XyEru_o1rp_NVZ2Qxj6UdVms8SXPlxKqe_Ezqp608ZxP5pW4lquhMqOQ

8 reaktioner till “20 is the magic number

 1. Den journalisten har rätt. Valet är över och Biden nu vald, och Trump har uttömt alla lagliga och juridiska vägar att stoppa Biden. Trump har sagt att han kommer att erkänna sig besegrad när elektorerna har röstat, och det har dom nu. Vi får väl se. Det är inte nödvändigt att Trump erkänner sig besegrad, när Biden är insvuren den 20 januari kan han som laglig president utfärda en exekutive order att slänga ut Trump, som då har förlorat all makt. Trump har ett kort kvar, och det är en statskupp genom att utlysa undantagstillstånd. Det är inte uteslutet att han tar den möjligheten. Att notera, vi har sett en massiv propagandakampanj de senaste dagarna, och samtidigt omfattande censur på amerikanska sociala media. Det påminner mig om Hitlers propagandakampanj innan invasionen av Polen 1939. Kanske förbereder Trump en statskupp med motiveringen av säkerhet och förment spioneri från Kina som hotar USAs säkerhet. Kanske svenska MSM har insett att detta är en möjlighet och det är därför dom inte sprider USA propagandan denna gång. Så, den amerikanska såpan är inte över än även om valet är över. Vi får se.

  Gilla

   1. Det skall bli intressant, håller helt med, men vägen dit blir ändå mer intressant. Jag är ingen vän av Biden, men han har kanske vett att köra runt isberget istället för att som Trump beordra det att flytta på sig. Om det inte vore så allvarligt skulle man skratta. I början på veckan utfärdade Vita Huset en ”krigsförklaring”, man sa faktiskt så, och som vanligt är sanningen första offret när Trumpregimen nu uppenbart vevar igång en massiv propagandakampanj och även svenska MSM och till och med Public Service är med. Det är samma gamla lögner och floskler som mals om och även Josef Goebbels hade säkert varit imponerad. Det är faktiskt rätt otroligt vad som pågår. Det är verkligen ”sista dagarna i bunkern” i repris.

    Gilla

 2. Det är en mäktig kamp vi bevittnar.
  Min personliga uppfattning är att det handlar om den amerikanska konstitutionens överlevnad. Demokraterna är styrda av Kina. Trump verkar skickligt portionera ut info som ständigt skakar om inte bara demokraterna utan nästan hela världen. Kampen om makten över nätet upplever vi dagligen. Kampen om presidentposten är självklart inte avgjord än, gudskelov.
  Vad kan vi vänta oss närmaste 3-4-5 veckorna för utveckling i USA? Nationellt nödläge utropat av Trump? Matrial laws? Militära domstolar?
  I Sverige har vi en marionettregering där den verkliga statsministern är Annie Lööf med stöd av Moderaterna. Sverige är ett viktig redskap som globalisterna använder. Få se hur det avlöper här i konungariket Sverige. Tänk att vår militär inte lyckas hävda sig gentemot globalisterna! Vårt försvar fortsätter vara ett ynkligt pip.

  Vilken makt tror ni är ansvarig för allt sönderhackande av försvarats alla hemligheter? Kina förstås. Tom Ryssland vill ha ett stabilt och förutsägbart Sverige.

  Snart får Annie och alla hennes med-förrädare nya order i Bildebergergruppen. S, de idioterna, lånar ut sig till att förstöra Sverige.

  Låt oss hoppas Trump lyckas ”drain the swamp”.

  Gillad av 1 person

  1. Det är USA som styr västs demokratier, dom är ju helt öppna med det, och det inkluderar deras egen. Kina är alldeles för klyftiga att ens gå i närheten. Något man tidigt lär sig i IT är att det finns väldigt mycket som man inte vill veta. Enligt säkerhetsföretag som AVAST och Kaspersky, inget från USA, kommer 90% av alla IT angrepp i hela världen från USA, liksom propagandan. Något stabilt Sverige blir det knappas så länge USA regimen styr landet. Om Trump lyckas tömma Träsket är väl bra, men just nu ser det mera ut som om Träsket förbereder att dränka honom och donera honom som krokodilföda. Vem skall dränera det svenska Träsket. Vad USA diktaturens propagandamaskin, MSM och Public Service, inte berättar för er är att i öster bildas nu en massiv förbund av nationer som alla ansluter sig till Kina konceptet av en multilateral och multipolär värld, RCEP, CPTPP, BRI, och AIIB, samtidigt som USA lämnas utanför och USA diktaturens militära hegemonisystem NATO faller i bitar. Turkiet ger ju USA fingret, Frankrike vill ersätta USA med ett Europa försvar, Tyskland samma sak efter Nordstream2, Rysslands åsikt känd. Vad skall hända med lilla vasallen och narren Sverige.

   Gilla

 3. SAAB utrustar Bulgariska flottan med nya ledningssystem. SAAB ser fram emot att under många år förnya och stärka det Bulgariska försvaret.

  SAAB har även nyligen skrivit en order med Försvaret på ”systemlösning för integrerad luftvärnsförmåga”.

  Bofors Defens AB är världsledande inom området intelligent ammunition. Bofors ägs numer av amerikanska United Defense.

  Svenskarna är bra på vapen, minsann. Visste ni att Guderian, Hitlertysklands bästa general på Blitzkrieg, utbildades på pansar i Sverige? I Sverige tillverkades stridsvagnar som sedan forslades till Ukraina där tyska besättningar tränades upp.

  Sverige har alltid funnits i bakgrunden på allt möjligt. Så är fallet även idag i den där soppan som kallas globalisering. Sverige är djupt insyltad i FN:s agenda 2030. Svenska Ericsson, tror någon det är en slump att Ericssons vd och koncernchef bor i USA? Allt hackande av försvarshemligheter i Sverige kan mycket väl vara utfört av Kina, av flera olika anledningar. En anledning är att Sverige lägger sig i Kinas inre angelägenheter på olika sätt. En annan kanske är att Sverige börjar sätta stopp för kineserna när de vill stjäla och komma över know how i Sverige på olika sätt. Då straffar Kina, säkert som en varningssignal till andra länder också.

  Jag tycker UD och Ann Linde, vår utrikesminister, ska hålla truten och låta bli kritisera Kina. De kan ägna sig åt att kritisera imamerna och gängen i Sverige i stället om de nu vågar.

  Gillad av 1 person

  1. Det börjar väl bli alltmer känt att Sverige var en de facto allierad, aktiv vän och marionettdocka, till Nazityskland. Det var därför Sverige aldrig invaderades. Idag är Sverige på samma sätt en marionett till USA. Att Ericsson är ett USA kontrollerar företag vet vi, USA använder Ericsson för sitt omfattande spionage och det är därför USA är desperat att stoppa Huawei, för dom tillåter inte de bakdörrar USA installerar på Ericssons växlar. Kina hackar inte försvarshemligheter i Sverige för det finns inga hemligheter att hacka, Sverige delar ju med sig frivilligt, och har dessutom knappast något försvar. Kina är inte intresserad. Däremot tror jag Kina övervakar alla de kriminella och terrorister som sysslar med terrorfinansiering, planering träning och propaganda med Sverige som bas. Sverige ger ju dom en fristat och skyddar dom som ”flyktingar”. Det är möjligt att Kina kommer att göra Sverige till ett exempel, och avsluta den ”yttre cirkulationen” genom Sverige, alltså stoppa investeringar och finansiering av svenska företag och stopp export till Kina, men det blir nog både selektivt och med maximal smärta. Notera att det är väldigt tyst från Kinas ambassad, och väldigt tyst om USAs Huawei-förbud. Kina kan krascha hela den svenska ekonomin, och Sverige vet. Se min meme
   https://cdn.blog.se/sites/18187/2020/12/01075644/P-Slass-1a-1-1536×1310.jpg

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s