Nej det är fortfarande inte över

Svensk media fortsätter göra sitt bästa för att tuta i människor att Donald Trump är körd som president och att Joe Biden är den rättmätiga vinnaren. De kunde inte ha mer fel, eftersom det fortfarande inte är klart med den juridiska processen och dessutom råder stor oenighet bland 44 stater om vem som ska bli president inför måndagens omröstning samt lägg därtill att det hela kan sluta i militärdomstol beroende på vad som hittats på Dominionservrarna.

SCOTUS avvisade förvisso stämningen om valfusk från Texas eftersom de inte har rätt att stämma de fyra staterna Pennsylvania, Georgia, Michigan och Wisconsin, men de säger inte nej om någon inifrån de förlorande staterna lämnar in en stämning, så målet är således inte avslutat.

För några timmar sedan lämnade dessutom Trumps team in en ny akut framställan i Högsta domstolen i Georgia.

Det kommer avgöras i januari när den nya presidenten ska sväras in, vem det nu blir, så tills dess borde alla sitta lugnt i båten och avvakta. Men på det sättet tjänar svensk press så klart inga pengar och medan det i utländsk media är mest små notiser om Trumps så kallade ”nederlag”, eftersom det helt enkelt inte är klarlagt hur det kommer sluta, är det fritt fram för svensk media att fortsätta skicka ut fake news!

#onlyinsweden

#itaintovertilitsover

BREAKING: Trump Legal Team Files Emergency Petition With the Supreme Court of Georgia

7 reaktioner till “Nej det är fortfarande inte över

 1. Intressant kommentar från läsare på Facebook:
  ”Här är vad SCOTUS sa. Inte vad msm vill få det till.
  Texas förlorade, inte Trump…vilket var väntat.
  De la ner Texas begäran men är öppen att ta emot andra giltiga petitioner. Och med det utslaget…. Hur ska de nu kunna säga nej till POTUS?
  Smart spelat av Trump, inte så värst av media.”
  https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/131301552_10224246887180489_7327349220340604650_o.jpg?_nc_cat=110&ccb=2&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=7Bp4s0_IPaYAX8CYBoY&_nc_ht=scontent-arn2-1.xx&oh=a83b0e0f279dfdd14fa5ee052f638dc4&oe=5FFBDB68

  Gilla

 2. Nej, det är inte över än. Fortfarande har Sverige enligt många politiker ett stort behov av att köpa in människor, främst barnalstrande muslimer, till Sverige. Behovet är inte mättat än säger miljöpartister, folkpartister och andra politiker. Kampen är inte över än om behovet är mättat eller ej.

  Men snart kanske. Sverige rasar i alla möjliga rankingar som mäter hur mycket välfärdsland en nation är.
  Det blir inte nåt kul land att vakna till när Corona är över och när politikerna har slutat med denna trafficking. Vilka får då hantera verkligheten? Inte Fridolin, Annie Lööf, socialdemokrater och kommunisterna, inte moderaterna heller.

  Det får svenska folket göra. Med lägre levnadsstandard och fullt med främmande människor som tagit över stora delar av vårt samhälle. De är dessutom så våldsamma att vi kommer vara rädda för alltid för dem.

  Gilla

 3. Fulmediarnas vilseledning leder till en farlig splittring i USA om vad som är sant, för här gäller det presidentposten, vilket skulle kunna leda till inbördeskrig, fastän ett nytt och fungerande val, som räknas korrekt, sannolikt vore det bästa för USA, eftersom ett inbördeskrig skulle kunna sluta precis hursomhelst.

  Gillad av 1 person

 4. Frågan är varför Hunter Bidens skatteaffärer och ekonomiska uppgörelser med Kina kommer upp till ytan just nu, både i USA och här? Är det kanske så att man inte tror att Biden kommer att bli president, FBI har börjat nysta i detta och frågan är hur mycket de redan vet om affären. Hade the Deep State trott att Biden blir president skulle man fortsätta att tiga.

  Gillad av 1 person

  1. Om detta är bara politisk ryktesspridning för politiska syften eller inte vet vi inte än. Det är i alla fall inte verifierat. Sedan, vad har sonens affärer överhuvudtaget med valet att göra. Det är ju inte Hunter Biden som är valbar. Det är ju bara typiska smutskastning och påverkanskampanjer.

   Gilla

 5. Joe Biden är inte vinnaren ännu, men förväntas bli det när elektorerna röstar på måndag. Först då vet vi. I och med att HD vägrade att ta upp fallet är juridiska processerna vid vägs ände, det lär ha varit ett 50-tal, varav Trump förlorade alla utom en, så oddsen att denna ska lyckas är knappast överväldigande. Det finns ingen högre instans att klaga hos. Det är inte staterna som bestämmer nu, utan elektorerna. Staterna är bortkopplade. Militärdomstolar har ingen jurisdiktion över civila fall som val, men man kanske kan tänka sig att Trump deklarerar undantagstillstånd och startar en militärkupp, kanske inte uteslutet. Mannen är uppenbart helt desperat. Vad som pågår nu ser allt mer ut som sista dagarna i Berlinbunkern.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s