När ska man uppmana de kriminella att sluta skjuta och knivhugga folk?

Sahlgrenska Universitetssjukhusets chefsläkare uttalar sig i dag om att vårdplatserna på sjukhuset börjar ta slut samtidigt som de lider av personalbrist och han uttrycker sig extremt provocerande när han i syfte att minska belastningen på vården uppmanar folk att inte köra bil, klättra i berg eller utsätta sig för andra situationer där man riskerar att behöva sjukvård som kan kräva operationer eller annan intensivvård.

Så vi som bor på landet och dagligen är beroende av bilen ska alltså strunta i det för att inte riskera att råka ut för en trafikolycka och att ägna sig åt friluftsliv är så klart inte heller att tänka på – bättre att vi låser in oss som eremiter, men vänta där kan det börja brinna eller så kanske man trillar i trappan. 😱

Fullkomligt idiotiskt uttalande och varför uppmanar han inte de kriminella dräggen som dagligen belastar svensk sjukvård att besinna sig i solidaritet med de coronasjuka patienterna om det nu är sådan kris, eller är det bara vi vanliga människor som ska tillrättavisas? Det skjuts, misshandlas och knivhuggs dagligen – nu i kväll blev en man som är känd av polisen sedan tidigare dessutom knivhuggen i ryggen i just Göteborg och är förd till sjukhus med allvarliga skador. De lär inte låta honom ligga och förblöda på en brits, så då är väl det minsta man kan begära att de tar hand om trafikolycksoffer också!

Jag förstår självklart att vården går på knäna i den här pressade situationen, men man kanske bör tänka på hur man uttrycker sig när man vänder sig till allmänheten. 🤨

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OQyPJA/vardplatserna-snart-slut-pa-sjukhuset-undvik-att-aka-bil

7 reaktioner till “När ska man uppmana de kriminella att sluta skjuta och knivhugga folk?

   1. Det blir svårt med tanke på flertalets bristande lust och förmåga att intressera sig för rikets välbefinnande….

    Gilla

 1. Ingen politiker vågar säga det för det vore att erkänna problemet.
  Vi behöver inget rättsväsende för det fungerar inte.
  ta en flygtur över deras hemländer och fängelse och släpp ner dem i de fria.
  Inga pengar eller resurser skall läggas på dessa människor.

  Gilla

 2. När ska landet Sverige upphöra att vara ett land där man straffas för vad man tänker och säger???
  Sverige är nu ett sådant land. Gud nåde den som säger vad han tänker om ras, kön, Muhammed eller snart sagt vad som helst. Då straffas man. Vad är det för land Sverige blivit under Löfvens ledning? Orwell!

  En firma i södra Sverige skickade nu ut en årskalender med lättklädda kvinnor. Ni kan tänka hur det rasas bland alla dess fucking PK-människor och allt vad de är. Som om det skulle spela någon större roll? Det rasas inte lika hysteriskt över de dagliga massiva våldtäkterna och all annan jävlighet som kommit med islam. Men en kalender med halvklädda kvinnor, ja jävlar så farligt sådant är……

  Regeringen skiter högaktningsfullt i hur svenska folket drabbas.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s