När islamisterna kom till byn

Se där ja, en person med nära koppling till en man som av Säpo klassificeras som ett hot mot rikets säkerhet har ansökt om bygglov i den lilla byn Borrby på Österlen och använt sig av pengar från den radikala islamistens företag för att köpa upp tomter.

Nu är byborna med all rätt rädda för vad bygget ska föra med sig och maktlösheten är stor eftersom kommunen inte kan styra vem som vill etablera sig i området.

Denna rädsla är något som vi medborgare måste vänja oss vid, för i det nya Sverige daltas det med potentiella säkerhetshot och ingen är villig att ta konsekvenserna av den oansvariga politik som förts i decennier. Vi kryper helt enkelt för människor som borde deporterats för länge sedan och skyller på att de inte kan utvisas av ”humanitära skäl” samt låter de hållas eftersom våra styrande inte har stake nog att göra det som krävs för att omgående tillse att extremister inte får fritt spelrum. I det här landet skänker vi till och med skattemedel till organisationer med kopplingar till våldsbejakande extremistism med regeringens goda minne! 🙈

#onlyinsweden

#vigillarintefegapolitiker

Källa: YA

13 reaktioner till “När islamisterna kom till byn

  1. Hej.

   Du hittar valresultat för olika kommuner och valkretsar hos Val.se (Valmyndigheten).

   Borrby valkrets:

   [https://data.val.se/val/val2018/slutresultat/R/valdistrikt/12/91/0710/index.html]

   Simrishamns kommun:

   [https://data.val.se/val/val2018/slutresultat/R/kommun/12/91/index.html]

   Som du kan se måste det till en koalition ”alla mot SD”. Det vill säga, de boende i kommunen har röstat för detta. Väl bekomme – på Österlen och Söderslätt hade man inga invändningar mot att rösta för massinvandring så länge mångkulturen stannade i Malmö. Nu, när den kommer och knackar på dörren? *Ynk, gnäll, kviiid – inte daer jau beor!*

   Och visst kan kommunen stoppa sådant här, om man vill.

   Men då kanske man ska rösta på partier som vill också.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, fd lärare

   Gillad av 1 person

  1. När jag läste detta så skrattade jag så att jag kiknade.Borrby är ju känt för sina klanfejder som går i arv i generationer.Muslimerna kommer att känna sig hemma och ryktet om Borrby har tydligen nått våra muslimska bröder.😅😅😅😅

   Gillad av 1 person

 1. Den där migrationsöverenskommelsen ni vet, när kommittén kom med sitt betänkande, var det bara ett parti som ställde sig bakom samtliga 26 förslag, socialdemokraterna. M ville ha stramare skrivning liksom SD. MP sade nej till alla förslag utom 3. Av dessa 3 var 2 av närmast administrativ karaktär.

  Läget nu är sådant att om riksdagen klubbar det här, så blir det som redan framgått här, en generösare importpolitik av muslimer än den varit sedan 2005.

  S har självklart möjlighet att syna MP:S kort men gör det inte. C och Annie Lööf gör allt hon kan för att sabotera det hela och försvaga S. Någon omsorg om landet finns inte en sekund hos Annie Lööf.

  Alla partier utom MP skulle kunna gå samman i en överenskommelse gällande precis bara detta att enas kring kommitténs förslag om de ville. Av omsorg om Sverige. I ett slag skulle man kunna närmast peta ner MP i rutschkanan utför politiskt. Det kommer rimligen inte att ske. Ivern att få vara så nära maktens grytor som möjligt är större än omsorgen om Sverige.

  Det blir nog näringslivet som kommer behöva sätta stopp för den galenskap som pågår i den här frågan. MP verkar sitta i dunkla och sjuka, slutna rum. Vad har de för kontakt med verkligheten? Deras uppträdande och närmast religiösa tro är ju mer fundamentalistisk sjuk och verklighetsfrämmande än det man ser hos den vanlige muslimen! Vilken gud sade till MP att gå ut i världen och flyga hem alla som ville till Sverige? Hallucinerar de dygnet runt? Ber de migrantböner på kvällarna? Kanske slänger de sig i golvet på rummen i riksdagshuset och har röven i norr och det omtöcknade huvudet söderöver och mumlar ”vi kommer snart, vi kommer snart”.

  Allt har ett slut. Detta helvete med import och trafficking av människor kommer snart att upphöra av det enkla skälet att samhället ekonomiskt inte tål mer.

  Gillad av 1 person

 2. När man kör österut frön Ystad och ska till Borrby, svänger man av vid det som heter bärsärkarkorset, ialla fall heter busshållplatsen så.
  @ Rikard, ser du inte trenden i valanalysen, SD ökar i nästan samtliga kommuner! Att sossar har en stabil grund beror nog på offenliga sektorn samt att en hel del vänsterblivna flyttat ut på landet.
  Men det här kan bli spännande, ursprungsbefolkningen är väldigt konservativa, att komma här och komma är inte riktigt deras melodi, förvisso har många hantverkare tjänat på att ”08-orna” rustat upp förfallna gårdar och torp, men att musselmanerna skulle etablera en ny klan kan ta en ändring med förskräckelse…

  Gillad av 1 person

 3. Federley säger adjö till politiken, dvs sparkas ut. Få se vilket som blir hans nya jobb. Vem gissar rätt ? Pensionen från EU med den låga skatten håller honom torr och varm resten av livet.

  Gillad av 1 person

 4. Med tanke på valet i USA, om det inte är valfusk så är det i alla fall tydligt påverkat. Hur är det med valpåverkan i Sverige och eventuellt valfusk för att styra valresultatet. Rent logiskt resonerat. Med tanke på hur det är i Sverige, varför är (S) fortfarande så dominant. Varför har partiet inte hamnat under 4% gränsen sedan länge efter så uppenbart vanstyre. Politisk påverkan och styrning av innevånarnas åsikter och handlingar via media propagandan är ju uppenbar i Sverige.

  Gilla

 5. Annie tog honom och hans vän i försvar
  Likaså alla Afghanistanier.

  Undra hur många bilar, hus, skolor, lägenheter , villor, sommar hus i Spanien
  Har de islamisterna köpt på knark pengar i Sverige eller bidragsfusket, kriminella godis affärer,
  Eller alla kriminella affärer som finns här . 50 % tror Skatteverket göms.
  Jag tror mer på 80-90 %. Vet affärer som gått minus i trettio år.där ägaren helt
  Plötsligt återvänder till sitt hemland med mångmiljonbelopp och villor med pool.
  Samtidigt som de fått stöd alla åren.

  Områden efter områden med dyra villor köps upp av människor från Mellanöstern.
  Som åker tillbaka på semester så fort de fått medborgarskap till länder de sökt asyl ifrån
  Och som de sagt skulle döda dem.
  Lögnerna och bedrägerierna är tusen gånger värre än vi kan fantisera om.
  Vi ser över allt trettio nya mercedes som körs av väldigt unga invandrare som
  Inte jobbar.
  Tjänar miljoner på knark. Sen när de åker fast. Ger polisen den jobb,
  Lägenhet, och nytt lyxliv på knarkpengarna plus bidrag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s