Hur Biden och Harris blir ihågkomna för omvärlden beror helt på hur spelplanen utvecklas framöver

Att tidskriften Times, som förra året utsåg klimataktivisten Greta Thunberg till årets person, toppar i år med Joe Biden och Kamala Harris på omslaget för årets upplaga är inte särskilt förvånande.

Egentligen är det en rätt så klockren utnämning med tanke på det som utspelar sig i USA just nu, där alltmer pekar på att presidentvalet var riggat av Demokraterna och den ena korruptionshärvan efter den andra nystas upp. Mycket talar för att Biden och Harris kommer att vara på världens läppar i januari – men troligen av helt andra skäl än de som Times tänker sig. 😁

#historienskrivsavdesomsegrar

8 reaktioner till “Hur Biden och Harris blir ihågkomna för omvärlden beror helt på hur spelplanen utvecklas framöver

 1. Nu är det ju på det viset att vår motbjudande media har pratat ihop sig.
  Kritisk granskning av vänsterliberaler i allmänhet och av Biden/Harris i synnerhet är absolut FÖRBJUDET !!!!
  Vi ska matas med vänsterliberal oikofob propaganda. Punkt slut…

  Som jag föraktar media och det politiskt korrekta etablissemanget.
  För varje dag som går känns det svårare att andas.
  Var ska man ta vägen…

  Gilla

  1. Det är väl helt OK, och måste respekteras, att du ritar din framtidskarta och jag ritar min, när vi hinner ikapp morgondagen får vi veta vilken som överensstämmer med verkligheten, för om kartan och verkligheten är olika är det verkligheten som gäller.

   Gilla

 2. Underskotten galopperar katastrofalt, och Trump bara ökar utgifterna och minska inkomsterna med skattelättnader. Handelsunderskottet med Kina har ökade med 70%, bara i år hittills med 52%, exporten från Kina till USA ökade 46% hittills i år, tarifferna skulle ta hem jobben, det blev tvärt om, en tsunami av konkurser och jobbförluster. Trump stoppade exporten av IT chips till Kina och då stoppa inkomsterna till USA företagen, och nu utvecklar Kina egna chips så inkomsterna kommer inte tillbaka. Sedan har vi kravaller, upplopp, våld och motsättningar som Trump eldat på, en revolution hotar med inbördeskrig. Det gynnar knappast företagen. Trump tar hem militären, och hotar därmed krigs inkomsterna för BigWar industrin i USA. Lägg till hur otroligt inkompetent covid pandemin har skötts. Jag tror Den Djupa Staten i USA är rent desperata att dumpa Trump regimen. Media har uppenbart styrt valet, valfusk är en klar möjlighet, även utan bevis. USA är ju erkända mästare i att styra val och ”demokratier”. Även länder som Sverige.

  Gilla

  1. Du är partisk i denna fråga eftersom du stöttar Kina som är inblandad i korruptionshärvan, så ingen idé att diskutera med dig. I januari vet vi – allt annat är bara ett spel för gallerierna.

   Gilla

   1. Jag bara för fram kalla fakta som svenska USA styrda media mörkar. Nu har Trump blivit stoppad i HD som inte tog upp fallet. Därmed avgörs valet när elektorerna röstar på måndag. Jag är definitiv partisk när det gäller fakta och och sanning. Någon korruption har aldrig verifierats, hittills är det bara ryktesspridning med politiska avsikter och därför censureras det även i USA. Yttrandefrihet står inte över lagen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s