Märkligt att det schweiziska läkemedelsverket säger nej medan EU ligger i startgroparna

Det nya “BNT162b2”-vaccinet som utvecklats av Pfizer och BioNTec, är ett så kallat mRNA-vaccin som villkorligt godkänts och kommit ut på marknaden väldigt fort trots att det här vaccinet skiljer sig helt från andra vaccin. Det villkorliga godkännandet är giltigt i ett år och gör det möjligt att starta vaccineringen innan hela den kliniska prövningen är klar.

Det nya vaccinet innehåller dessutom genetisk information för ett protein som sitter på ytan av Sars-CoV-2 och hamnar i den vaccinerade personens värdceller. Den genetiska information fungerar som en ritning, med vilken cellerna hos de som vaccineras ska producera virusproteinet som är en produkt av en främmande organism. Immunsystemet ska sedan känna igen de främmande proteiner som produceras av kroppen som ”icke-endogena” och bilda antikroppar samt minnes-T-celler som förstör dessa proteiner och immuniserar dem mot ”corona”. För att detta ska fungera måste mRNA i vaccinet packas i lipid-nanopartiklar. Efter att vaccinet har administrerats smälter lipidhöljet samman med cellmembranet och frigör mRNA.

I de kliniska tester som hittills genomförts med det nya vaccinet, upplevde de 43.538 försökspersonerna enligt massmedias artiklar inga allvarliga biverkningar. I går rapporterade dock tyska ÄrzteZeitung att flera personer som vaccinerats i Storbritannien fått en allergisk reaktion mot vaccinet. En sådan reaktion kan gå så långt som anafylaktisk chock, vilket är livshotande. Dessutom upptäcks vissa biverkningar oftast först efter lång tid, vilket vi i Sverige råkade ut för i samband med svininfluensan och vaccinet Pandemrix där minst 475 patienter utvecklade den obotliga sömnsjukan narkolepsi. Det fanns också 81 misstänkta fall i Tyskland, men sammantaget tog det flera år innan dessa biverkningar upptäcktes.

Det finns läkare som fruktar att mRNA-vaccin kan utlösa autoimmuna processer och att frekvensen av vissa typer av cancer kan öka, men dessa röster tystas fort ned samt avfärdas som oseriösa kvacksalvare som så många andra läkare som försökt varna allmänheten för vaccinet.

Intressant i sammanhanget är att den schweiziska läkemedelsmyndigheten, Swissmedic, hittills har vägrat att godkänna vaccinet. Chefen för myndigheten Claus Bolte, uttalade nyligen att snabb åtkomst är viktigt, men inte på bekostnad av vård och att de nuvarande delresultaten från de olika tillverkarna inte är tillräckliga för att generera ett positivt beslut eftersom det fortfarande saknas uppgifter om säkerhet, effektivitet och kvalitet.

Det schweiziska läkemedelsverket är oberoende av Europeiska unionen eftersom de inte är en del av EU, men vaccinationerna inom EU börjar inom kort.

Professor Stefan Hockertz, som ingår i den så kallade Coronakommittén och från 2003 till slutet av 2004 var chef samt professor vid Institutet för experimentell och klinisk toxikologi vid University Medical Center Hamburg Eppendorf, uttalade nyligen att vi gör mänskliga experiment utan att känna till produktens säkerhet.

Även Robert F. Kennedy Jr., brorson till den tidigare presidenten John F. Kennedy, har gått ut och uppmanat folk att undvika vaccinet eftersom det innehåller en oprövad ny teknik som kallas mRNA vars långsiktiga biverkningar är helt okända.

”Denna intervention kan jämföras med genetiskt modifierade livsmedel som också är mycket kontroversiella. Till skillnad från alla andra vacciner, vars genetiska skada inte nödvändigtvis är permanent, är mRNA-genetisk skada irreversibel och irreparabel. Även om media och politiker för närvarande trivialiserar problemet och även dåraktigt efterlyser en ny typ av vaccin för att återgå till normalitet, är denna vaccination problematisk när det gäller hälsa, moral och etik, men också när det gäller genetisk skada. Du kommer att behöva leva med konsekvenserna eftersom du inte längre kommer att kunna botas helt genom att ta bort gifter ur människokroppen. Den genetiska skadan kan jämföras med den typ som orsakar Downs syndrom eller cystisk fibros. Detta betyder helt klart: om ett vaccinationssymptom utvecklas efter en mRNA-vaccination, kommer varken jag eller någon annan terapeut att kunna hjälpa dig eftersom skadan som orsakas av denna vaccination kommer att vara genetiskt irreversibel. Det här representerar ett brott mot mänskligheten som aldrig har begåtts på ett så betydelsefullt sätt i historien.”

Andra offentliga personer som fördömer massexperimentet på människor är den erfarna tyska läkaren Dr. Wolfgang Wodarg, som uttryckt att vaccinet borde förbjudas eftersom det i huvudsak handlar om genteknik.

NGO-organisationen University of Pittsburgh Medical Center (UPMC), kommer inte heller att kräva att deras anställda inom hälso- och sjukvården tar Coronavaccinet. UPMC: s medicinska chef för infektionsförebyggande och epidemiologi, Dr. Graham Snyder, sade att även om de 89.000 anställda är föremål för en obligatorisk influensavaccination, är den vaccineringen baserad på decenniers erfarenhet av influensavaccin. Han menar att det inte är rätt att göra det obligatoriskt förrän vi lärt oss mer, byggt upp vår egen erfarenhet av detta vaccin samt sett utfallet av upptagandet av vaccin i våra samhällen.

Dr. Francis Boyle som utarbetade lagen om biologiska vapen, har sagt att påtvinga det oprövade mRNA-vaccinet på allmänheten bryter mot Nürnberglagarna om medicinska experiment på människor.

Jag tycker det är lite märkligt att massmedia är så tyst om de kritiska röster som finns om vaccinet, fast å andra sidan är det inte förvånande eftersom det är stora pengar involverade i det här och mäktiga krafter som styr vilken information som presenteras. Det är än så länge ett fritt val att vaccinera sig, så det är upp till var och en att ta reda på vad som sägs om vaccinet från olika håll för att sedan göra en bedömning om vad som passar bäst.

#followthemoney

A gene vaccine with nanoparticles? Many are starting to have doubts

21 reaktioner till “Märkligt att det schweiziska läkemedelsverket säger nej medan EU ligger i startgroparna

 1. Det sägs också, sant eller ej, att dessa vacciner innehåller ämnen som gör att människor drabbas av infertilitet.
  Vilket ligger i led med att minska Jordens befolkningstillväxt för klimatets skull. Färre människor genererar mindre utsläpp.

  Gillad av 2 personer

  1. Det är väl detta C19-vaccin som Bill Gates (William Gates III) är involverad i. Detta var precis detta som hände med HPV-vaccinet, som han ‘humanitärt’ gav till afrikanska kvinnor för några år sedan … Han går i sin fars (William Gates II) fotspår i intresset av eugenik, dvs. ‘rashygien’. Är m.a.o. med i samma klubb som Gustaf & Svante Ahrenius (far och son, båda var med och startade Rasbiologiska Institutet [censurerat på Wikipedia]) och Dr Josef Mengele …

   Gillad av 1 person

  2. Målet är högtstående, eftersom vetenskapliga evidens och matematiska bevis visar att det är rimligt att nedväxa befolkningsmängden, men sättet är klandervärt, anser jag. Men det är klart att jag kan ha fel, eftersom människor inte röstar för högtstående lösningar på problemet än och s.a.s. binder ris om egen rygg och i princip bör tvångskastreras för sin egen dumhet.

   Gillad av 1 person

 2. Väldigt sakligt och kompetens skriver. Det är inte alls märkligt att massmedia är så tyst om dessa kritiska röster. Massmedia tjänar samma herrar med propaganda som vill tjäna pengar på vaccinet. Folk har uttryckt oro för att få mikrochipps insatta för identifikation, Bill Gates projektet, och detta tycks vara förspelet till något sådant. Det medför permanenta genetiska i framtiden identifierbara förändringar, som kan avläsas av en intern, ett chipp, eller extern läsare. Folk kan tvingas att ansluta sig till systemet genom att krav införs på att registrera sig för att få tillgång till tjänster som hälsovård eller finansiella tjänster som banker. Redan idag krävs ju ofta elektroniskt ID, som på så sätt kan kopplas till biometriska mätbara värden och faktorer. Sverige har ju redan ett omfattande register för ansiktesigenkänning, pass- och ID foto stationerna. Flera företag i USA har redan teknologin. Tattoos har sedan tusentals år används för identifiering, särskilt i kulturerna i stilla havet och även till denna dag. Kungligheter på öarna använde tattoos för att identifiera sig, och det var dödsstraff på att förfalska. Det används än idag så, bland annat av Maoris på Nya Zeeland . Britterna använde tattoos for att identifiera militär personal, tyskarna använde tattoos i arbetslägren, dock inte i dödslägren. USA använde tatuering för att identifiera slavar. I Tarim Bäckenet i Xinjiang, uigurernas hemland som dom kallar Altishahr, har man hittat 3,800 år mumier som är tatuerade. I nordvästra delen av vad som idag är Kina krävdes att köpmän, som licensierats av regeringen att handla, tatuerade sig för identifikation. Det behövs mer information om detta för att folk skall kunna ta saklig ställning, men sådan information gynnar inte makteliten som driver förändringarna. Därför mörkas den.

  Gilla

  1. Inget märkligt när man har med mafiosos att göra. De anständiga människorna som har moral och gör helt rätt mördas, medan de oanständiga får positioner i maffiastrukturerna. Men minns att alla dör ändå en dag och det enda som finns kvar är våra eftermälen! Hedra de goda människorna! Olof Palme, Salvador Allende, Mahatma Gandhi, Udo Ulfkotte, Bechir Rabani, Anna Lindh.

   Gilla

   1. Udo Ulfkotte håller jag med om.

    Bechir Rabani kämpade för en god sak men uppnådde inte något betydande.

    Resten var låtsasgoda.

    Gilla

   2. Med att uppnå godhet är det så att det börjar med att försöka. När man blir drevad, uppspikad på ett kors, eller mördad, så vet man är på rätt väg.

    Ondskan ljuger och skräms och de fega luras att lyda, men de lydigt fega är lort och de får befinna sig under onsdkans stövlar hela sina liv, vilket givetvis är värre än den snabba döden som hedersman eller hederskvinna med ett gott eftermäle som klingar länge för världen.

    Därför ser jag inte ned på de som inte lyckas, eller försöker göra sitt bästa för att vara goda. Att de inte lyckas kan också bero på den lort som inte stödjer dem och inte skyddar dem.

    Gilla

  2. Lägg till Udo Ulfkotte, Bechir Rabani, Jeffrey Epstein och även Benny Fredriksson. Även Julia Caesar, Ulf Malmros, Fredrik Virtanen, Martin Timell, Urban Ahlin, Docenten Jim Olsson, och prästen Helena Edlund, som förlorade både jobb och hem, alla vilka fick sina liv förstörda när familj, grannar, arbetsgivare, eller vänner systematiskt trakasserades. Makten gillar inte störningar.

   Gillad av 1 person

 3. Jag minns den gode Stefans ord, – Sverige har varit naiva. Det säger faktiskt mycket mer än man tror och då bör ”vi” kanske vara lite mindre naiva i fortsättningen ?

  Gillad av 2 personer

   1. Om man sysslar med högt spel med ett helt land i potten så krävs det att man är väldigt skicklig och skärpt. Tycker även jag. Sedan är det väldigt olyckligt att låta 4% styra, eller I alla fall utöva ett oproportionerligt stort inflytande.

    Gilla

   2. Att låta lilla MP styra migrationsfrågan käpprätt åt helvete är djävligt naivt.MP kan man låta påverka i miljöfrågor. Frågan är väl snarast om S vill gå under nästa val?

    Gilla

 4. Löfven är en förhandlare utan ideologi, en typisk gangsterledare.
  God är det minsta han är. Belåtet skrockande smådiktator, ungefär som nån av de där afrikanska ”folkledarna” som strax blev envåldshärskare. Vidrig person.

  Gilla

  1. För mig framstår han snarare som lydig, mer än härskande, samt låter människorna som väljer honom styra och därför sitter säkert i sadeln. Vem styr de som styr honom är nog blandat. Jag tippar på fulmedias chefredaktörer i massmediamonopolet, blandat med andra psykopater som arbetar åt bankmaffian och storföretag för framtida positioner.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s