Den federala utredningen av Hunter Biden fortsätter och presidentvalet är långt ifrån avgjort

Samtidigt som det misstänkta valfusket i det amerikanska presidentvalet blir en allt större skandal som ser ut att växa för var dag som går, meddelade Youtube i går att alla videoklipp som andas ett ord om valfusk numera är bannlysta eftersom Joe Biden är USA:s nya president – inte alls konstigt i en ding ding värld.

Massmedia fortsätter likväl att rapportera skevt, vilket man om inte annat såg i går när varenda svensk tidning basunerade ut att Trump förlorat i Högsta domstolen vad gäller stämningen i Pennsylvania – trots att det var HD i Pennsylvania, vilket motsvarar typ Ystads tingsrätt men det framgick så klart inte.

Som jag skrivit om tidigare har Joe Bidens son Hunter Biden varit föremål för en stor FBI-utredning om korruptionsaffärer med Kina, där bland annat hans laptop beslagtagits och det finns e-mail som påvisar koppling även till Joe Biden, dessa nyheter har dock helt ignorerats av MSM. Utredningen pausades några månader innan valet, men har nu fortsatt och så här långt pekar mycket på att det finns kopplingar till valfusk. Intressant är att CNN rapporterar, så då kan partiska personer som TV4:s Marcus Oscarsson med flera inte längre hävda att anklagelser om valfusk är fake news.

Enligt CNN:s rapport undersöker myndigheterna flera finansiella frågor, inklusive huruvida Hunter Biden bröt mot skatte- och penningtvättslagar i affärshandeln i främmande länder, främst Kina samt mottagit gåvor från Kina som han inte redovisat.

Joe Biden har under hela sin presidentkampanj vägrat kalla Kina för sin motståndare och i augusti varnade den nationella säkerhetsrådgivaren Robert O’Brien för att Kina försökte välja Joe Biden och att Kina hade de mest sofistikerade programmen för globalt inflytande, strategier, förmågor och kapacitet i världen.

Även chefen för National Counterintelligence and Security Center (NCSC), William Evanina, sade i ett uttalande från augusti att en av de länder som utgjorde det största hotet mot valet var Kina, som han sade föredrog att president Trump – som Peking ser som oförutsägbar – inte skulle bli omvald.

Intressant i sammanhanget är också att den högt uppsatta demokraten Eric Smallwell, en av Trumps värsta antagonister, har haft en relation med en kinesisk spion. Smallwell har sagt att vissa inom partiet kände till relationen, frågan är om Nancy Pelosi haft kännedom om detta?

I eftermiddag ska för övrigt SCOTUS ta beslut om de ska ta upp målet där Texas stämt Pennsylvania, Georgia, Michigan, Nevada och Arizona för att de ignorerat bevisen om valfusk.

Något annat som är värt att notera är att det är väldigt tyst från Hillary, som varit helt osynlig den senaste tiden och även Obama har tystnat i takt med att det börjar nystas upp tvivelaktiga saker som skett under deras tid vid makten, så Demokraterna kanske inte är helt säkra på valvinst?!

Men allt kommer sannolikt avgöras i januari när presidenten ska sväras in – vem det nu blir. Vissa ser Joe Biden enbart som ett verktyg och om han svärs in så kommer han med all sannolikhet att avgå rätt omgående för att låta Harris ta över, som snabbt kommer benåda de som sitter på pottkanten – Joe Biden, Hunter Biden, Barack Obama och Hillary Clinton.

Denna soppa har knappt börjat bli varm! 🙄

https://www.dailywire.com/news/breaking-federal-criminal-investigation-into-hunter-biden-focuses-on-his-china-business-dealings-report-says?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=dwbrand

Michigan House Chairman Tells Dominion CEO to Appear or Be Subpoenaed

12 reaktioner till “Den federala utredningen av Hunter Biden fortsätter och presidentvalet är långt ifrån avgjort

 1. MSM lär knappast hårdgranska ”sina” kandidater…
  Det blir nog bara gulle-plutt-reportage typ ”baka med Bidens” o lik…
  De har säkert fullt upp med att säkerställa att ”rätt” kandidater vinner i kommande val.
  Gäller internationellt.

  Gillad av 1 person

 2. Det är glädjande att det inte är avgjort ännu! Det är segt virke i Trumpen, verkligen! Man kan och bör också se motståndet som den motkraft som alltid kommer som reaktion på det befintliga.
  Jag varken har tillräcklig kunskap eller vill ha någon mer kommentar om vad som sker i USA. Därtill är allt alldeles ohyggligt för komplicerat.
  Det är ju i USA som viktiga skeenden, händelser har ägt rum först. Därefter har de importerats till Sverige. Så låt oss ta det som nu sker kring vem som vunnit osv, låt oss ta set som ett gott tecken på att motkrafterna även i Sverige nu blivit så starka att ”de” inte längre lika självklart kan sätta dagordningen.

  Det finns många tecken på det. Bulletin t ex som snart startar. Oavsett vad vi kommer anse om deras budskap så är det ändå en motkraft till regeringens SR, SVT, DN, Aftonbladet osv. Det är ju högt begåvade skribenter varav t ex Arpi skrivit vettiga saker. Men vi får se. Som alltid kommer politiken kidnappa sådana fenomen och använda dem i sitt syfte.
  Ett annat tecken på att motkrafterna blir starkare här och som kanske inte ter sig lika uppenbart är det som avhandlades igår, detta att SD ”svängt i Nato-frågan”. SD skulle aldrig kunnat få utrymme medialt för en sådan sak tidigare. Nu är de med i reella förhandlingar, de är i maktens rum. SD har alltså enbart sagt ja till en option att en snabbanslutning till Nato kan ske – precis sådan som Finland har. Det för Finland och Sverige närmare varandra. Det för M, KD och SD närmare varandra. Media valde naturligtvis att direkt vantolka det som sades. MEN, självklart använde SD detta som ett förhandlingsläge. De ”gav” inte bort denna tidiga julklapp till borgerligheten utan att få något i gengäld. Kanske ett tydligare löfte om ministerposter i regering om tänka koalition får makten?? Endast i regeringsställning eller sittandes inne i Regeringskansliet kan ett parti få inflytande över den praktiska politiken. Ungefär såsom L har det nu, de har massor med folk i Regeringskansliet fastän de inte ingår i regeringen.

  Sådär håller politiken på. Det är inte lätt att vara väljare idag, troligen mycket svårare än det var för våra föräldrar.

  Idag är det Nobeldagen.

  Gilla

  1. Ah det har jag missat, troligen för att Nobelfesten är inställd.

   Angående Bulletin har jag sett flera som är missnöjda efter att det blev känt att Lars Leijonborg och Fredrik Ekelund värvats till nyhetssajten. Själv har jag ingen direkt uppfattning, utan väntar och ser.

   Gilla

 3. Att kandidaterna fortsätter kämpa är väl en sak…. MEN hur kan MSM ens i fantasin försöka påverka valet…. menar man lade miljoner, många, på att undersöka eventuell påverkan va Ryssland i förra valet men i detta val ser man inte en hel flock av elefanter i rummet…..
  MEN säger de PK ”Visst har det fuskats men det påverkar inte resultatet av valet ändå.”
  GOTT!

  OKK BTW om du ser att det påverkat…. tala om hur mycket skillnaden är?

  Gillad av 1 person

  1. Att Trump anhängarna försätter att anklaga Biden för korruption är väl bara hur ”demokratin” i väst fungera. Korruption är inte samma sak i väst och i Kina. Om i USA en tjänsteman skall fatta beslut i en fråga som rör ett företag, och deltager i en middag som företaget betalar för, då är det korruption. Punkt. I motsvarande fall i Kina är det normalt och så det skall gå till. Skillnaden ligger i att i USA och väst står företag och myndigheter i ett motsatsförhållande, företagen ansöker, myndigheter övervakar, begränsar och beslutar vad företag får eller inte tillåts göra. Kina har en annan kultur, företagen och myndigheterna söker att samarbeta för bästa lösningen för alla parter, myndigheterna bevakar samhällets intressen och företaget ägarnas intressen. De två parterna förhandlar mot bästa lösningen, och samarbetar sedan för att genomföra den. Ett betydligt effektivare system, vilket klart visar sig i Kinas utveckling. Så om en person som Biden arbetar i Kina, skall han följa USAs regler eller Kinas. Helt klart gäller Kinas regler, kultur och lagar i Kina, precis som Sveriges i Sverige. Varken USA eller Sverige vill acceptera det utan anser att bara deras egna inhemska regler skall gälla även i Kina, med det fungerar inte så i verkligheten. Knepigt. Som sagt, om kartan och verkligheten är olika, då gäller verkligheten.

   Gilla

 4. Den dumdryga Borlängebon, vår försvarsminister Hultkvist kommenterar som vanligt aldrig de många avslöjanden om hur staten har vidöppna dörrar för främmande makt att ta reda på vad de vill om svenska försvaret.
  Vi minns skandalen på Transportstyrelsen där hela världen kunde få reda på detaljerad information om svenska poliser osv osv. Nyligen hackades företaget Gunnebo och hemlig information om säkerhetssystem, byggnader, tom byggnaden Regeringskansliet, avslöjades. Det är en katastrof sådan omfattning att den inte går att reparera. Hemliga anläggningar avslöjades liksom deras säkerhetssystem. Det går ju inte att flytta en byggnad, t ex huset där Regeringskansliet är inrymt. Som alla vet har övervakningen där varit så undermåligt slapp att det har varit möjligt att stjäla säkerhetspersonalens pistoler och ammunition samt massor med datorer. Vem sparkades tro? Vilken minister klev fram, tog på sig ansvaret och avgick? Ingen förstås.
  Igår presenterades hur resten av de hemliga militära anläggningarnas plats i Sverige är avslöjad. Detta är vad som kommit till vår kännedom. Självklart finns flera hemska saker som vi inte fått vetskap om.

  Likadant är det med det mesta av stora viktiga saker i samhället. Regeringen är helt inkompetent, den verkar totalt handlingsförlamad när det gäller att fungera. Kraften har ju gått åt att skryta för omvärlden hur bra Sverige är på miljö, hbtq och all den där skiten. Regeringen ger pengar till mens-konst i tunnelbanan men struntar i att universiteten förfaller. Näringslivet är den sektor som ger svenskarna möjlighet till välfärd. Näringslivet behöver välfungerande universitet och högskolor. Under de senaste 20-30 åren pågår samma försämring av universiteten som av skolan, försvaret, underhållet av VA-systemet i landet, nedläggning av landsbygden osv osv.
  Hur ska man förstå att S har ansett det som sin viktigaste uppgift att importera muslimer under flera decennier i stället för att sköta landet?

  Gillad av 1 person

 5. Google-Youtube blir allt mer galet. Att strypa yttrandefriheten kommer nog bara gå till en viss gräns, sedan lämnar folk skeppet för andra plattformar, ex. öppna fria plattformar, precis som vi redan har gjort till stor del, Jenny.

  Gilla

 6. När elektorerna har röstat på måndag blir valet avgjort, och när Biden blir insvuren den 20 januari är resultatet etablerat och valet avslutat. Så ser det i alla fall ut nu. Vad som kvarstår är ett stort antal allvarliga frågor. I demokratin som den tillämpas ges väljarna, precis som i sovjet, bara möjligheten att rösta på en av ett fåtal eller här två kandidater. Vad om båda är skurkar? Vad om båda kandidaterna är lakejer till en osynlig maffia, vad vi kallar Den Djupa Staten, som alltså i verkligheten styr, inte de valda. Det gäller även i Sverige. Valfusk och misstag, absolut, men i vilken utsträckning och hur påverkade det valet nu i USA eller i annars i Sverige. USA valet har klart demonstrerat hur propagandan och censuren påverkar och styr val. Hur påverkas valen i Sverige. Skall verkligen agerandet av släktingar påverka vilken kandidat som väljs? Som exempel, på Nya Zeeland bor två bröder. Den ena en välsedd, kompetent och välrenommerad politiker, hans bror en dömd mörare. Jag talar om fallet Urban Höglin och Heidi Paakkonen 1989. David Tamihere fälldes för mordet, hans bror John Tamihere satt i parlamentet och på ministerposter 1999 till 2005. Efter förföljelser avgick han. Fungerar det vi kallar demokrati idag överhuvudtaget längre.

  Gilla

  1. Nej, det avgörs den dagen presidenten svärs in den 20 januari. Just nu är det mycket oklart vem det blir. Intressant att notera att Pentagon avslutatar sitt samarbete med CIA.

   Gilla

   1. Valet är avgjort när elektorerna röstat, valet är implementerat när presidenten svärs in.
    Därför väntar Trump inte på att elektorerna röstar. Han har redan gått direkt till HD, och organiserat en republikansk mobb från olika republikanska delstater. Han tror att de HD domare han tillsatt skall hjälpa honom nu, men de som kan USA tror inte det går. Han är desperat att genomföra sin konstitutionella statskupp, alltså en palats-statskupp eller palatsrevolution för att som vilken diktator som helt ta makten. Det är heller inte alls uteslutet att han kommer att försöka sig på en militärkupp, alltså att utlysa Martial Law för att genomföra den, precis vad USA har iscensatt i så många andra länder. Dels tror jag inte militären kommer att våga, och dessutom inte tillräckligt av militäre. Man brukar avrätta sådan förrädare. Dessutom vore det rena avtryckaren, ”skottet i Sarajevo”, för att tända ett rent inbördeskrig. Skulle han våga att ta steget då tror jag mer på en utveckling likt Nicolae Ceausescu i Rumänien 1989, likt Trump en makthavare som strävade efter totalitär lydnad och underkastelse, och avsattes. Hittills har inge bevis presenterats för valfusk, vilket in te alls utesluter det. USA har ju visat sig vara mästare att manipulera och styra val i ”demokratier” genom olika påverkansmetoder, även i Sverige. Det är ju mycket tydligt att media manipulerat i USA nu, vilket ju även sker regelmässigt med media i Sverige.

    Gilla

 7. Rävspel på hög nivå.
  Politik är ofta smutsigt, det här är nog ett tydligt exempel.
  Hade utredningen inte pausat så hade situationen nog sett annorlunda ut nu.

  Gilla

  1. Och amerikansk politik i synnerhet, Biden är knappas Mr. Clean heller, men han är i alla fall pragmatiker och vet när det är tid att backa och styra undan. Därför har han överlevt så länge i politiken. Trump är som en kapten på Titanic som ångar på rätt i i isberget och sedan anser att isberget skulle ha flyttat på sig i tid. Enligt USA pressen har Trump nu en hel hel tidvattenvåg av stämningar att vänta efter 20 januari, och miljoner i lån som förfaller. Själv har han sagt att han kanske måste fly landet. Han har säkert menat väl, men skadorna han orsakat på USAs samhälle är gigantiska. Kinas köp av jordbruksprodukter rena socialhjälpen. Kina med flera kommer aldrig att lita på USA och sätta sig i beroende av USA igen, som med teknologi. Man utvecklar nu egen. En framtida katastrof för USAs teknologi industri. Kina kan byta leverantör av jordbruksprodukter övernatt. Nu väntar vi bara på akt 2 i den amerikanska såpan att börja efter 20 januari.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s