Ännu en död balkongflicka att lägga till handlingarna

Då och då hör man om så kallade balkongflickor, det vill säga en typ av hedersbrott där kvinnor kastas ut från en balkong av en närstående och i dag var det dags igen när en kvinna ”föll” från en balkong i Eslöv.Det var ett tag sedan vi hörde om en så kallad balkongflicka, det vill säga en typ av hedersbrott där kvinnor kastas ut från en balkong av en närstående, men i dag var det dags igen när en kvinna ”föll” från en balkong i Eslöv.

Det var i eftermiddags som polisen larmades till ett bostadshus i Eslöv och fann en kvinna i 30-årsåldern som fallit från hög höjd, cirka 8-10 meter. Kvinnans skadeläge är i kväll okänt, men enligt vittnen ska hon ha visat livstecken när hon fördes till sjukhus.

En man har gripits och ska förhöras, men det är oklart hur gammal han är och vilken relation mannen har till kvinnan. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.

Det talas i regel tyst om dessa typer av brott eftersom det riskerar att förstöra etablissemangets positiva bild av det multikulturella samhället, där man inte vill kännas vid problemen med kulturkrockar. Så i stället vänder man ryggen åt alla utsatta kvinnor som lever under rigorös kontroll utan möjlighet att bryta sig loss, för i Sverige lyssnar vi bara på de som hörs mest i debatten – det vill säga de kvinnor som proklamerar att kvinnoförtryck är en lögn som knappt existerar i det här landet samt att det handlar om ett fritt val som vi inte ska lägg oss i.

Precis när jag skrivit detta inlägg kom nyheten om att kvinnan avlidit av sina skador. Förfärligt!

#detnyasverige

https://www.expressen.se/kvallsposten/kvinna-foll-fran-bostadshus/

11 reaktioner till “Ännu en död balkongflicka att lägga till handlingarna

 1. Undrar hur ansvarig minister kommenterar detta i morgon?
  Inte alls förstås.
  Balkongpojkar? Kan det vara något? Med Pippis hjälp kanske. Det vore kul. En pojke i varje näve, ett stadig grepp om fotleden och så – tjoff upp i luften en bra bit och sedan mot asfalten i en vacker båge. En båge lik en halvmåne kanske?
  Mediavänstern gillar ju inte Pippi. Självklart inte, en rättrådig, kul och rättskaffens person. Redan i början av 80-talet hävdade socialdemokratiskt styrda Barnfilmsrådet att Pippi var olämplig för barn. Säkert anser Barnfilmsrådet m fl idag att balkongflickan får skylla sig själv. Vad hade hon på balkongen att göra? Dessutom, hon visade säkert bristande respekt mot sin pappa. Eller något liknande.

  Federleys f d sambo, han som förgrep sig på mer än 20 barn, borde han kastas ut från en balkong? Av Federley kanske?
  Han borde väl åtminstone få några års fängelse per övergrepp? När han släpptes ut från fängelset, då tycker jag att han skulle slängas ut från en balkong. Av föräldrarna till barnen. Jag är säker på att de ville det. Jag är lika övertygad om att pedofiler skulle ta intryck av det straffet.

  Men, men, nu blir det inte så. Nu blir det terapi, mysiga gruppstunder, lite gråt och omfamningar och stark gemenskap. Sen ut i det fria igen, rejält sugen på något barn igen.

  Gillad av 1 person

  1. Realist. I vissa länder som Saudi, förekom det för några år sedan en tradition att både F.F. och hans vän fick testa sin flygförmåga utan hjälpmedel. Jag tar inte ställning utan konstaterar bara.

   Gilla

 2. De som tycker om den positiva bilden av vårt multikulturella samhälle hade säkert viljat sett att det var konstruktionsfel på balkongen istället för att se sanningen, vår sk feministiska regering vänder som vanligt blicken från de kvinnor som mest behöver hjälp och stöttning för att kunna lämna en radikaliserad värld de är födda in i. Här är det inte snack om att de sviker kvinnorna, men regeringen vågar väl inte stöta sig med sin nya kärnväljargrupp utan har siktet inställt på att bli ett ren odlat bidragsparti, allt för att kunna behålla makten och i detta läget betyder kvinnors rätt ingenting.

  Gillad av 1 person

  1. Det är inte balkongen som har konstruktionsfel, det är samhällssystemet. Det konstruerades för en hel annorlunda befolkning än den Sverige har nu efter massinvandringen. Samhällssystemet i Sverige konstruerade för att förhindra att innevånarna kan påverka eller styra makteliten, den styrande klicken.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s