Centerpartiets dubbelspel gör att de ensamkommande redan har halva inne

I dag stod det klart att en majoritet av riksdagsledamöterna nu röstat för att stoppa regeringens undantag för de som omfattas av gymnasielagen och det blir således inga lättnader för ensamkommande.

Dagens besked är dock bara en delseger, för som jag skrev om häromdagen försöker regeringen nu smyga igenom ett förslag
som avser att öka möjligheterna för ensamkommande att få stanna i Sverige – förtäckt som kompletteringar till migrationskommitténs betänkande med hänvisning till humanitär skyddsgrund för vuxna med ”särskilt ömmande omständigheter” och i lagkommentaren framgår det att man tar sikte på de som har en etablering i Sverige genom exempelvis studier.

Ett parti som redan flaggat för att man är positiva till den utvidgade humanitära grunden är vågmästarpartiet Centern, vilket man deklarerade i ett debattinlägg i Aftonbladet nyligen och då kan man med säkerhet påstå att afghanerna redan har halva inne eftersom oppositionen tillsammans med L behöver antingen C eller V på sin sida.

Centerpartiet visar således återigen vilka svikare de är med sitt dubbelspel. För att ta bort fokus från Federleyskandalen, valde partiet att inte backa regeringens förslag i dag och således vinna sympatier i högerleden för att de äntligen förstått att det inte är gångbart att fortsätta ge denna grupp en gräddfil – vilket de fått rejäl kritik för från alla vänsterorienterade asylaktivister som kallt räknat med Centerns stöd likt tidigare gånger. Men detta var dock bara ett spel för gallerierna, eftersom Centern sedan kommer att rösta för de utvidgade reglerna i början av nästa år och på så sätt ändå rädda kvar de ensamkommande afghanska männen utan legala skyddsskäl samt återvinna sympatierna från de egna leden.

Bedrövligt att små ytterlighetspartier partier som MP och C har ett avgörande inflytande på så pass viktiga frågor!

#vembetalar

#slopagräddfilenförensamkommande

9 reaktioner till “Centerpartiets dubbelspel gör att de ensamkommande redan har halva inne

 1. Att någon har skam i kroppen att rösta på ett dekadent parti som C…
  Måtte såväl väljare som företrädare för C på den yttersta dagen förpassas till skärselden i evighet.

  Gilla

 2. Inte bara (CP) – hela maktstrukturen i världen är rutten. Hårddisken behöver botas om.

  SMARTA SKURKAR
  ⎛ ⎞
  –––––––––––––––––––––––––
  BELÄSTA BOVAR
  ⎛–––––––––––––––––––––––––––––––⎞
  NYTTIGA IDIOTER
  ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

  Gilla

  1. Tobbe Larsson om globalisternas strategi som inspirerats av krigshandboken ”Art of War” av Sun Tzu för 2 500 år sedan.

   Varför förlorar vi vårt land?

   Gilla

 3. Så här är världen. Ett tag levde svenskarna i en värld som föreföll god. Den var bara mindre ond.

  ”Halva inne”? Eller ”halva ute”. Allt beror på perspektivet.

  Snart är det jul och julkrubborna med Jesusbarnet åker fram. Vi får se om barnet får vara en grabb eller om de där sjuka människorna säger att det är en hen. Eller ett litet flickebarn? Det är ok för mig, men hen, det vete tusan. Påstår de de tdå ska jag be att de tar av ungen blöjan och visar mig. Hur ett riktigt hen-barn ser ut. Sen ska jag fråga om de också är hen.

  Undrar förresten hur en hen ser ut därnere? Komplicerat. En man som känner sig som en kvinna, det är väl ok. En svensk statsminister som borde känna sig som en svensk patriot och som säger att han är inte bara Europe utan rentav världsmedborgare? Han är väl bara rätt och slätt en idiot? J K Rowlings (Harr Potters skapare) brände ju sina skepp hos PK-galningarna när hon skrev att för henne var en kvinna en person som åtminstone hade menstruerat. Hur understod hon sig att kränka någon så tyckte dårarna.

  Hur understår sig ett parti som fick svenskarnas förtroende att göra tvärtemot sitt uppdrag? Förstöra i stället för att bygga upp. Hur belönas de? Jo, med fortsatt förtroende. Hur dum får man vara som svensk medborgare?

  Svenskarna är politiskt mer naiva och godtrogna generellt än övriga européer. Det vågar jag påstå. Oskolade. Marinerade intill fördumning i sin tillit till att världen alltid skulle förbli en liten god Astrid Lindgren-saga.

  Så går det när man inte lär sig historia, inte ens historien om sitt eget land och dess grymheter och svek.

  Gillad av 1 person

 4. Här några rader jag haft på lut i skallen i ett försök att beskriva den populistiska nutida vänsterns hjälte (läs S, V, MP m fl). Hjälten är en kvinna, akademiker och välbetald men ”juste”, offentliganställd och kompromisslös försvarare av stackars flyktingar, ca 35 år, pacifist, miljövän på gränsen till teknikfientlig och kränkt av att vita män finns. Ungefär så.
  Jenny upplät plats häromdagen för resonemang om skolan. Som alla vet är skolan kass i Sverige. Så här förhåller det sig, vänstern har slltid reflexmässigt avvisat allt som kommit från höger, även sådant som borde kunna ses som vänsterståndpunkter. Ett exempel på det är just skoldebatten där vänstern (S) alltid vänt sig mot de ”reaktionära” kraven att skolan skulle förmedla kunskap. Resultatet ser vi idag. Snart sagt vartenda land i Asien har skolor där eleverna kan och vet mer än svenska (arabiska också) skolbarn. S skäller på privata skolor samtidigt som de tillåtit dem. Samtidigt som de inte gjort något för att eleverna ska lära sig något i de icke privata. Det är ungefär som med allt annat de försummat, bostadsbyggandet t ex. Revorna i välfärden syns nu allt tydligare även för den som inte velat se bristerna. Mer kommer, vänta bara tills efter valet 2022 när det stramar åt överallt insamhället. När en del sv lånen ska betalas tillbaka och när regeringen slutat pumpa in lånade pengar.

  Gillad av 1 person

 5. Kostnaderna för dessa illigala människor kunde räddat alla våra
  Gamla.
  Många av dessa Afghanistanier har fått jobb i äldreomsorgen för att få
  Stanna.
  Vittne hur de inte gått till de gamla men skrivit i rapporten att de varit där.

  Politikerna ger illigala människor asyl och medborgarskap.
  Det måste vara olagligt, lika så att anställa Afghanistanier med skattepengar.

  Det är miljader gånger värre än att Mona S Köpte godis för skattepengar.

  Våra politiker är korrupta och tappat moralen totalt

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s