I det nya Sverige drar sig inte minderåriga för att råna folk på bibliotek

I det nya Sverige möts vi dagligen av nya våldsamma brott som drabbar befolkningen och även om man vid det här laget är härdad så finns det vissa saker som man fortfarande reagerar på – till exempel ett rånförsök på ett bibliotek i Karlstad.

Ett bibliotek borde vara en fredad plats där man inte förväntar sig att bli rånad, men det är inte bara valet av plats som är iögonfallande här, utan även det faktum att de fega gärningsmännen var tre samt att de var minderåriga.

Uppenbarligen finns det inte längre några platser i samhället där medborgare kan känna sig trygga och man kan inte lita på någon, då alla oavsett ålder kan vara potentiella våldsverkare som inte tvekar att gå till attack.

Bedrövligt, men väljarna verkar nöjda med regeringens förtroendeingivande arbete så här långt! 🥴

#detnyasverige

Källa: Aftonbladet

13 reaktioner till “I det nya Sverige drar sig inte minderåriga för att råna folk på bibliotek

 1. ”Vår” justitieminister verkar ta ganska lätt på utvecklingen…
  För att inte tala om väljarmajoriteten.
  Vi skötsamma får leta andra boendeformer.

  Gillad av 1 person

 2. Misshandla dem kraftigt med tunga böcker.
  Demonstrera och skrik att detta är att jämförs med att kränka Muhammed. Lika jävligt kränkande är det att förnedra vår Linne.
  I Sverige straffas sådant med att man blir ihjälslagen med böcker.
  Så allvarligt ser vi på sådana handlingar.

  Gillad av 1 person

 3. Utlänningarna, främst då muslimerna, måste förstå att biblioteken och skogen är våra moskeer och därmed heliga för svenskarna.
  Det är dödsstraff att kränka inte bara våra kyrkor utan också bibliotek och skogen.
  Om man våldtar en svensk kvinna måste gärningsmannen kastreras. Så ser den svenska traditionen ut. Straffet ör inte förhandlingsbart.
  Denna info bör snarast till alla nyimporterade och spridas till övriga via fredagsbönen.

  Gilla

 4. Poliser som låtit politikerna kasta pengar utsatta områden .
  Poliser som förnekat brottsstatistiken på kriminella invandrare gäng.
  Poliser som förnekat utsatta områden ena dagen , nästa dag var de 60.
  Poliser som säger att fattigdom är anledningen till invandrarnas rån, mord och våldtäkter.

  Konstig att mord , våldtäkter, rån och bedrägerierna har polis och politiker
  Försvarar uppstått på grund av fattigadom.
  Och gjort förövarna
  Till offer.
  När alla vet att verkligheten är att de begår mord, rån , våldtäkter och alla andra brott
  För de kan och för fega poliser och politiker vågar inte erkänna att ungdomar tjänar
  Mångmiljon belopp på knark och brott.
  De skadar alla andra för att skydda sitt knark, område och sina pengar.

  Alltså flyktingarnas kriminalitet har genererat enorma summor pengar och gett dem
  Våldskapitalm som ingen Svensk besitter.
  Ändå säger polisen att de har tagit tag i problemen, hur kunde de det
  När de förnekat problemen under 40 år.
  När våldtäkts offren, rånoffren och mord offer anmält invandrare som gärningsmän
  har polis och politiker
  Förnekat brotten och kallat offren för rasister..

  Att förövarna hittar sina offer överallt är för att polis
  Och politiker förnekat deras kriminalitet och gjort dem till offer

  Vilket lätt till att de blivit självsäkra och stärkta att Svenskarna är ensamma
  Och lätta offer.

  Poliser , myndigheter, politiker och ett sjukt rättsväsende
  Är skyldiga till att brotten blivit grövre och grymmare.

  Gilla

  1. Det finns en tråd på Flashback som antyder ett utbrett narkotikamissbruk bland eliten.Löfven har väl sagt att efterfrågan bland annat finns på Östermalm.Kända namn som Bonnier,Reinfeldt nämns.Vi får hoppas att högern knarkar ihjäl sig.Förutsättningar verkar att finnas.

   Gilla

 5. När Jenny har biblioteket som rubrik skrev jag detta om att slå ihjäl muslimer som kränker VÅRA lokaler och VÅRA böcker med just en bok. . De skär ju halsen av folk som de upplever kränker DERAS bok, Koranen. Varför skulle vi inte värna våra böcker, våra lokaler?

  Kanske ska vi se på muslimernas ständiga kränkningar av sådant som för oss är fredande platser som en medveten och avsiktlig grov provokation och förolämpning? Det är förmodligen precis så det är avsett att vara. Det är inte bara ”meningslös” förstörelse. När så samhällets polis går ner på knä så triumferar de och attackerar igen just för att det är ofarligt att göra det. De får en pizza instället för en kula i skallen vilket de själva levererar.

  Det enda den kulturen rättar sig efter är stenhårt våld när den bryter mot det som är heligt för oss. Samhället borde ”slå ihjäl” varje sådan utlänning som kränker och vanhedrar det som är fredat och viktigt för oss. Då blev det ordning på torpet.

  Går det att slå ihjäl någon med en stålkantad Bibel modell större tro?

  Gilla

  1. Jo säkert. Men du måste komma nära den du tänker ta av daga. Risken finns ju att han har en kniv som han sticker i dig. Så jag skulle inte rekommendera nån att försöka. Hitta en annan metod.

   Gilla

 6. Jag kan hålla bibeln och så gör polisen sitt jobb. Ett foto på det hela som läggs ut på nätet sänder en signal om vad som händer i Sverige om du överträder landets lagar.

  Det vore väl rimligt om det var så. En sunnimuslim vet vad som händer om en shiamuslim kränks. Eller, om en jude kränks i Mellanöstern. En stor del av världen vet att det är helt ofarligt att komma till Sverige och stjäla och begå alla sorters våld och övergrepp. En stor del av världen vet att det går att få pengar från staten bara man ber om det och säger några lämplig fraser.

  Jag försöker skapa en motbild i stället för den absolut sjuka bild som staten och regeringen vill vi ska ha för ögonen, att det är synd om dessa människor, att de är utsatta och allt det där. Det är inte likhet inför lagen som regeringen och staten håller fram. Det är rasism och att behandla människor olika, det är det regeringen gör. Det finns väl inte något argument som kan framföras varför dessa våldsverkare inte ska straffas. Det finns väl inga argument för varför svensken ska låta bibliotek och bilar förstöras. Det finns väl inga argument för varför vi ska tillåta dessa massvåldtäkter – TROTS att regeringen och staten vill få oss att tänka och acceptera detta.

  Vi måste tänka själva, inte lyda en dysfunktionell stat. När tillräckligt många människor inte tänker själva utan hukar sig och går undan – då vet vi hur det går.

  Det är långt gånget i Sverige nu. Det är därför jag oupphörligt håller fram den nödvändiga motbilden till regeringens bild av hur vi ska uppleva det som sker. Regeringen gör som alla korrumperade stater alltid gör, den ljuger och försöker ta kontroll över all korrekt info till medborgarna.

  SD är den enda motbilden, motkraften som jag kan se nu, den enda motkraften som är tillräckligt stark för att kunna rubba på regeringens maktmissbruk. Tänk efter hur SD:s argumentation faktiskt HAR påverkat politiken. SD HAR fått flera partier att uttrycka sig lite annorlunda.

  Är det någon som ser en annat alternativ?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s