Tyska regeringen stryper finansiering till Islamic Relief medan naiva Sverige är ett av de största givarländerna

Den tyska inrikesministern deklarerade i dag att den tyska regeringen har strypt finansieringen till hjälporganisationen Islamic Relief Worldwide på grund av dess kopplingar till Muslimska Brödraskapet. Organisationen som har över 2.000 anställda i över 40 länder världen över, stämplades redan år 2018 som ett större hot mot landets demokrati än terrororganisationen IS av den tyska säkerhetstjänsten.

Meanwhile in Sweden… meddelades idag att 2021 års vinnare av Martin Luther King-priset, som för 15:e året i rad delas ut av Equmeniakyrkan, Kristna Fredsrörelsen och Sveriges Kristna Råd, blev integrationsprojektet ”Goda Grannar” som är ett samarbete mellan Svenska kyrkan, Islamic Relief och Stockholms moské.

Sverige är för övrigt ett av Islamic Reliefs största givarländer och har ökat bidraget från 49 miljoner kronor år 2013 till 159 miljoner kronor år 2019. Men vi har så klart vanan inne efter att i decennier skänkt bort miljarders miljarder i skattemedel för att finansiera terrorism i Palestina utan att någon i maktposition protesterat nämnvärt.

#onlyinsweden

https://english.alarabiya.net/en/News/world/2020/12/07/Germany-cuts-funding-for-Islamic-Relief-aid-group-over-ties-to-Muslim-Brotherhood

Kyrka ger integrationspris till grupp kopplad till Muslimska brödraskapet

9 reaktioner till “Tyska regeringen stryper finansiering till Islamic Relief medan naiva Sverige är ett av de största givarländerna

 1. Sverige både dysfunktionellt, ur fas och fientligt mot svenskar. Dock har vi politiker som kan konsten att spendera stålar. Det kan jag inte förneka. Fan vet om de inte är världsbäst på detta, för någonting måste de väl var bäst på när de är sämst på allt annat.

  Gillad av 1 person

 2. Vi kan väl bara skylla på att klanerna har
  Fått för mycket makt och inflytande genom generös invandring
  Och genom att kvotering av illigala flyktingar på höga positioner i myndigheter
  90 % har aldrig varit flyktingar
  Men ändå fått stanna och medborgarskap.
  De ser nu till att plundra Sverige på alla sätt.

  Men det som är konstigaste att Sverige alltid finansera hela världens mest kriminella
  Verksamhet.
  Som leder till människor flyr och då står de där och tar emot.

  Det är ingen skillnad på Svenska politiker och Trump.
  De snackar så mycket dumheter , men kommer aldrig nära sanningen
  Och närmast sanningen är väl att de bör skrivas in på sjukhuset.

  Gillad av 1 person

  1. Sverige är internationellt välkänt för att ge skydd åt terrorister och kriminella från främst Asien, som har gets en fristat i Sverige och skydd som ”flyktingar” så dom kan gömma sig i Sverige undan rättvisa i hemländerna och fortsätta att stödja, finansiera och planera terrorism. Dessa har ju även gets stort utrymme i den USA styrda svenska MSM där falska ”vittnen” ofta har fått en propagandaplattform. Vakna till och förstå vad som verkligen pågår.

   Gilla

 3. Kanske Tyskarna kommit till insikt. Nasisterna ville ock utrotade Judarna. Muslimer vill utrota både Judar och kristna vita som anses som orena. Ser vi likheten!?

  Gilla

  1. Jag tycker du uttrycker dig lite väl brett. Inte alla muslimer, utan främst islamisterna, och Sverige tycks ha samlat på sig väldigt många av dom. Nazisterna drev raskampanjer mot judarna, sant, idag driver USA och svenska MSM och statsmedia samma slags raskampanjer mot oss i Kina, samma metoder,samma system, liknande resultat. Då attackerades människor med judiskt utseende på gatorna i Tyskland, i Sverige attackeras idag människor med kinesiskt och asiatiskt utseende på gatorna.

   Gilla

 4. Ännu en anledning att gå ut ur svenska kyrkan, så länge socialdemokraterna arbetar tillsammans med det muslimska brödraskapet kommer detta att fortsätta, socialdemokraterna får röster och brödraskapet kan ”härja” fritt i Sverige. Sen får vi se i valet som kommer hur många som röstar på de olika muslimska partierna som finns, har svårt att se att denna affären kommer löna sig för socialdemokraterna.

  Gilla

  1. Sossarna kmmer givetvis att ingå i en allians med Nyans om de får tillräckligt med röster. Solklart. Makten framförallt!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s