Får vi hela bilden?

Vi blir hela tiden matade med pro-vaccin-artiklar, men hör aldrig motstridiga åsikter förmedlas av läkare och experter – är inte det något som borde få fler att ifrågasätta om vi får hela bilden?

Ett stort antal läkare från olika delar av världen delar i denna film med sig av sin åsikt om coronaviruset och vaccinet. Kan man ta så många läkares uppmaningar med en axelryckning? Varför är filmen bannlyst på Facebook och Youtube – litar man inte på att vuxna människor kan fatta egna beslut? Varför är man så rädd för att folk ska bilda sig en egen uppfattning? Vad tjänar dessa läkare på att sätta sin karriär på spel för att varna andra? Varför hör vi ständigt bara en sida i media både vad gäller corona och klimatet, medan de som har avvikande åsikter stämplas som ”förnekare” som sprider konspirationsteorier?

Man får vara glad över att valet att vaccinera sig än så länge är fritt!

#storebrorserdig

https://brandnewtube.com/watch/ask-the-experts-covid-19-vaccine-now-banned-on-youtube-and-facebook_qIsNohSIeSgfz2J.html

26 reaktioner till “Får vi hela bilden?

 1. Regeringen har politiskt sett inte råd att misslyckas med vaccineringen. Så hur gör den redan nu för att skydda sig själv och kunna skylla på andra om det inte funkar?
  Jo, nyss meddelades på nyheterna att Sveriges vaccinations-samordnare säger att till sommaren kan 5 miljoner vara vaccinerade – dvs OM leveranserna kommer, OM de (regioner och kommuner) klar organisera det hela osv osv. Ja ni hör!
  Jag tänker avvakta länge och se vad som händer med de som vaccinerar sig. Jag filar på ett intyg att jag har fått vaccination mot Covid 19. Kan vara bra att ha och visa upp tills den beställda pistolen kommer.

  Gillad av 1 person

  1. Ja ett intyg kan man ju enkelt fabricera själv om det är de som önskas. Jag är ju doktor gubevars. Spelar väl ingen roll inom vilket område…

   Gilla

   1. Nä, det var på skoj, jag drev med situationen.
    Jag tänker inte låta vaccinera mig i första taget. Däremot har jag, som vanlig patient, sett till att få influensavaccin och även pneumokockvaccin. Det var min vårdcentral som rekommenderade det.

    Jag har sparat minst hundra miljoner (sant!) åt svenska folket med mina skrivelser och intyg över åren.

    Gilla

 2. Löfven sade att vi får vaccinationen gratis (åh tack snälla socialdemokratiska jultomte) TROTS en så stor kostnad för regionerna som 300 miljoner.
  Inköpet av vaccin går löst på 4 500 miljoner kronor. Lånade stålar. Behöver inte betalas tillbaka förrän efter valet 2022. Så snäll är jultomten i år.

  Gillad av 1 person

  1. Ja i det här landet så klagar man på Trump för hans uttalanden, men ingen tycks förvåna sig över Löfvens klavertramp. Gratis vaccin. Alltså vad är för idiot som styr detta land? Löfven har alltså inte förstått eller fattat att det är våra skattepengar som betalar för vaccinet. Snacka om att vara kocko i bollen och den jubelidioten tillåts styra vårt land? Snälla nån give me a break please…

   Gillad av 1 person

 3. Vi ska inte ha egna uppfattningar.
  Vi ska vara försöks kaniner för Sverige bilden är viktigast.
  De pratar om eget ansvar med tänker på diktatur.

  Gillad av 1 person

 4. Det lär finnas 15 miljoner praktiserande läkare i världen, här har tio av dem get sin åsikt. Vuxna människor kan bara fatta egna beslut om dom både har och förstår informationen, i dagens värld är det inte vanligt. Alla vaccin är olika, och alla människor är olika. Vaccin fungerar så i princip att av 1,000 människor skulle 700 bli sjuka utan vaccin. Med vaccin blir 70 sjuka. Sådan information finns på webben och är olika för alla vaccin. Med vaccin tillkommer även risken för biverkningar. Pfizer vaccinet har rapporterats ha en 62% verkan, det betyder att av 1,000 personer blir 380 sjuka även om dom vaccineras. Sidoeffekterna är att 3.8% känner trötthet, och 2% huvudvärk. Det är vad vi vet hittills, baserat på 37,000 vaccineringar. Moderna vaccinet, trötthet hos 9,7%, muskelsmärta hos 8,9%, ledvärk hos 5,2%, huvudvärk hos 4,5%, smärta hos 4,1% och rodnad vid injektionsstället i 2%. Sen är det bara att bestämma sig. Det är du som bestämmer, inte läkarna.

  Gilla

   1. Jag vet inte hur många det var, men jag tror inte det kommer i närheten av 15 miljoner. Sedan har läkare inte alla samma nivå av kompetens och kvalifikationer. Vad som gäller här vet vi inte. Sedan är det naturligtvis helt sant att media bedriver skrämselpropaganda. Media baronerna agerar i symbios med andra i Den Djupa Staten och BigBusiness. Allmänheten skall bara ha den information som främjar vinsterna.

    Gilla

 5. Man bör ju betänka att läkemedelsbolagen är helt fria från ansvar när det gäller vaccinet!

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/lakemedelsbolag-slipper-betala-for-biverkningar

  Tänker inte stå i första raden när det blir dax att det, men risken är stor att de hittar på ett sätt som gör att alla måste ta det, ex att man inte får flyga utomlands eller att man ska visa upp ett giltig vaccinintyg vid inresa i ett annat land, tänker mest på länder inom EU och västvärlden.

  Gilla

   1. Kan bara hålla med dig, men jag tror att de kommer försöka! Du får inte glömma att vi får det gratis:)) säger Löfven, mannen som inte vet något och tror på allt.

    Gillad av 1 person

   2. Inte ”rävgift” men det för gott med sig, skydd mot sjukdom, och ont med sig, risker, och precis som du säger, det är ditt beslut. Riskerna minskar dock med antal vaccinationer och tiden då vi lär oss mer om risker och fördelar.

    Gilla

   3. Du skriver, ”Jag kommer i alla fall inte låta de spruta i det där rävgiftet varken i mig eller mina barn” Håller med att det är din, och endast din, rättighet att besluta. Vad jag förstår är det din rättighet idag, men det kan vara annorlunda i morgon. Regeringen har just presenterat en ”Pandemilag”. https://www.svt.se/nyheter/inrikes/regeringen-presenterar-ny-tillfallig-pandemilag som ”ska ge regeringen möjlighet att besluta om begränsningar och nedstängningar” för att ”minska trängsel och bromsa smittspridningen” där det är ”särskilt viktigt att värna riksdagens inflytande”. Vad blir nästa ”pandemilag” i diktaturen Sverige, skyldighet att vaccinera mödrar och barn, för deras eget bästa så klart. Den som vägrar, kommer då myndigheterna att ”anse” att modern är olämplig som förälder, och skicka socialen att omhänderta barnen. Systemet finns ju redan på plats idag och används. ”värna riksdagens inflytande” står det. Vad eller vem värnar om innevånarnas rättigheter. Det verkar i alla fall inte vara politikerna, de ”valda” politikerna. Bara undrar.

    Gillad av 1 person

  1. Nu säger en av Pfizer pensionerade forskare att deras vaccin kan orsaka infertilitet hos kvinnor. Sådant är en av de okända faktorerna när det gäller vaccin, om det orsakar förändringar på längre sikt, vilket inte kommer att visa sig i de korta testerna man gör för godkännande av vaccinet.
   https://christiansfortruth.com/former-top-pfizer-scientist-michael-yeadon-claims-covid-vaccines-may-cause-infertility-in-women/
   En bok jag rekommenderar är John Virapens bok ”Piller och Profiter”.
   https://johnvirapen.wordpress.com/2014/06/04/john-virapens-bok-piller-och-profiter/
   https://newsvoice.se/2018/12/piller-och-profiter-kapitel-1/
   https://newsvoice.se/2018/12/piller-och-profiter-introduktion-till-hur-man-lurar-lakare-kapitel-2/
   https://newsvoice.se/2018/12/forord-piller-och-profiter/
   Vaccin är varken dåligt eller bra, farligt eller ofarligt, det är en balans mellan vad vi vill skydda oss från och de risker det medför. Vaccin har utrotas flera sjukdomar, bland annat smittkoppor.

   Gilla

 6. Eftersom jag är gammal och på så sätt riskgrupp ger jag gärna min plats i kön till någon. Vem vill ha?
  Men på något sätt ska jag fixa ett intyg ifall det krävs för en resa för detta tänker jag inte låta minska min bucket list. Det är liksom bråttom just på grund av ålder. Årets långvandring rök men det ska inte hända igen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s