Fortsatt oklart vem som blir president

Medan omvärlden håller andan och väntar på att det slutliga resultatet av det amerikanska presidentvalet ska bli klart, fortsätter det strömma in nya uppgifter om valfusk – både i form av videoupptagningar, identifierade personer som ägnar sig åt fusk och visselblåsare som träder fram i flera stater samtidigt som man ännu inte presenterat uppgifterna från Dominions server som sägs vara graverande.

Nyckelstaterna i denna rafflande historia är Pennsylvania, Georgia och Nevada samt eventuellt Arizona, där det mesta pekar på att det kommer avgöras i senaten eller högsta domstolen.

Det har nu gått så långt att det inte längre går att påstå att det inte förekommit någon allvarlig form av valfusk, men mainstream media rapporterar inte om detta utan håller krampaktigt fast vid sin egentillverkade version om att presidentvalet redan är avgjort och att Joe Biden är den rättmätiga vinnaren – vilket inte minst märks i svensk partisk media.

Att media styrs av sina ägares intressen är inget nytt och intressant i sammanhanget är Projekt Veritas avslöjande häromdagen där man släppt inspelade röstmeddelanden från högsta chefen på CNN där han instruerar sina medarbetare och underchefer att inte rapportera negativt om Biden, framställa Trump som sämre än vad han är samt inte rapportera om att Trump inte har gett upp striden om presidentposten.

Som bekant ser de svenska mediehusen CNN som sin husgud, så inte särskilt konstigt att vi har en så pass skev rapportering i det här landet som dagligen indoktrinerar svenskarna att tycka på ett visst sätt, vilket lett fram till ett enormt utbrett Trumphat utan en riktig grogrund.

Många svenskars politiska guru är Marcus Oscarsson på TV4, som dagligen får mediatid att förmedla lögner om det amerikanska presidentvalet. Häromdagen skrev han ett inlägg om att han identifierat 380 personer som regelbundet sprider hat samt fake news om att valet inte skulle vara klart i hans trådar, trots att de som brukar hävda valfusk även presenterar fakta i sina kommentarer, vilka sedermera raderas. Det säger en del!

Men majoriteten av svenska folket är faktaresistenta och livrädda för att ha en egen åsikt och att lyssna på någon som stämplats som icke politiskt korrekt av etablissemanget går bara inte. Samma mönster ser man även inom andra kontroversiella ämnen som klimatet och coronapandemin, där det är oacceptabelt att kliva ur ledet och gå mot strömmen.

Vem som installeras som president i januari är i alla fall högst oklart för närvarande och fortsättning lär följa!

#onlythedeadfishfollowthestream

Tim Pool finns också på Youtube om du ej har Facebook.

15 reaktioner till “Fortsatt oklart vem som blir president

 1. Minimerar intaget av politiskt korrekta MSM-”nyheter”.
  Klarar helt enkelt inte av vänsterliberal PK-propaganda.
  För den som tröttnat på censur-Twitter så verkar GAB vara ett intressant alternativ.

  Gillad av 1 person

 2. Att media inte vill berätta sanningen är för att de har satsat allt de äger och har på Joe Biden, Trump har bara fått bära hundhuvudet och blivet allmän bespottat på media bekostnad. Men det som skrämmer mig är att folk i allmänhet inte är mer intresserade och insatta i detta, för precis samma fusk kan hända här också!
  De som sitter på makten hos oss gör det mesta för att få sitta kvar. Glöm inte att makt går före rätt och att vinnaren skriver historian. Med andra ord vinnaren tar allt.

  Gillad av 1 person

  1. Jag tycker det är symptomatiskt med svenska folket överlag – de bryr sig inte, vill inte sätta sig in i saker eller är för dumma att förstå att de blir matade med lögner.

   Gilla

 3. 78 miljoner amerikaner röstade officiellt på Trump i varje fall….säkert var det många, många fler. I USA är det två tydliga alternativ som står mot varandra. I Sverige splittras inte bara folks tankar utan också rösterna genom den taktik, det system vi har här. SD är väl det enda tydliga alternativet till alla andra partier vad gäller ödesfrågan införsel av utlänningar, främst då muslimer. Samma taktik användes vid kärnkraftsomröstningen. I stället för 2 tydliga alternativ blev det 3. Taktiskt smart oavsett vad man nu ansåg om kärnkraft eller ej.

  Jag är övertygad om att det manipuleras på olika sätt med rösterna här i Sverige vid val. Jag vet förstås inte, men tycker mig förstå det av allt det jag läser och tar del av. Opinionsmätningarna är alla självklart ense om att det trixas med. Bryr sig svensken om siffrorna?

  Segraren skriver historien skriver Gringo. Så har det alltid varit. S skriver numer om historien väldigt snabbt, oftast från vecka till vecka. De tillämpar nog de råd som S Silfverskiöld i SVD idag riktar till en blivande socialdemokratisk politiker.

  1/ Byt gärna ståndpunkt och säg samtidigt att du alltid har tyckt så här (Löfvens specialgren)
  2/ Undvik debatter och utfrågningar, speciellt livesändningar (vi minns Morgans deltagande i livesändning)
  3/ Erkänn aldrig ett misstag (Löfvens specialgren)
  4/ Ett nederlag är egentligen en bedrift. (alla ministrar behärskar detta väl)

  Som exempel på det sista tar hon statsministerns svar till Expressens reporter som frågar hur det kunde bli så här med överfulla fängelser. Löfven svarar då ”Därför att det har gått så väldigt bra”. Löfven menar då att regeringen är så bra på att knäcka brottsligheten.

  Gillad av 1 person

 4. Jag försökte se på nyheter de få gånger jag tog in på hotell under mina 6 månaders vandring i USA 2018.
  Att se på Fox och CNN på samma kväll var sannerligen intressant. Fox visade ofta direktsändningar från Vita Huset t. ex när Trump hade möte om nedsmutsning av våra hav och hur han underskrev presidentorder för att rensa plast. CNN visade genom någon expert hur Trump hatade natur och miljö.

  Att prata med folk om Trump fick mig att tro det fanns få om inga demokrater kvar, inte ens i Kalifornien. Så fel jag hade?

  Gillad av 1 person

  1. elina, verkligt intressant att höra! Vad tror du är orsaken till att man försökt tysta och få bort Trump? Kanske svårt att svara på för amerikanarnas del, men ändå? Varför tror du svensk media osv har gjort allt för att baktala Trump? Jag är verkligt intresserad av att höra dina tankar om det. Även andras tankar. Varför?

   Gilla

   1. Ett skäl är att Trump inte är en politiker. Tänk om de politiker vilka har hört till gänget redan barnsben blir undanskuffade av icke politiker? Vem som helst kan ju börja själv ta beslut. Ta Sverige. Om du inte hör till S parti från ungdomen har du föga framtid i politiken. Tänk på Biden. 47 år i politiken men jag hittar inga eller få resultat. Politiker håller sina egna under armarna en klass för sig. Varför folk röstar på dem är en bra fråga. (Stämmer förstås inte alltid men….)
    En orsak är att Trump är sin egen, på alla sätt. En affärsman. Han har gjort sin ”American Deam”, han gjorde vad han ville och det sticker ut. Som en av de ca 50 jag intervjuade sa: han är lite som jag, en buffel men vad vi bufflar får saker gjorda. Massmedian avskyr de som sticker ut och inte håller sig i åsiktskorridoren.
    Jag skrev lite om Trump på min blogg. Ingen analys men vad folk sa. (Klicka på USA i ordmolnet på sida hem.) Det var dock 2018 och en del har hänt sedan.
    Jag ska skriva lite om honom när valresultat är klart. – om det nu någonsin blir en sann resultat.

    Gilla

 5. Trump har en organiserad penninginsamling som pågår. Så länge han driver frågan att han vunnit valet blir han bara rikare och rikare (till dags dato) har an dragit in ca 150 miljoner dollar till honom personligen. Varje dag han säger att det varit fusk blir han rikare. Glöm inte detta när han gör sina uttalande.

  Gilla

  1. Trump är extremt rik utan denna penninginsamling som du påstår. Faktum är att han är den första president i USA:s historia som inte tagit ut någon lön. Det säger allt.

   Gillad av 1 person

 6. Inte mer än schysst att jag skriver vad jag tror om varför man hatar Trump och det han säger. Om man ska sammanfatta så handlar det ytterst om pengar och makt förstås, inte minst makt!

  Trump är emot ”globalismen” och går därmed MOT rådande ”trend”. Rådande trend vet vi alla att den innehåller så mycket (gränslös värld, den vite mannen är ond, rättvisa ska skipas, individen har rätt bara för att individen känner något oavsett om fakta talar mot den känslan osv osv.

  I botten tror jag det handlar om mäktiga människor och organisationer som vill ha mer av kontroll ”över världen”. Detta jag skriver är förstås välbekant för de flesta. Det är banker, stora pensionsfonder, stora företag osv osv., inte minst de stora tech-bolagen som är mäktigare än hela länder, FB, Google osv. För att korta ner det lite så finns dessutom något som har med USA:s roll i världen OCH vad som sker i USA, inom landet.

  Kanske ville Trump bara ha makt och såg då möjligheten till det genom att vända sig till de många, många miljoner amerikaner för vilka den amerikanska drömmen inte var möjlig längre. Han vände sig till dem på deras språk, han visade att han såg dem och deras behov osv osv. Ett konkret exempel är hur Trump försöker göra det möjligt för dessa amerikaner att få läkemedel till vettiga priser. Då har han genast de mäktiga läkemedelsbolagen som fiende. Canada har av självbevarelsedrift satt stopp för den import av billiga läkemedel som Trump ”beställer” därifrån.

  Det är otroligt komplicerad, det är händelser och skeende på så många nivåer. Kina, Indien, Ryssland, arabvärldens framträngande via islam osv osv. Trump väckte hopp hos många, även utomlands, hos oss som förstod att se bortom både hans personliga uppträdande och den motpropaganda som östs över oss.

  Det är svårt att på så kort utrymme sammanfatta och ge en vettig bild hur jag tänker och ser på det. Men, som så många hela tiden skriver, hur kan svensken vara så naiv och följsam, som får som leds till slakten och inte kollar varthän de för fåren, dvs svensken? Ni, vi som skriver här försöker åtminstone beskriva, ge en motbild av vad som sker i Sverige. Vi gör det trots den massiva propagandan om hur vi ska tänka och tycka.

  Det är ju mer än häpnadsväckande att det parti, den rörelse som gjorde mycket gott sakta har förvandlats till en rörelse som skadar Sverige, som skadar svensken. Motkraften i svensk politik ÄR SD genom att de ger en MOTBILD till regeringens propaganda. Även om det är många knäppa människor inom SD så finns det ju inte något annat parti som ger ett ALTERNATIV till vad övriga partier vill!

  Vi får se hur det slutar. Globalismen, det man menar med globalismen kommer fortsätta, men på ett ANNAT VIS. Tekniken finns ju här, den teknik som medger info över hela världen momentant, tekniken att flytta pengar, att desinformera osv osv.

  Gilla

 7. I Sverige är det ”68-vänsterns” människor som finns inom media, kultur och i myndigheter som driver politiken. Jag tänker främst på invandringsfrågan. De stöder samtidigt ”globalismen”. Visst är det skruvat, människor som har en övertygelse i marxism/liberalism stöder det vänstern en gång hatade och kallade kapitalister.
  Svante Nordin är högt skattad hos mig. I den senast lästa boken redogör han rätt detaljerat för ”Vänstern i svensk kulturdebatt sedan 1968”. Mönstren framträder tydligt hur politiken sett ut, hur dessa människor hyllade Mao och sedan blev besvikna. Så här på tidsmässig distans verkar de väldigt naiva, dogmatiska och troende.

  Idag tror de på den gränslösa världen och att Sverige ska visa världen vägen i hur allting ska skötas. Snart blir de besvikna på den bristande solidariteten hos världens länder, precis som de blev besvikna på Ryssland, Vietnam, Mao, Cuba och Albanien. Om och när MP försvinner kommer de samlas hos V och så får vi se om de tar fram Mao-kepsarna igen eller om det blir en Palestina-schal. Eller något annat plagg för att markera sin tillhörighet. Sina bra jobb behåller de.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s