Propagandaorganen rider igen

Man vet att man bor i Sverige när en omyndig och outbildad aktivist får ansvaret för en av landets största tidningar för att kunna sprida skrämselpropaganda om att vi befinner oss i en existentiell kris samt presentera ensidiga och icke underbyggda argument som presenteras som ”fakta”, utan att med en bokstav låta andra klimatforskare och experter få föra fram sina minst lika hållbara teorier eftersom de säger emot vad Greta ”klimatjesus” Thunberg predikar.

Dagens nummer av Pravda, jag menar DN, blev precis som förväntat med braskande rubriker utan hopp som syftar till att skrämma folk och som bekant tänker rädda människor inte rationellt, så efter i dag kan klimatalarmisterna garanterat välkomna många nya rekryter som är övertygade om att jordens undergång är nära förestående om vi inte pungar ut med nya miljarders miljarder så att våra politiker kan ”rädda” planeten. Man har till och med en klocka som räknar ned tiden till det oundvikliga.🤦‍♀️

Obegripligt att man från DN:s sida kunde gå med på det här – om förtroendet för tidningen var lågt innan så är det väl i princip obefintligt nu!

En annan tidning som också försöker läxa upp folket är Aftonbladet, där Anders Lindberg i sin ledare går läkemedelsindustrins ärenden genom att basunera ut att det minsann är en medborgerlig plikt att ta sprutan med vaccin. Självklart är det omoraliskt att förlita sig på att var och en själva kan bestämma om man ska ta en spruta, så vi måste ha någon som tar beslutet åt det lallande folket.

Det är en mörk tid vi lever i just nu – både bildligt och bokstavligt talat!

#onlyinsweden

7 reaktioner till “Propagandaorganen rider igen

 1. Vi kommer alla ihåg när ”storhycklaren” Anders L skrev att ”flygskam” gäller och vi måste sluta flyga……3 veckor senare flög han iväg med sin familj till soliga breddgrader!!!
  Han bannar alla andra men själv följer han inte sina egna råd…
  Så vi kan nog räkna med att hans familj inte kommer att ta någon spruta!!!!

  Gillad av 1 person

 2. När jag tänker på Greta eller ser nån bild eller hennes namn så blir min nästa tanke SKOLSTREJK! Hon är ju SKOLSTREJK hela hon! Verkligen synd!

  Den svenska skolan har väldigt stora brister, inte minst de skolor där den borde ha minst brister. Så varför uppmanar den truliga tonåringen med den darrande rösten skolelever till ännu större brister? Det är väl inte ett schysst budskap?
  I stället skulle Greta kunna uppmana skolbarn att INTE skolstrejka. För att inspirera kunde hon peka på någon som är ett verkligt föredöme för så många, nämligen vår eminenta statsminister! Han är en av få ju människor i Sverige som är helt utan brister. Hör bara så fin engelska han talar! För att inte tala om hur han talar! Han är en av de stora talarna i vår tid, ett under av klarhet och elegans verbalt.

  Ett tips! Om någon absolut vill ta till strejk som argument för att få en bättre skola, gör inte det! Skolstrejka inte, det kommer inte något gott utav det.

  Jag vet förstås inte varför Greta är så truligt småsur jämt fast folk är så oerhört vänliga mot henne hela tiden. Hon skulle bli gladare om hon gick i skolan och lekte med de andra barnen?

  Gilla

 3. Hade man trott på propagandan så hade man köpt ett rep för längesedan, allt från kärnvapenkrig till försurning till ozon och översvämningar säg vad de inte har hotat med. Jag tycker inte synd om de som mår dåligt av detta, vill man finns det ett flertal böcker att läsa för att sätta in sig i ämnet, den bästa i mitt tycke är ”Borde man oroa sig för KLIMATHOTET” av Staffan Mörner eller lyssna på Elsa Widding, hon finns på youtube än så länge. Sätt et in i debatten, bilda er en egen syn, var kritisk och ifrågasättande. Mycket av de som ex IPCC; Greenpeace eller WWF kommer med är ren och skär propaganda allt för att tysta oss, hur många visste ex att WWF är idag att likställa med ett globalt multinationellt företag som lever gott på människors oro. Fråga er gärna själva vem det är som vinner på denna skrämseltaktik?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s