Uppsminkade homosexuella män går inte hem i alla hem och hus

Åhléns som för några år sedan hade med en mörkhyad pojke som lucia i sin julkampanj är vana vid att vara i blåsväder och nu slår man återigen till med en ganska kontroversiell bild, där man bjuder in till en konsert i varuhuset med operasångaren och HBTQ-profilen Rikard Söderberg. Jag roade mig med att läsa igenom kommentarerna till inlägget och kunde snabbt konstatera att det rörde sig om 99% hänförda kvinnor. Men så dök det upp en figur i kommentarsfältet (se bild 2) och påminde om att såväl homosexualitet som transor inte ses med blida ögon av islam.

Kanske något för det täcka könet och HBTQ-rörelsen att ha i åtanke när de går till valurnorna nästa gång, istället för att i vanlig ordning lägga sin röst på de partier som låter islamismen breda ut sig i landet. Men så långt tänker inte folk tyvärr!

6 reaktioner till “Uppsminkade homosexuella män går inte hem i alla hem och hus

 1. Det lär bli andra bullar för vissa grupper i framtiden när det råder ett, ska vi kalla det, annat samhällssystem…
  Men dessa grupper har ju själva verkat för det, så…

  Gillad av 1 person

 2. Vad kommer muslimerna att säga om det här? Ska de trakasseras så till den milda grad av homosexuella att de måste visa sin vrede?? Det strider ju mot deras tro. Deras tro säger att de måste stoppa homosexualitet. Det är ju därför så många homosexuella från arabländerna får uppehållstillstånd här.

  Gilla

 3. Jag bryr mig förstås inte det minsta om hur Rikard Söderberg ser ut eller vilka partner han väljer. Jag tycker mycket om opera och har bevistat otaliga operaföreställning genom åren, t ex på Metropolitan i USA. Vad gäller herr Söderberg är han en utmärkt operasångare och har intressanta om än väldigt känsloladdade program om opera i radio.

  Här är några korta tankar om utvecklingen i Sverige. Under det sista halvseklet har vi sett en rörelse FRÅN det gemensamma TILL individen, alltså en ändring från VI till JAG. Sverige blev övermätta på socialdemokraterna. Allteftersom decennierna gick i slutet av förra seklet blev fokus mer och mer på den enskilde individens kön, etnicitet och sexuella läggning. Avregleringar i massor, t ex detta för västvärlden unika att den som ville driva en skola fick hela finansieringen från staten och vid årsskiftet kunde ägaren dessutom plocka ut vinst. Nu får staten inte ens ha insyn i dessa skolors verksamhet, av ”konkurrensskäl”. Även inom kommunal förvaltning privatiserades det. Man plockade in modeller från näringslivet, t ex inom sjukvården där de absolut inte passar. I stället för att sköta patienter ägnades orimlig tid åt att dokumentera. Användbara och nyttiga personalkategorier som sekreterare och undersköterskor ersattes med sköterskor som hyllades när de ”slet” med sin dokumentation av vidtagen vårdomsorg. Den samarbetsanda och kompromissvilja som varit en styrka i Sverige försvagades. Så småningom kom allt det vi nu känner så väl. Att tillåta invandring av så oerhört många människor, människor med en religiös tro som totalt avviker från allt i vår kultur sätter naturligtvis djupa spår för att inte säga sår i det svenska samhället. Resten känner alla väl till.
  Frågan är hur det slutar. I USA kan man hos en del unga se tecken på att vilja rätta till det som gick fel där. Sverige tar ju i det mesta efter det som sker i USA. Låt oss hoppas att det här i Sverige finns unga som tänker likadant. Låt oss hoppas att de unga inte har blivit FÖR indoktrinerade och fördärvade i förmågan att tänka och se i den bristfälliga och oftast undermåliga skolan.

  Gillad av 1 person

 4. Alla får såklart se ut hur de vill, men vad fan är detta? Gräsliga tattingar, krimskrams, rosa naglar och en allmänt dekadent uppsyn. Ärkeängeln Lucifer hade inte kunnat presterat bättre.

  Gillad av 1 person

 5. Muslimer anser sig vara mycket bättre än alla andra.
  Hatet de bär på kommer att göra många fler chockade.
  De lär sig inte kärlek och tolerans de lär sig hata och egoism.

  Som politiskt aktiv och som medmänniska hade jag valt att hjälpa alla
  Som ansågs svaga flyktingar och funktionshindrade.
  Det tog inte en vecka innan jag såg skillnad på behov och gamig het.

  Muslimerna kallade alla för rasister och hotade och kränkte
  alla trots att alla jobbade gratis för att hjälpa dem.
  De blev vinnare , de fick mycket mer än de hade rätt till
  Och felet är mycket myndigheterna som säger till dem att de har rättigheter.

  Funktionshindrade har också rättigheter men de får mycket mindre varje
  Flykting kris. För myndighets anställda lägger sin energi och tid till
  Bidragsfuskare flyktingar.

  Att ljuga rakt i ansiktet klarar de utan problem. Och sen när de ska rösta bry de
  Sig inte om landsmannen mördat eller våldtagit någon. de röstar på honom ändå.
  Och muslimska politiker har kryssat i sina namn innan de ger sina landsmän .
  Det är olagligt men partierna som är för massinvandring bryr sig inte

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s