Nu börjar utrensningen av moskéer i Frankrike – när kommer Sverige våga följa efter?

Den franska regeringen har som bekant lanserat en massiv kampanj mot islamismen i landet i syfte att bekämpa religiös extremism, där man riktar in sig på 76 av landets över 2.600 moskéer som man misstänker bedriver separatism och klassificeras som potentiella hot mot rikets säkerhet. Inrikesminister Gerald Darmanin twittrade tidigare i dag att man inom de kommande dagarna kommer att utföra kontroller i moskéerna och om misstankarna bekräftas kommer de att stängas. Han nämnde också att 66 odokumenterade migranter som misstänks för radikalisering har utvisats.

Meanwhile in Sweden… har vi inte stängt en enda moské trots att det konstaterats att många moskéer används som rekryteringsplats av nya jihadister, flertalet moskébyggen sponsras av länder med salafistiskt inflytande och hatpredikanter är vanligt förekommande. Istället fortsätter våra ”naiva” politiker utan förbehåll att godkänna nya moskébyggen.

Vi har definitivt inte utvisat varken radikaliserade migranter eller deporterat islamistvurmande imamer som av Säpo klassificerats som ett säkerhetshot och vi tar emot IS-återvändare med öppna armar, ty vi är och förblir den humanitära stormakten!

#onlyinsweden

https://www.aljazeera.com/news/2020/12/3/france-76-mosques-face-closure-66-migrants-deported

3 reaktioner till “Nu börjar utrensningen av moskéer i Frankrike – när kommer Sverige våga följa efter?

 1. Pajaslandet Absurdistan lär inte agera med Sveriges och svenskarnas bästa för ögonen inom överskådlig tid.
  Så tyvärr, det ser illa ut.

  Gillad av 1 person

 2. 2600 moskéer! Herre min skapare vad har fransmännen sysslat med? Helt galet ju. Då har de sannerligen något att bita i eftersom man lätt kan misstänka att religiös extremism lär förekomma i de flesta av dessa moskéer om inte i alla. Nå det är ju förstås bättre än inget att fransoserna tar tag i detta. Här på hemmafronten lär väl inte politikerna, SÄPO och övriga blöjmyndigheter lägga två strån i kors för att uppnå en förändring till det bättre.

  Gillad av 1 person

 3. Frankrike är ett muslimskt land. Det är Sverige också.

  Ibland tycker jag mig vara den enda som pratar om islam. Alla andra har andra uttryck för vad som sker och vad som är orsaken till våldet i Sverige. Men det är islam det handlar om, varken mer eller mindre.

  Naturligtvis kommer Sverige att agera väldigt mycket senare än Frankrike och under stora ursäkter.

  Men S får svårt att kalla Frankrike rasister så som regeringen gjorde med svenskarna. Inte ens om vår oförskämda utrikesminister A Linde släpps lös kommer det funka att utmåla Frankrike som skyldiga rasister.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s