”Rika” Sverige har råd att bekosta andra länders klimatomställning

På tal om att sedelpressarna kommer gå varma under nästa år med tanke på alla miljarder som ska rulla till såväl EU som FN, så är det uppenbarligen inga problem för Sverige att få nya lånelöften.

I dag deklarerade den humanitära stormakten att man ger bort 300 miljoner kronor, fördelat på 100 miljoner årligen mellan 2020-2022, till så kallad klimatomställning av tung industri i utvecklingsländer för att stödja andra länders arbete med färdplaner mot fossilfrihet i syfte att uppnå nollutsläpp i hela världen senast 2050.

Totalt har Sverige gett 1,1 miljarder kronor i klimatbistånd till Världsbankens klimatinvesteringsfond till och med detta budgetår.

Denna besinningslösa hantering av skattemedel går igen i såväl klimatpolitik som migrationspolitik – allt signerat aktivisterna i Miljöpartiet. Våra styrande inbillar sig att vi är ett rikt land som kan strö pengar omkring oss bara det ger godhetspoäng samtidigt som man blundar för att vårt eget land är på god väg att falla i bitar. Men så länge det inte är ens egna pengar man leker med är det så klart lätt att vara generös! Obegripligt att S, som helhjärtat står bakom de gröna extremisterna, fortfarande har högt förtroende i väljarundersökningar när folket ser hur de prioriterar i en tid när landet blöder. 🤔

#onlyinsweden

#vibetalar

#followthemoney

https://www.friatider.se/sverige-ska-betala-andra-landers-klimatomstallning

22 reaktioner till “”Rika” Sverige har råd att bekosta andra länders klimatomställning

 1. Ett j-a komplett vansinne. Finns inga andra omskrivningar. Helt j-a sjukt.

  Inga som helst tankar om vad dessa pengar verkligen används till och dess eventuella nytta. Bara ut med dom genom fönstret. En samling komplett intelligensbefriade idioter som styr Sverige.

  Och i Sverge byggs det vindkraftverk till ingen nytta.

  https://www.fplus.se/nya-elkrisen-hotar-sveriges-storsta-miljosatsningar/a/1Bo91J

  https://www.fplus.se/industrijatten-om-elkrisen-forvarrats-mycket-snabbare-an-vi-trodde/a/eKGA1l

  Gilla

  1. Det är väl ingen hemlighet vad dessa pengar används till. Det går till att smörja en klan av makthavare som planerar och debatterar miljön, inget kommer att byggas, för när man kommer så långt finns det inga pengar kvar, då sträcker man ut handen mot Sverige igen, och så´börgar man om igen.

   Gilla

 2. ”Obegripligt att S, som helhjärtat står bakom de gröna extremisterna, fortfarande har högt förtroende i väljarundersökningar när folket ser hur de prioriterar i en tid när landet blöder.”
  Det är precis det som folket inte ser, för folket vill inte se, vill inte engagera sig, bryr sig inte om politik för det är såå tråkigt. Då går det som det går när folket låter imbecilla politiker sätta agendan och låter de strössla med pengar som inte ens är deras egna. Svensk media är dessutom politikernas medlöpare och gör allt i deras makt för att föra folket bakom ljuset.

  Gillad av 1 person

 3. Goda nyheter i dåliga tider är vi inte bortskämda med! Polen ska satsa på kärnkraft. Gång på gång visar detta land vägen medan Sverige ohjälpligt kört i diket och energiskt gräver sig allt djupare för varje år.

  Gillad av 2 personer

  1. Under perioden 2016 till 2020 har Kina byggt närmare 40 nya kärnkraftverk, mer än en fördubbling och en tredubbling av genererad elkraft. Samtidigt har man stängt hundratals kolkraftverk. Mellan 2005 och 2018 har Kina reducerat koldioxidutsläppen i relation till BNP med 45,8%. Källor Independent och Ministeriet för ekologi och miljö. Nu följer Polen efter. Hur går det i Sverige?

   Gilla

 4. Nog måste man väl kunna jämföra MP och de som stöder deras politik för landsförrädare???

  De ger bort våra pengar och de för in människor som beter sig våldsamt och som inte sätts i arbete utan driver runt. Föder barn gör de också hela tiden.

  Om Sverige var i krig, skulle ett sådant beteende tillåtas??? Självklart inte.

  Detta slutar inte väl. Alldeles för mycket av tiden, kraften, tankeförmågan går åt till detta vansinne. I stället borde all kraft ha ägnats åt att försöka få Sverige bättre rustat i den konkurrens som kommer med AI och hela köret. Vi halkar på efterkälken som land. Allt i princip har handlat om de importerade människorna i snart 20 år. Det är inte rimligt att detta land har gjort på stället marsch, tom backat.

  Pengarna som staten lånar ska betalas tillbaka. Sverige blir skuldsatt och kommer få lov att skära ner på det mesta. Elbilar ska MP ha, det finns ju inte ens el till industrietableringar där de behövs. Motorvägar med el, vilka fantasier! Stackars människor som kommer tvingas ha 500 vindkraftverk runt huset. De där 300 miljonerna skulle man kunnat ge tullen så de kunde skaffa nödvändig utrustning. Helikoptrarna till försvaret har inte kommit efter så många år. 1,1 miljarder till Världsbanken. Varför inte begära dem tillbaka och bygga lägenheter till våra barn för dem?

  Det är 500 år sedan Stockholms blodbad ägde rum, 7-9 november 1520.

  Gilla

  1. I Hong Kong kastade man ut landsförrädarna ur parlamentet. I Sverige gullar och gosar man med dom. Landsförrädare, en person som bryter sin lojalitet mot sin nation och förråder sitt land. Källa Wiki

   Gilla

 5. Ursäkta igen, måste bara. Annika Hirvonen MP blev chockad när C säger nej till mer afghanpjosk. Hon flyttade ihop med 10 år yngre afghan som inte har asylskäl. Hur jävla dum får man vara som politiker? Först Federley i C och så denna kåta vettvilling inom MP. Vad är det för människor? Hon har ju barn! Riktiga barn, inte afghanska så kallade barn. Hur träffades de? Vad har man för hjärnor inom MP?

  Gilla

  1. Det visar kvaliteten och tillförlitligheten på Sveriges ledning, och ger en tydlig fingervisning vad framtiden håller. MPare har inte hjärnor, man har känslor och ideologi, vilket nu styr Sverige, problemet är att det sätter inte mat på bordet.

   Gilla

 6. Det är inte säkert att Annie Lööf i C klarar sig skadeslös ur detta med Federley och pedofilerna. Annie har frotterat (gnuggat sig mot) sig med typerna. Media avgör nu graden av skada på fru Lööf och C. Säkert finns flera liknande fall inom toppskiktet i politiken, de svettas nu.
  Rimligen stöts Federley bort nu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s