Kvinnor på hundpromenad attackeras – ännu en sak att vänja sig vid i det nya Sverige

Under de senaste veckorna har tre kvinnor i samma område i centrala Stenungssund som varit ute med sin hund utsatts för oprovocerade attacker med knuffar, slag och sparkar av två till tre gärningsmän som även hörts skratta under attackerna. Detta har föranlett att man i området dragit igång gemensamma hundpromenader varje kväll, vilket haft stor uppslutning, men tydligen inte varit avskräckande eftersom en av de gemensamma hundvandringarna skedde bara timmar innan en kvinna blev överfallen.

Väldigt obehagligt och det är konstigt att polisen inte går ut med något signalement för att varna andra kvinnor om inte annat. Första gången skedde attacken bakifrån, så det kan ha varit svårt att uppfatta något för offret, men de två andra gångerna borde det finnas någon detalj som kan leda till att allmänheten kan bistå polisen med tips kan man tycka.

Man upphör aldrig att förvånas över det nya Sverige där ingen längre går trygg – ensamma kvinnor med hundar blir inte bara misshandlade utan de har tidigare även utsatts för våldtäkter, folk blir knivhuggna eller skjutna till höger och vänster, grov misshandel och väpnade rån hör till vardagen, mordbränder och bilbränder är mer regel än undantag samt alla dessa så kallade sprängningar och vandaliseringarna som vi också vant oss vid numera. Nu ska vi tydligen även lägga till attacker mot kvinnor på hundpromenad.

Inrikesminister Damberg och Justitieminister Johansson gör dock sitt bästa för att ingjuta hopp hos befolkningen genom att orera om alla nya poliser de anställt, gängkriminella som grips, behovet av straffrevidering samt fängelser som byggs ut – ändå varken hör eller ser vi vanliga dödliga några tecken på att det blir någon skillnad. Det känns helt enkelt som om vårt land ruttnar inifrån och har lämnats åt sitt öde av våra styrande som gett upp. Förfärligt!

#detnyasverige

https://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4stsverige/oprovocerade-%C3%B6verfall-mot-kvinnor-skapar-oro-i-stenungsund-1.37779766

9 reaktioner till “Kvinnor på hundpromenad attackeras – ännu en sak att vänja sig vid i det nya Sverige

 1. Sverige anpassar sig för att inte bli utsatt för våld av islam. Svensken tänket sig för, backar och ger plats för islams våld.

  Islam är en våldsbejakande religion med uttalad politisk agenda och ett framträngande av militärt snitt. Världen har aldrig sett en sådan politisk kraft tränga fram över hela klotet. Våld är dess medel och metod. Människor ska bli rädda och underkasta sig. Något alternativ ges ej.

  Gilla

 2. Det är fruktansvärt sjuka människor som politikerna släppt
  In i landet. Människor som kan ha flytt mentalsjukhus, fängelse, utan namn och
  Var de kommer ifrån.

  Ingen aning har vi vilka vi får till grannar. Är det mördare, galning eller våldtäktsman,
  Eller en krigsförbrytare.

  Vi lever fruktansvärt osäkert i Sverige politiker och journalister har i 40 vägrat
  Skriva och erkänna verkligheten vi alla drabbats av.

  Jag undrar hur många hundra tusentals offer som fått rasist stämpel och blivit
  Tystade.
  Vad har politikerna och journalister tjänat på förnekelse ena.
  Vet att många tjänat enorma pengar på asyl boenden och hem, låtsas jobben,
  BRÅ har inga riktiga summor på brott där förövaren är utländsk.
  För jag har anmält över tjugo sexuella brott men alla polisrapporter står det
  Svenska män utan signalement.

  Verkar mer som poliserna förbjuder kvinnorna gå ut än att peka ut förövaren.
  Sverige har backat 50 år bakåt i tiden hela den svenska kvinnorörelsens
  starka kvinnor och män skulle nog vända sig i graven om de fick se dagens Sverige.

  Gillad av 1 person

 3. När ungdomar blir attackerade och rånade på dyra märkesjackor och mobiler säger polisen att de inte ska ha så fina kläder på sig och ingen dyr mobil.
  När kvinnor på hundpromenad blir attackerade så säger polisen att de inte ska ha en liten knähund utan skaffa sig en stor och aggressiv hund i stället.
  Vilken underbar polis vi har, de har ju självklara lösningar på nästan allt.

  Gilla

 4. Polis varnar: Gå inte ensam på Järntorget i Göteborg.
  Enligt Teodor Smedius, lokalpolisområdeschef i city beror ökningen av personrån kring Järntorget på att de kriminella flyttat sin verksamhet från Brunnsparken och runt Avenyn. Vad är polisens uppgift? Polisen vet var de kriminella gängen uppehåller sig. Vad är det som hindrar att polisen gör sitt jobb och rensar upp bland de kriminella? Eller vill polisen ha det så här? Vill allmänheten ha det så här? Snacka om att det här landet har spårat ur rejält.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s