Aktivisterna i Svenska kyrkan tar återigen politisk ställning

Jag har inte varit medlem i Svenska kyrkan på flera år på grund av att de genomsyras av politisk aktivism som vurmar för illegal migration – något jag inte vill bidraga till med mina skattepengar, men nyligen gick jag med igen i syfte att kunna rösta i det kommande kyrkovalet.

Det tog dock inte särskilt lång tid innan man fick ångra sitt beslut och de åter tagit politisk ställning trots att en sådan organisation borde hålla sig neutrala i kontroversiella frågor.

Det handlar så klart om afghanamnestin för att ensamkommande unga män utan skyddsskäl ska kunna få permanent uppehållstillstånd i Sverige, där Svenska kyrkan nu välkomnar regeringens förslag om lättade krav.

Bedrövligt! Men jag biter ihop och hoppas att vi är många som kommer rösta bort aktivisterna i nästa val så att kyrkan kan ägna sig åt de uppgifter som det var tänkt, istället för att lägga sig i migrationspolitiken.

#onlyinsweden

https://www.svenskakyrkan.se/nyheter/svenska-kyrkan-valkomnar-regeringens-forslag-om-lattade-krav-pa-ensamkommande-for-att-fa-uppehallstillstand

8 reaktioner till “Aktivisterna i Svenska kyrkan tar återigen politisk ställning

 1. Jag lämnade ”Svenska” Kyrkan för ca 30 år sedan av ideologiska skäl. Det är numera en socialistisk kamporganisation.
  Visst borde man vara med för att försöka rösta fram ett normalt styre men tyvärr har jag inte den mentala styrkan.
  Jag hade känt mig smutsig om jag varit med…

  Gillad av 2 personer

 2. Jag är döpt, inget jag kunde förhindra, samt konfirmerad. Direkt efter konfirmationen bestämde jag mig för att gå ur så fort det gick. Vilket jag gjorde. Det har jag aldrig ångrat. Prästen var nog en hygglig karl men det som vi fick veta! Sagor utan nån substans. Så jag tror bara på mig själv. I övrigt vill jag veta vad som är sant och rimligt. Att tro är inte att veta.

  Gillad av 2 personer

 3. Javisst är den svenska kyrkan en marxistisk-liberal kamporganisation som ofta förtrycker kvinnorna på pastorsexpeditionen, ägnar sig åt kriminell verksamhet när de gömmer människor som inte har rätt att vistas här i landet.
  De viktiga uppgifter som den borde ägna sig åt har man släppt för länge sedan. Det är aktivism och handling som gäller nu i någon guds namn och knappt ens det. Himmelriket kan vänta för nu skipar kyrkan den rättvisa aktivisterna tycker är den rätta här på jorden med hjälp av dina skattepengar. Något stöd i bibeln har de inte men väl ett uttalat stöd av flera marxistiska biskopar.

  Kyrkan hanterar enorma summor som biståndsmedel via div organisationer. Detta innebär massor med trevliga resor, underdånigt tacksamma människor i Afrika främst. Tanzania t ex har fått miljard efter miljard av svenska skattepengar via SIDA. Tanzania skulle bli ett socialistiskt mönsterland Undertecknad reste runt i landet och samtalade med självgoda och belåtna svenskar som arbetade med ”bistånd”. De bodde i fina villor och hade aldrig mindre än tre tjänare.
  Tanzania är nu närmast en diktatur med förföljelser och dagliga kränkningar av det som kallas ”mänskliga rättigheter”. Majoriteten lever i fattigdom och antalet har ökat dramatiskt under en 10-årstid trots det ENORMA bistånd landet får från inte bara Sverige utan EU och andra länder också. Folk där har självklart stulit pengarna. Vilken procent kyrkan tog som omkostnader vet väl ingen, men gratis var det nog inte att få bistånd. I Tanzania behöver nu människor som kan arbeta för demokrati och välstånd. Dit borde flyktingsmugglarna skicka alla starka unga män i stället för till Kanarieöarna t ex. Dit kan ju Sverige skicka några hundra tusen från Mellanöstern som bistånd. Morgan Johansson kan ju följa med och överlämna gåvan från ”the swedish socialdemocratic party”.

  Jag gick ur kyrkan så fort det juridiskt var möjligt. Skälet var en präst som förgrep sig på ett barn på orten där jag växte upp. Vi var många som gick ur kyrkan då. Skandalen tystades förstås ned men vi minns och vet.

  Som Hasse Alfredsson skojade till det i nån show en gång i världen, ”jag litar på gud men inte på hans ombud här på jorden”.

  Gillad av 3 personer

 4. Var politiker under många år och såg då hur vissa människor
  Köpte röster och hur uppdrag delades ut till lika sinnade.

  Tyvärr har jag inget förtroende mer för den svenska demokratin.
  Företagsledare, politiker och journalister alla som kommer
  Upp är lika sinnade och gynnar varandra.
  Människor med kunskap och kämpar glöd
  Mobbas ut och får inga uppdrag. Det spelar ingen roll vad
  Som är bäst för landet. Makten och egenintresset styr helt och hållet.
  Många kommuner gör olagliga saker som gynnar sina egna . Tar bort strand skydd,
  Låter stora hus byggas på tomter för endast små stugor.

  Vi lever i en värld där politiker, företagsledare, krigsförbrytare,
  kapitalisterna och kriminella styr och tar makten endast för att missbruka den
  Till egen vinning.och det är ingen skillnad på metoderna.
  Mobbning och hot.

  Gillad av 1 person

  1. Vi ser hur politiker efter avsluta politisk karriär får toppjobb. Fick Fredrik Reinfeldt sitt toppjobb p.g.a sina stora bankkunskaper? Hur fick Maggot sitt toppjobb hos FN?

   Gillad av 1 person

 5. Tyvärr Jenny, vi som vill ändra den vänsterstyrda kyrkan har redan lämnat och lär inte återvända! Jag försökte men när jag flyttade till en ny församling insåg jag Sossarnas makt och gav upp!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s