Iran tar i med hårdhandskarna mot illegala migranter

Vi klagar ofta på att den svenska regeringen gör alldeles för lite för att lokalisera och deportera de hundratusentals illegala migranter som lever i lönndom i Sverige, där det ofta framstår som om de snarare understödjer än motarbetar människosmugglare samtidigt som de vill fortsätta med den generösa migrationspolitiken som i decennier genererat oansvariga politiska beslut och dessutom ökar på antalet illegala migranter i landet.

Någon som däremot verkligen tar i med hårdhandskarna är den islamiska republiken Iran och även om det självklart kan anses som ”inhumant” av många, så går det inte att sticka under stol med att det sannerligen kommer att ha en viss avskräckande effekt.

Planen som Iran tänkt iscensätta inom kort och som fördömts av Afghanistan går ut på att införa ett 25-årigt fängelsestraff för alla som bedöms vara ”illegala migranter” samtidigt som man även ger myndigheter befogenheter att skjuta mot fordon som misstänks smuggla asylsökande.

Om Irans parlament godkänner detta kommer det påverka nästan 2,5 miljoner afghaner som flytt sitt hemland för att skapa sig ett nytt liv i Iran. Ett okänt antal afghaner som befinner sig i exil saknar giltiga ID-handlingar som pass, visum och uppehållstillstånd.

I Sverige kan vi inte ens genomföra en folkräkning, lokalisera samt utvisa de som inte har rätt att vara i Sverige samt dra in de generösa bidragen som lockar migranter att likt flugor till en sockerbit ta sig över halva jordklotet, genom ett tiotal säkra länder, för att ta sig till just vårt land. Inte undra på att det ser ut som det gör här när vi har en regering som hellre stryker människor som saknar skyddsskäl medhårs än gör det som krävs för att återgälda dem till deras hemländer.

#returntosender

https://www.arabnews.com/node/1769791/world

6 reaktioner till “Iran tar i med hårdhandskarna mot illegala migranter

 1. Om Iran blir hårdare så garanteras fler att ta sig till Sverige.
  Migrationsverket påstår att vi är det mest rättsäkra land.
  Det är nog därför vi har 90 % av alla utan skydds skäl och utan asyl,
  Som fått med medborgarskap och därför vi har 95 % av alla brottslingar
  Fri på gatorna.

  Hoppas på nyval för endast då kan vi få chans att stoppa Mp.
  Även om jag inte gillar kapitalisternas girighet.

  Sverige är ett land man skäms för och ett land som tvingar vanligt folk
  Till fattigdom och finansiering av hela världens värsta brottslingar.

  Ingen människa som är hedlig och har sunt förnuft, begriper de vidriga
  Besluten som ger illigala människor medborgarskap, bidrag och våldtäktsmän
  Mördare och andra kriminella som skulle utvisas. Får stanna oavsett antal
  vidriga brott samtidigt som politiker lovar hårdare straff och utvisningar.
  Hela rättsväsendet struntar i att följa svenska lagar utan gynnar kriminella.
  Så när man nu ser hur advokater gör reklam riktat till kriminella, varnar och ger information
  Till kriminella. Så ser man inget rättsväsende utan myndigheter i korruption.

  Gillad av 1 person

 2. Federley och hans fd sambo och vänner…..nu är han per definition ”utsatt”, det pågår ett mediedrev mot den stackaren, kanske ska han flytta till sina sanna vänner i de utsatta områdena och få stöd och medkänsla…..han gör det förstås inte för att vet såklart vad hans importerade vänner anser om homosexualitet…..
  Svårt det där med allas lika värde när det kommer till det konkreta. Så gick det med den karriären. C kommer förstås distansera sig från sin andre vice ordförande. Så, herr Federley får väl hålla tillgodo med sitt alter ego Ursula.
  Får man inte en föraning om ens sambo är pedofil???

  Gillad av 1 person

  1. ”Får man inte en föraning om ens sambo är pedofil???”
   Inte om man är centerpartist, inom det partiet betraktas pedofili som något helt normalt.

   Gilla

   1. Pedofili och sex med djur är grejor de sa Annie och Eskil och hade trekant med geten.Djävla svin de där Centerpartisterna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s