Trumpadministrationen städar ut

Trumpadministrationen har städat ut rejält och i går framkom det att man sparkat två högt uppsatta säkerhetsrådgivare från det amerikanska Försvarsdepartementet – tidigare utrikesminister och före detta FN-ambassadören Madeleine Albright samt tidigare Nobelpristagaren och före detta toppolitikern Henry Kissinger – som hyllats av välrenommerade amerikakännare sedan urminnes tider.

Det är noterbart att till och med CNN har uppmärksammat denna nyhet, men svensk media tiger som vanligt.

Vi går mot spännande tider – frågan är vem som kommer att städas bort härnäst! 😁

https://edition.cnn.com/2020/11/26/politics/trump-administration-defense-policy-board/index.html

5 reaktioner till “Trumpadministrationen städar ut

 1. Lever den gamle massmördaren Kissinger fortfarande? Seg djävel!
  M Albright, henne har många fina svenska politikerkollegor sett upp till, nåja snarare ned på, hon är ju så kortväxt, ungefär som Pagrodski! Albright skulle förresten behöva låna Amanda Linds löshår eftersom hennes eget tog slut efter allt rövslickande uppåt….kanske lite hårt skrivet, men, men så är ju verkligheten, politiken är ju rak och ärlig!

  Undrar vilka som skulle få sparken här i gamla Sverige om Löfven fick packa ihop sin snuttefilt och sina spritflaskor…..undrar vem som först fick gå, Tegnell kanske, och så Annie Lööf, henne tål Löfven inte, han avskyr henne faktiskt! Hon vill hela tiden tysta ner honom och han tål bara inte hennes överlägsenhet! Lika mycket avskyr han Sabuni och AmandaLind och hon den där nya i vänsterpartiet, hon som ser så tung och dyster ut, ja jämför bara med M-politikern Svenonius här i Stockholm, hon ser alltid glad ut. Det betor på att hon ÄR glad för att hon lyckas lura alla hela tiden och kommer undan med det.

  Ja, ja, undrar om tomten kommer med lite vaccin mot Corona till oss alla i år? Eller Ebola kanske, vem vet? Eller nån annan smittsam sjukdom från Afrika?

  Jag har bestämt mig för ett nyårslöfte redan ! Jag ska börja lita på vad Morgan Johansson säger 2021! Jag vill tro att människor kan ändra sig och bli goda. Därför håller jag redan nu helt med kamrat Morgan när han på nyårsafton kommer presentera ett nytt kriminalpolitiskt program som innebär att alla fångar från Mellanöstern och Afrika i Sverige ska friges. En i sanning vacker handling! Jag tror vi kommer få mycket att glädjas åt från både Morgans och hans sambos sida nästa år.
  P.S. Visst har hon varit lite tyst hon den där Strandhällskan? Kanske har hon åkt fast för en stöld till? Vem vet? Nåja, hon kanske bara är chockad över att vara gravid???

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s