Byn Fucking har fått nog av dåliga skämt – byter namn

En lite mer lättsam nyhet denna fredag är att den österrikiska orten Fucking, där byborna kallats ”Fuckingers”, nu har fått nog av att bli häcklade av turister på grund av sitt ortsnamn och således beslutat sig för att byta namn till Fugging.

Den lilla byn kommer således att ringa in det nya året med sitt nya namn Fugging, som börjar gälla från och med den 1 januari 2021, efter att i åratal hånats i sociala medier. Det är framförallt engelsktalande turister som har gjort det till en grej att stanna vid skylten för att fotografera sig själva samt ofta även göra obscena gester. Vissa har till och med tagit med sig skylten, vilket föranlett att lokala myndigheter fått gjuta fast skylten i betong.

Komiskt nog finns det precis på andra sidan gränsen i Bavaria, Tyskland, en by som heter Petting. 😄

https://www.theguardian.com/world/2020/nov/26/fugging-hell-tired-of-mockery-austrian-village-changes-name

6 reaktioner till “Byn Fucking har fått nog av dåliga skämt – byter namn

  1. 2026 slutar världens största biltillverkare VW tillverka förbränningsmotorer. Det blir el, AI och nätet för hela slanten. I Sverige har vi flera stora fabriker som tillverkar motorer. Så till saken apropå lögner. När fabrikerna stänger, när alla underleverantörer måste ställa om produktionen, DÅ, DÅ kommer vi äntligen få glädje av all kompetensimport som regeringen ägnat sig åt i så många år. Underbart, de kommer rädda landet med sin spetskunskaper i mord, våldtäkter, rån, överfall, misshandel, välfärdsbrott och så lite våldtäkter igen på handikappade och rullstolsbundna.

    Det är ju precis dessa kunskaper som behövs för att möta den utmanande framtiden. Så rätt regeringen träffade i sitt sökande efter människor med just den kompetens som Sverige var i så stort behov av.

    Det blir härliga tider, då kan den vite svensken äntligen andas ut för välfärdslandet Sverige går en strålande framtid till mötes! Det sade och säger Morgan, Stefan och alla de andra goda och fina människorna. Inte undra på att de är så glada.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s