Smockfullt köpcenter i Nordstan påminde om hela havet stormar

De fyra bilderna till denna artikel som visar folk som i dag shoppade i Nordstan i Göteborg, får en att undra om man informerat på fler språk än svenska om de restriktioner som vi ska ha i åtanke under pandemin.

På fredagseftermiddagen och kvällen var köpcentrumet Nordstan i Göteborg nämligen smockfullt, vilket resulterat i att flera förskräckta läsare hörde av sig till Göteborgsposten.

Faktum är att det vid första ögonkastet inte ens ser ut att vara bilder tagna i Sverige eftersom man knappt kan se några personer med nordeuropeiskt utseende på någon av bilderna, men det är bara att vänja sig vid det nya mångkulturella samhälle som våra politiker skapat åt oss och man får glädja sig åt att bo på landsbygden där det fortfarande känns som hemma. 🙄

#detnyasverige

https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/tr%C3%A4ngsel-i-nordstan-p%C3%A5-black-friday-1.37743783

5 reaktioner till “Smockfullt köpcenter i Nordstan påminde om hela havet stormar

 1. Jamen det är ju inte dessa människor som Lööfven menade när han sade att det skulle vara tomt i galleriorna. Det var du och jag som inte skulle vara där. Det är vi ju inte heller, vem vill riskera att bli rånad eller misshandlad? Du och jag har ju inte heller den högste i himlens och regeringens beskydd mot Corona heller som de där andra har, lyckostarna! Vi får väl nöja oss med lite skinka, sill och potatis och så Kalle Anka så länge han får vara kvar. Han är ju naken nertill så det blir väl sista julen…..oj, oj så mycket genusfientligt det visas på tv på julafton! Mycket rasistiskt också och sådär, bäst de passar sig i TV-huset här på Gärdet i Stockholm, snart smäller det väl en bomb där annars! Jul och jul, det heter ju vinterfest numer och tomten är svart och nykter (men han har rökt på) och har svart helskägg och en Kalashnikov. Annars blir det nog en fridfull svart vinterfest som kommer lysas upp av de fint brinnande bilarna. Undrar bara hur det blir med grisskinkan? Någon som vet?

  Gillad av 1 person

 2. Kör bilden i sepia, lägg till en Hans Vilius-röst..
  Här har helvetet brutit ut, horder av ockupanter har intagit strategiska positioner överallt, Svenskarna har dragit sig tillbaka…

  Gillad av 1 person

 3. Detta visar klart varför Kina har lyckats så bra i att begränsa smittan. Det har inte med vetenskap att göra utan kultur. Kallas liberalism, bara sk*t i alla andra. Inget ansvar. I Kina med en befolkning på 1.4 miljarder dog omkring 2,000 av covid, lika många med covid. I Sverige har 6,709 dött i en befolkning på 10 miljoner. Det är omkring 500 gånger fler. I Sverige öser media ut åsikter av alla sorter. Ingen tror på någonting längre. I Kina fick vi alla kristallklara enkla entydiga råd direkt till mobilen. Alla följde råden och tog ansvar mot andra. Under den värsta krisen skickade jag ut frågor på nätverken. ”är det mycket folk ute”, ”är ni övervakade”, ”övervakar polisen”. Det var folktomt, man skickade bilder, ingen polis ute, även dom stannade hemma. Inga böter, inga inspektörer, inget lockdown, inga regler. Alla bar munskydd. Det gäller även mig, jag gick bara ut som absolut nödvändigt. Därför sprids covid som en löpeld i väst.

  Gilla

  1. Hur är det numera med den sk överdödligheten?? ingen sådan, ingen pandemi…
   Plandemi då, kanske??
   Snart kommer-den sk obligatoriska ”frivilligatvångsvaccineringen”-och det säger??

   Och snart har vi: fågel, fisk, nöt, frukt & grönt, insekts & $vin-influensan…
   Vad göra?? $lå ihjäl allting, så har vi INGET att äta..

   Mvh Per

   Gilla

   1. Överdödligheten? 1950 var medellivslängden omkring 30 år i Kina, Senaste mätningen, 82.5 (Peking). Fattigdomen utrotad (18.8% officiellt i Sverige). Kina är tillbaka till det normala, men det är inte samma ”normala” som innan covid. Det är nästan skrämmande hur snabbt allt förändras. Det är inte bara teknologin, det är mer hur den bara sugs upp i samhället och absorberas. 35% av Kinas GDP är nu digitalt, 309 miljoner digitalbutiker, 700,000 5G basstationer, 253 typer av 5G terminaler, 218 olika typer av 5G telefoner, 180 miljoner 5G terminaler i bruk varav 20 miljoner 5G telefoner. Sverige utreder. Man läser inte vägskyltar och kartor längre när man kör bil, man slår in slutdestinationen på mobilen, och ett program pratar föraren genom väglabyrinterna och visar kartor på mobilen och det är gratis. Numera behöver jag inte gå över gatan till affären och se vad dom har till salu, jag besöker på mobilen, kan beställa och betala och varan kommer hem, även om butiken ligger 500 mil borta. Hur står det till i Sverige numera?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s