Nya avslöjanden om valfusk med kopplingar till Kina och Iran

I den stämningsansökan som i går lämnades in till domstolen i Georgia av advokaten Sidney Powell, framkommer nya avslöjanden om valfusk i det amerikanska presidentvalet. Förutom flera vittnesmål om aktivt valfusk, finns även kopplingar till röstsystemet Dominion med inblandning av Kina och Iran.

En relevant fråga är således om samarbetet mellan Kina, Iran och Biden (läs Demokraterna) nu är officiellt? Det måste väl vara en slump att Biden också utreds för mutbrott efter att ha mottagit en rejäl summa under bordet av Kina, som för övrigt gratulerade Biden till segern i går. 😇

Rysslands president Vladimir Putin har däremot valt att avvakta med att gratulera Biden med hänvisning till den pågående juridiska processen, vilket är mer än man kan säga om den svenska politikeradeln som alla hade bråttom att tokhylla Biden tillsammans med vår partiska media som inte nog kunde lyfta fram lögnen om Bidens ”obefläckade” förflutna. De sitter nu rejält på pottkanten med en trovärdighet som blivit ännu mer naggad i kanten eftersom valet är långt ifrån avgjort.

Att mer eller mindre kända svenska USA-kännare till dags dato envist proklamerat att inget valfusk förekommit och att Biden är USA:s nya president gör det hela ännu mer komiskt. Det är många som framöver kommer få krypa till korset och erkänna att de hade fel om det här leder till att Trump sitter kvar i fyra år till.

#kharmaisabitch

https://defendingtherepublic.org/wp-content/uploads/2020/11/COMPLAINT-CJ-PEARSON-V.-KEMP-11.25.2020.pdf?fbclid=IwAR0m25tMeHmoe7MWHcxcBzf3oyGM95oyHviVHJAH1t94bCv75uHXwHDXilo

9 reaktioner till “Nya avslöjanden om valfusk med kopplingar till Kina och Iran

 1. Så här är politiken som maktspelet i usa nu så tydligt visar. Så här har folk hållit på jämt fast förmodligen värre ändå. Jag antar att få blir upprörda eller förvånade över allt svek och dubbel/trippelspel vi ser både här och där? Det borde ingen vara i varje fall, åtminstone inte den som hållit sig uppdaterad om världen utanför den numer naiva rosendrömmen Sverige under någon längre tid.

  Se gärna tv-serien ”Jag Claudius” som är baserad på romaner av britten Graves. MEN, den som skrivit manus till denna tv-serie är i verkligheten den romerske statsmannen Tacitus. Han föddes omkring 55 och dog omkring 120. Han var en romersk historiker, författare och statsman som tillhörde senatorsståndet. Han blev praetor år 88 och konsul år 97. Så småningom utnämndes han till prokonsul i provinsen Asen. En hel världsdel.

  Den mannen skrev så kallade annaler, böcker där han beskriver vad som hände i Roms innersta maktkretsar. Han skildrar bl a kejsarna Tiberius, Claudius och Nero och deras tid, medan han i Maktspelet i Rom berättar om de många dramatiska omkastningarna år 69. Under detta enda år sågs inte mindre än fyra kejsare avlösa varandra. I tv-serien ser man hur den djävulska Livia drar i maktens trådar och bara åstadkommer just djävulskap. Inga tricks som vi kan hitta på idag är nya förutom tekniken man utför dem med. Dessa människor på den tiden var kanske än mer skickliga och djävliga i maktspelet än vad vi är idag. Då kostade det livet direkt om man gjorde fel. Å andra sidan var belöningen om man gjorde rätt ofantlig.

  Det finns hyllmeter skrivet om Tacitus och hans verk. Hans språk har beundrats genom århundradena. Tacitus skrev på latin och ända in i våra dagar har hans texter använts i latinundervisningen. Varje framstående statsman i vår tid läste och kunde sin Tacitus alltifrån vår drottning Kristina till Lincoln, Churchill, ja snart sagt varje framstående statsman har läst Tacitus för att förstå maktspelet. Det är dock mer än tveksamt om någon inom socialdemokratin överhuvud taget hört talas om romaren Tacitus.

  Som kuriosa kan nämnas att Tacitus i sina skrifter omnämner både ”Sverige” och svenskarna (svioner) vilket torde vara första gången det skedde i skrift. Tacitus hade vackra saker att säga om svenskarna som folk, deras karaktär men beskrev även att landet var så kärvt och ogästvänligt att inget annat folkslag ville hit. Nu, när svenskarna skapat ett fantastiskt land vill alla hit och vår regering brinner av iver att få ge bort det till främmande människor.

  Gillad av 1 person

 2. Har tittat på SVT och TV4 och läst mainstreammedia…..allt går ut på att svartmåla Rudy och Powell …inte ett ord om Hearingen i Pennsylvinia
  inte ett ord om valfusk samma gäller i USA ,s mainstreammedia……
  Trump och valfusket……döljs….
  Tyvärr för oss i Sverige också……
  Det är sorgligt som svensk media mörkar…

  Gillad av 1 person

  1. Tydligen har pekskärmen på röstningsmaskinerna tillverkats i Kina, så det är väl ”kopplingen”. Bäst att kolla, nån elak kines eller gremlin kan ju sitta inne i skärmen och trycka på Bidens knapp. Nu har Trump förlorat alla stämningarna ha startat hittills, så nu sätter han igång nästa rond av stämningar, och så vill han byta ut alla elektorer mot Trump-lojala. Det är i alla fall underhållande, men tänk om dom spenderat alla pengar istället på att skapa jobb. Journalisten Glenn Greenwald skriver idag. ”Manipulativt sk*tsnack, NBC [media] är bara CIAs språkrör och propagandakanal”
   https://www.rt.com/usa/507444-nbc-cia-propaganda-greenwald/

   Gilla

 3. Väldigt praktiskt egentligen.
  Nu när de vänsterliberala globalisterna ”korrigerat” valsystemet så vet vi ju hur framtida val faller ut.
  Redan nu…
  Sozzeriet ska alltid sitta vid makten. Oavsett valresultat.
  Miljöpartiet ska alltid ha ett ”lämpligt” antal riksdagsmandat oavsett valresultat.
  De kommer nämligen alltid att klara riksdagsspärren. Oavsett valresultat.
  Så egentligen kan vi ju skrota hela valsystemet. Det är ju bara en onödig kostnad.
  Eller ändra rösträtten så att bara vänsterliberala globalister får rösta.
  Alternativt kan ju rösträtten bara gälla de som gått ut kommunist-, förlåt, journalistutbildningen.
  Så det blir rätt…
  Och givetvis har globalisterna säkerställt så att det alltid är demokraterna som vinner makten i USA.
  Rationellt och bra.
  Dumt att blanda in vanliga, normala medborgare och besvärliga begrepp som demokrati och yttrandefrihet.
  Det blir ju bara fel då…

  Gillad av 1 person

 4. Jag måste applådera den konspirations teorin, bara ett andetag från rymdödlorna som i hemlighet styr jorden. Dominion med inblandning av Kina och Iran??? Vad skulle Kina med deras röstsystem att göra. Kina styrs inte ens av ett partisystem. Kina har dessutom sitt eget system baserat på kryptokedjor som inte går att manipulera. Å andra siden hör vi att Kina skulle helst vilja se Trump i vita huset. Konspirationsteoretikerna får bestämma sig. Om det är en relevant fråga om ett samarbetet mellan Kina, Iran och Biden, kom med lite fakta hur det kan ha påverkat amerikansk politik. Biden som vicepresident hade i uppgift att hålla kontakten med Kina. Det var hans jobb. Just nu är det bara massa lösa fabricerade rykten utan substans. Texten i utdraget låter bara som amerikansk propaganda. Det är en åsikt. Var finns fakta. Se upp, det kan sitta en gremlin i din dator och styra din hårddisk och dina åsikter. Som gammal IT ingenjör som vet vad som är möjligt är man faktiskt rätt road av allt detta. I alla fall är det underhållande.

  Gilla

 5. Senaste underhållningen. Förlåt, konspirationsteorierna. 1. Venezuela har tillverkat och manipulerat röstningsmaskinerna i USA. (Canada Free Press) 2. Clintons har styrt röstningen. (World Tribune). 3. Dominion Voting Systems Corporation ägs och drivs av Demokraterna, och har kopplingar till Venezuelas regering. (The America Spectator). 4. Pekskärmen är tillverkad i Kina. (The Security Ledger). ETC. Röstningsmaskinerna, det finns tre sorter, 1. Man markerar på ett papper, som sedan läses av en optisk läsare (OCR). Papper finns kvar och kan kollas manuellt. 2. Precis som en smartphone, man trycker på en icon på en pekskärm, och rösten registreras i flera minnen (DRE). 3. Man trycker på en icon och rösten registreras i minnet, och skrivs ut manuellt. (BMD). Nu hävdas det alltså att Demokraterna, Clintons, Venezuela, Kina eller Iran har manipulerat flera hundra tusen maskiner för att gynna Biden. Någon ska alltså alltså ha placerat ett virus på flera hundra tusen röstmaskiner, och sedan plockat bort det – utan att någon har märkt när det hände, det trots att det finns extremt effektiva virus och malware-skydd idag. Ursäkta en gammal IT yngling som tvivlar, med det låter i alla fall lite tvärs mot verkligheten vad som är möjligt att genomföra.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s