Det goda hatet flödar återigen

Historien ser ut att upprepa sig och den muslimska hatsvansen har återigen mobiliserat sig med personliga påhopp som enda ammunition. Allt grundar sig i ett inlägg som jag skrev förra veckan på mitt extrakonto efter att ha sett en bild med reklam för ett gym som erbjuder separat träningshall för kvinnor.
(https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=162020862272466&id=100053936588050)

Det var definitivt inte det faktum att det finns gym som erbjuder separata träningslokaler för kvinnor som jag reagerade mot, det har funnits länge, utan bilden i sig med en ung kvinna iförd hijab där budskapet är att man lyfter fram hijab som något positivt trots att det för många symboliserar kvinnoförtryck. Man hade kunnat välja en bild av en vanlig kvinna som inte täcker sig, vi bor trots allt i Sverige, men i och med detta bildval tar man ställning och det var därför jag kritiserade bilden.

Detta fick dock ett gäng rabiata muslimska tjejer att gå i taket och jag misstänker att det återigen är aktivisterna i Pink Room som snappat upp detta. Jag bryr mig egentligen inte om deras omogna kommentarer (se längst ned i inlägget), men det jag vill peka på är att dessa arga unga kvinnor som absolut inte vill att vi svenskar ska komma och säga till dem hur de ska klä sig, bär på ett hat mot oliktänkande samtidigt som det är vi som kritiserar hijaben som stämplas som de riktigare hatarna. Men faktum är att trots att de är så övertygade om att de har rätt, så har de inte ett enda vettigt argument att komma med. De kan helt enkelt inte diskutera sakligt, varför det inte ens är värt att försöka ta debatten.

Så fort man kritiserar hijaben är de där som en flock hökar och attackerar i grupp, men som en Facebookvän påpekade – de dyker aldrig upp när man skriver om miljöproblem, skolmat eller den grova kriminaliteten för att nämna några exempel.

De verkar för övrigt leva i villfarelsen att män enbart är på gymmet för att stirra på deras kroppar och smygrunka. 🤔🤦‍♀️

Vi får ofta höra att vi ”käringar” inte ska komma och kritisera deras klädval för muslimerna är här för att stanna och kommer ta över så vi kan lika gärna flytta. Men de har fel – vi kommer varken flytta eller tystna, utan vi kommer ta debatten samt fortsätta kritisera och ifrågasätta detta ovälkomna inslag i samhället, där framförallt barnen står i centrum. Om vi ska leva tillsammans sida vid sida som är tanken, måste båda parter respektera varandra trots meningsskiljaktigheter, men detta existerar inte i Sverige i dag.

Det verkar också som angiveri är en strategi som de fortsätter att tillämpa. I går delade jag en Moderatpolitikers debattinlägg om slöjförbudet i Skurups kommun och det blev debatt i tråden när några muslimska kvinnor tyckte till. En svensk kvinna som kommenterat i tråden skrev senare till mig på Messenger att hon känt sig tvingad att avfölja mig efter att hennes arbetsgivare blivit uppringd av en ”Sara Ali” som kritiserat att en av deras anställda på försäkringsbolaget ”trollade” i tråden till mitt inlägg. Den utstuderade metoden att tysta meningsmotståndare blir uppenbart allt mer raffinerad. Obehagligt minst sagt, men det är därför viktigt att vi inte tystnar!

#stoppaåsiktsförtrycket

20 reaktioner till “Det goda hatet flödar återigen

 1. Jag kör mitt mantra som gäller framgent:
  Sänk skatten. Avveckla bidragen.
  Då lär vi bli av med oönskade ”element” när incitamentet försvinner.
  Hoppas fler skådar ljuset…

  Gilla

 2. Det bästa vore om dessa hatfyllda personer med utländska kvinnliga namn flyttade till Iran, Somalien eller andra islamska paradis. Där kan dom leva ut alla sina lustar. Sällsynt osympatiska personer. Varför flytta till Sverige när dom hatar allt som finns i detta land? Ja förutom bidragen och andra ekonomiska fördelar då…

  Gillad av 2 personer

   1. Det gör ju inte saken bättre. Uppenbarligen hatar dom sin tillvaro i Sverige. Kämpa för frihet för kvinnor genom att propagera för kvinnoförnedrande klädsel, sedvänjor och bruk i våldsideologin islams namn!!?? Logiken och det sunda förnuftet är helt saknade. Svagsinta individer.

    Gilla

  1. Om det är några som ständigt har omotiverade synpunkter på klädsel på arbetsplatser är det muslimer. Vilket leder till ”spänd stämning”.

   Muslimer tycks till exempel ha väldigt svårt att förstå att poliser och domare och andra myndighetsutövare inte ska bära klädsel eller andra synliga tecken som visar religionstillhörigheten.

   Gillad av 1 person

 3. Du är på deras lista Jenny. Wilks är på en annan lista.
  Kampen går vidare. Islam är det som håller på att välta Sverige över ända. Motkrafterna är dock mobiliserade. Vi får hoppas att de svenska medlöparna får annat att tänka på, t ex pengar att betala amorteringar med. När det kärvar till sig ekonomiskt i landet blir det inte lika kul att vara ”god”. Bara att hoppas att inflödet av muslimer kan bromsas så att vi kan hantera kaoset som är nu. Snart vänder det, alla perioder och ”eror” tar slut. Försvaret ska stärkas, totalförsvaret ska komma åter, myndigheter samordnar och gör tillslag (senast i Malmö) osv. Det är motkrafterna som är igång. Snart regerar inte PK-förrädarna över nätet längre på samma vis.
  Ser förresten apropå ingenting alls att flera nätsajter idag har som nyhet att papperslösa har rätt till organtransplantationer. Det skrev jag om för ett antal dagar sedan.

  Gilla

 4. Jenny dessa kvinnor är nog de värsta rasister som finns.
  Man blir inte förvånad de har så mycket hat och och agerar som de var födda
  För två tusen år sedan.
  Tyvärr kan dessa vildar inte kastas ut till likasinnade .till deras hemländer.
  Varje människo ras har sina egenskaper och man har sett is kvinnor,
  Man har sett mörka kvinnor. Deras hat och anklagelser passar bäst på
  Dem själva men de är så dumma att de inte fattar det.

  Ledsen att du blir så på hoppas men det är för du har rätt och är
  Duktig på det du gör.
  De tål inte sanningen.

  Tyvärr så har väl dessa klaner några politiker i sitt våld för hur politiker med
  Var standar kan vara så blåsta är obegripligt.

  Dessa kvinnor är så falska och har inte ens en hjärna att skryta om,
  Hur dum får man vara om man tror att man slöjan skyddar mot våldtäkt.
  Hela deras existens bygger på förlegade och idiotiska beslut.

  Det är därför de tvingas fly från galna människor , tyvärr så
  Kommer galningarna hit och uppför sig som idioter.
  Så vem blir förvånad.

  Gillad av 1 person

  1. Men sen finns det en stor svans av rabiata svenska överlöpare, dvs svenska husdjur som tjänar de nya härskarna.
   Dem sortens svenskar jag talar om är det vidrigaste av allt, den riktigt vidriga parten i det här.
   Det är dem man verkligen hatar.

   Gilla

 5. Det var hemska ointelligenta påhopp på dig. Den som skrev att hon inte ville att svenska män skulle titta på hennes rumpa när hon tränar och att de blir så upphetsade så de sätter igång och ”handtrallar” istället för att träna, utgår ifrån hur muslimska män beter sig. Så gör inga normala svensk män på gymmen. Hon utgår ifrån att alla svenska män är lika sexuellt obehärskade som muslimska. Det ska mer till för det. Därmed bekräftar hon att alla kvinnor är fritt villebråd för muslimska män. För andra män än är kvinnor jämlika och båda könen umgås och närmar inte varandra brutalt och blir inte upphetsade när de ser några hårslingor på flickor så långt ner som i förskoleåldern. Sänt från min iPhone

  Gillad av 2 personer

 6. Men Jenny, att du orkar med att finnas på andra ställen där folk som inte kan uttrycka sig civiliserat förvånar mig. Att du vill se hur andra skriver är väl OK men så fort du röjer att du är du så drar ju mobben igång. Så var anonym. Läs vad de skriver. Även om du verkar tålig så kan man bli lite ledsen när stollar uttrycker sig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s