Kampen för ett slöjförbud i skolan går vidare

Bra inlägg i slöjdebatten av Moderatpolitikern Loubna Stensåker-Göransson som tillsammans med flera andra jobbar hårt för att Skurups kommun ska få slöjförbud i skolan och Förvaltningsrättens negativa beslut kommer att överklagas. Kämpa på – vi är många som backar er! ❤

#låtallaflickorfåkännavindenblåsagenomhåret


”Jag har aldrig i min vildaste fantasi föreställt mig att i Sverige, som är världens mest jämställda land, ska vi nu år 2020 börja strida för att små flickor inte ska få täckas. Jag trodde att vi hade kommit längre.

De flesta är överens om att slöjan är ett patriarkalt verktyg som används i syfte att ha makt och kontroll över kvinnans sexualitet.

Slöjan är också ett hån mot män, som anses inte kunna behärska sina drifter.

Förvaltningsrättens beslut 17 november gör det nu möjligt för vem som helst att komma till skolan täckt från topp till tå, för att det är religionsfrihet minsann.

Domen gör att religiösa symboler och uttryck som står i konflikt med våra värderingar, som jämställdhet mellan könen ska accepteras och tolereras i våra skolor.

I förskoleläroplanen står det klart och tydligt att förskolan aktivt ska arbeta för att motverka traditionella könsmönster och könsroller.
På 70-talet tog man bort kristendomsundervisningen och morgonbönen från skolorna för att skolan ska vara fri från religion. Men idag är vi på väg att ersätta en religion med en annan.

Feministiska kulturmarxister som försvarar slöjan tycks ha glömt bort att deras reaktion antyder att de bryr sig mer om religionsfrihet för vissa grupper än vad de bryr sig om jämställdhet mellan könen, av rädsla för att bli kallade för islamofober.

Islamofobi är ett begrepp som islamisterna på 1970-talet började använda i syfte att stämpla all kritik av islam som rasistisk, där den naiva vänstern direkt gick i fällan.

Den religionskramande vänstern har inte lärt sig någonting av historien. Den iranska revolutionen som förde Khomeini till makten, möjliggjordes genom att kommunisterna stöttade och hjälpte islamisterna till makten, och som tack för hjälpen, blev man de första att hängas i lyktstolparna.

Loubna Stensåker-Göransson (M), Skurup”

https://www.ystadsallehanda.se/insandare/loubna-stensaker-goransson-m-lat-barn-fa-vara-barn-1c0958d4

3 reaktioner till “Kampen för ett slöjförbud i skolan går vidare

  1. Ja, vi här är väl också människor som kämpar mot dumhetens ideologi.

    Apropå huvudbonader på kvinnor och jämlikhet mellan könen så har kurderna i Syrien bett Ann Linde träffa dem för att få Sveriges hjälp med de radikaliserade IS-kvinnorna. Man har så många av dem där nere att kurderna säger sig inte hinna avradikalisera alla. Så nu ilar väl utrikesminister A Linde dit också och lovar pengar och säkert att Sverige kan ta hit kvinnorna och avradikalisera dem, vänta bara!

    Bildt for ju under sin tid som utrikesminister världen runt och gjorde egen business. Den där kvinnan utrikesministern Linde far också runt i den muslimska världen och lägger sig i precis allt överallt. Hon är som en missionär som far runt och predikar hur världen ska ta efter socialdemokraterna sätt att hantera tillvaron, ”the swedish way, how we do it”. Man skrattar bakom hennes rygg och världen skrattar också åt Sverige. Utrikesminister A Linde är själva sinnebilden för regeringens galna syn på hur tillvaron är beskaffad och hur den ska hanteras.

    Det är den ideologin, den uppfattningen om världen som vi bekämpar. Alla här ser det sjukt konstiga som händer hela tiden i samhället.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s