Andra länder drar in medborgarskap och stoppar IS-återvändare men i Sverige öppnar vi stora famnen

Det är intressant att notera hur Storbritannien hanterar IS-återvändare i jämförelse med Sverige. De flesta minns väl Shamima Begum, som 2015 lämnade London tillsammans med två väninnor när hon var 15 år och reste till Syrien för att ansluta sig till IS, där gifte hon sig med en holländsk rekryt. Efter att kalifatet föll hittades hon i lägret och var då höggravid. Begum har under en längre tid försökt få tillstånd att återvända till Storbritannien, men på grund av hennes tid i IS-kalifatet har man fråntagit hennes brittiska medborgarskap fast hon är född i landet. Beslutet överklagades eftersom Begum inte tillåtits resa in i landet ens för att föra sin talan, men landets Högsta domstol har nu beslutat att avslå överklagan eftersom hon klassificeras som en säkerhetsrisk.

Då ska man ha i åtanke att Begum levt i kalifatet under kalifatets regler, men inte aktivt deltagit i terrorhandlingar. I det naiva Sverige däremot, har vi tvärtom öppnat famnen för otaliga återvändande jihadister som mördat, våldtagit och skändat oskyldiga offer. Landsförrädarna har inte ställts inför rätta, utan försetts med hemlig identitet, bostad, bidrag och terapi trots att de definitivt kan klassificeras som en säkerhetsrisk.

Vissa, som exempelvis terroristen Michael Skråmos svärmor Ulrika Pape, som under sin tid i kalifatet aktivt deltagit i att rekrytera jihadister till organisationen, har dessutom fortsatt att vara aktiv även i nutid i Sverige genom att samla in pengar till terrororganisationen – något som Expressen avslöjade i februari i år när Pape filmades med dold kamera. Säpo verkar dock fortfarande inte ha plockat in henne, utan hon går fri på Sveriges gator.

När man ser hur andra länder agerar gentemot jihadister och särskilt de som försökt återvända från IS, skäms man uppriktigt över att vara svensk – särskilt med tanke på att det är våra skattepengar som försörjer dessa krigsförbrytare och bestialiska mördare! Det har dessutom skrivits rapporter om svårigheterna att avradikalisera dessa tickande bomber i IS-lägren, så jag ger inte mycket för att vår svenska terapi har haft effekt på alla de – såväl vuxna som barn – som nu befinner sig i Sverige. Det är så oansvarigt av den svenska regeringen att man inte finner ord!

#onlyinsweden

#vigillarintefegapolitiker

#vembetalar

Bildkälla: Aftonbladet

3 reaktioner till “Andra länder drar in medborgarskap och stoppar IS-återvändare men i Sverige öppnar vi stora famnen

 1. Min gissning är att ansvariga makthavare antingen är ondskefulla eller lider av svårartad oikofobi.
  I vilket fall lär vi alla bli varse resultatet…

  Gilla

 2. Vad är kopplingen NWO – Wallenberg•imperiet – massinvandringen till Sverige – förskingringen av det svenska folkets kapital?

  Gilla

 3. Australien drog just in medborgarskapet för en känd imam, terrorist, och islamist, som fortfarande var i landet, men sitter i fängelse.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s