Ingen repatriering – migranterna är här för att stanna enligt EU

Nästan 35 miljoner människor (8%) av EU:s medborgare är migranter födda utanför unionens gränser och enligt EU-kommissionen är de här för att stanna, varför de behöver integreras i samhället. Således lade EU:s migrationskommissionär Ylva Johansson och EU-kommissionen i dag fram en handlingsplan om integration med önskvärda åtgärder i syfte att förbättra integreringen av migranter i EU.

Lösningen tycks vara ett snabbare erkännande av migranters kunskaper och kvalifikationer samt stöd till lärare för att stärka deras förmåga att hantera kulturella, religiösa samt språkliga skillnader. Planen berör främst fyra områden – utbildning, boende, hälsovård och arbete, där arbete anses vara det allra viktigaste.

Enligt Johansson är Sverige ett område som ligger lite före övriga medlemsländer vad gäller att ta tillvara på migranters kunskaper och kvalifikationer. Ett uttalande som får mig att undra vilken planet hon bor på med tanke på det stora antalet analfabeter som vi huserar i Sverige och det faktum att vi i decennier misslyckats kapitalt med att få invandrare i arbete samt överlag integrera människor.

EU-kommissionen nämner heller inte med ett ord att migranter som saknar skyddsskäl behöver återvända till sina hemländer, utan meningen är att de ska stanna samt ta hit alla sina anhöriga medan vi skattebetalare ska stå för fiolerna.

Men det slutar inte med det, utan EU har som bekant storslagna planer på ett fortsatt kraftigt inflöde av nya migranter som ska fördelas bland medlemsländerna och de snarare uppmuntrar än motarbetar illegal migration. Det finns ingen logik i deras strategi med tanke på det kaos som de facto redan uppstått i Europa i kölvattnet av åratal av oansvarig migrationspolitik samt misslyckad integrationspolitik, men det verkar som om man fortsätter att ignorera signalerna för att driva igenom sin agenda fullt ut. Vem bryr sig om att en stor del av migranterna inte ens vill integreras liksom!

EU:s lösning känns som vanligt ogenomtänkt och man undrar om de någonsin genomför en konsekvensanalys innan de gör sina politiska utspel? En relevant fråga i sammanhanget är – vad fan får vi för den dyra medlemsavgiften förutom giriga politiker som inte sätter medborgarna i främsta rummet?

#swexit

#vibetalar

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7607290

18 reaktioner till “Ingen repatriering – migranterna är här för att stanna enligt EU

 1. Kräker när jag hör ordet integration.
  Normala länder tillämpar assimilering.
  Min framtid hoppas jag är i en timmerstuga i ödemarken där man slipper samtidens dekadens.

  Gillad av 1 person

   1. Själv har jag den avslutande delen av livet i tankarna. Den måste tillbringas i stillsam, PK-fri miljö.

    Gilla

   2. Håkan , ”stillsam, PK-fri miljö”. Jag tror du får svårt att hitta någon sådan i Sverige eller ens Europa, om du inte planerar att bosätta dig långt ut i ödemarken. Själv planerade jag för det redan på 70-talet, och jag har hittat min plats, men du måste leta efter en som passar dig, och det finns fortfarande bra platser att hitta.

    Gillad av 1 person

  1. Integration av enstaka individer fungerar i isolering. Integration av stora folkgrupper går inte. Fråga Kina, 5,000 års erfarenhet, och åtskilliga katastrofala misslyckanden, Mao’s Kulturrevolution det senaste, och förhoppningsvis det sista försöket, i alla fall i Asien.

   Gillad av 1 person

 2. Sverige ligger före enligt Ylva? Snarare det motsatta om nu Ylva vågar se verkligheten som den är, men det är kanske för mycket begärt. Polen och Ungern tycks vara de enda länderna som är framsynta gällande migranter/lycksökare/bidragstagare etc eftersom de håller gränsen stängd för dessa.

  Gillad av 2 personer

 3. OT, ber om ursäkt men detta är skitviktigt.
  Man vet med all säkerhet att man bor i dårarnas paradis när man läser att Tranås kommun har föreslagit att det ska bli förbjudet att spola ner toapapper. I stället ska det lämnas in för återvinning för att minska klimatavtrycket. Detta eftersom Tranås kommun lever i den uppfattningen att Jorden annars står inför en snar undergång. Mycket skit ska man höra och läsa men det mesta är skitsnack och nu har Tranås kommun tagit på sig ledartröjan befläckad med latrin och urin. Enligt uppgift ska Tranås kommun nu anställa ett antal klosettdykare som ska göra regelbundna kontroller hos kommuninvånarna så att de skö(i)ter sig. Någon som är intresserad att skicka in en ansökan..?

  Gillad av 1 person

   1. Javisst är det så men världen och Sverige i synnerhet är bisarrt. Det man inte kunde föreställa sig ens i sin vildaste fantasi det framläggs som framsynta förslag för att rädda planeten. Ingenting förvånar längre, ju dåraktigare desto bättre tycks vara den väg vi ska vandra. Släpp ut mig!

    Gillad av 1 person

  1. I det mesta av Asien spolar man inte ner papperet utan lägger det i en påse bredvid toaletten. Orsaken är mest för att det inte skall korka igen avloppssystemet. En del platser har en vattenslang vid toaletten som man kan skölja det ädla området med. Då blir papperet inte smutsigt. Svenskarna får väl bestämma själva vad som är bäst för dom, tyvärr är det väl som vanligt politikerna som vill bestämma vad som är bäst för undersåtarna.

   Gilla

   1. Riktigt toalettpapper korkar inte igen avloppet, det löses nämligen upp av vattnet. Misstänker att den där påsen hamnar i närmaste vattendrag vad det lider.

    Gilla

   2. Problemet är delvis att inte alla använder ”riktigt toalettpapper” utan man använder medhavda pappersservetter och pappershanddukar. I Asien, inklusive Kina, finns särskilda soptunnor för sådan återvinning, så inget hamnar i naturen. En hel del sanitetsprodukter byts även speciellt på damtoaletterna, och även det skall läggas i särskilda påsar, inte spolas ner.

    Gilla

 4. Vad är det för likheter mellan EU:s ledare och diktatorer i Afrika och Sydamerika t ex?
  Alla gör något mot folkets vilja. Alla stjäl av det som folket arbetat samman. I EU gör man det med moderna metoder. Varför i helvete ska Sverige och Europa behöva ta emot människor som har ett eget land, tom en hel fucking jävla kontinent?
  Regeringen anser att den vet vad som är bäst för folket. Regeringen tar sig friheten att göra som den vill. Våra lagar var inte gjorda för det våld och den brottslighet vi fått med muslimerna. Våra grundlagar räknade inte heller med politiker som uppträder som envåldshärskare såsom nu sker i Sverige.
  Det är fruktansvärt det som sker.
  Jag tror dessa vänster-marxister-liberaler kommer använda all AiI som går nu för att påverka. Facebook, Twitter osv, alla kommer att upphandlas och kontrakteras precis som vaccin mot Corona. Det blir nog bara värre nu.
  Jag bävar.

  Gillad av 1 person

  1. Jag skulle vilja skriva om det. Vad är det för likheter mellan EU:s diktatorer och ledare i Afrika och Sydamerika. ”Varför i h-vete ska Sverige och Europa behöva ta emot människor som har ett eget land, tom en hel f-ing j*vla kontinent” Svar. Betald röstboskap. Bättre fly än illa fäkta. Det gjorde jag.

   Gilla

 5. Illigala Migranterna får ju jobb som sjuksköterska. Och förtur till massa andra
  Låsas Jobb. Allt för migranterna.

  Det är så att ingen har bett dem komma än de kriminella arbetsgivare och
  Människor smugglare. Så varför ska de få stanna.
  Alla Politiker pratar om flyktingar men de är ekonomiska migranter och kriminella.
  Vem kan sortera ut de goda och skicka ut de dåliga.
  För Svenska politikerna har bara valt kriminella .

  Vi har sett hur …… Placerade oinbjudna människor i SVT och SR .
  Så nu får bara flyktingar yttra sig och massa stav fel, störningar i ljud och bild.
  Massa Svenska journalister som sparkas.

  Om jag vill ha en somalier som skriver om Sverige så är det väl en riktig journalist
  Från Somalia som ska göra det. Inte en somalier som inte har rätt att vara här och
  Som fått sitt jobb genom diskriminerande kvotering.

  Det pågår en kriminell diskriminering av Svenska folket.

  Politiker tvingar igenom massa vidriga lagar snabbt för de vet att folket hatar deras
  Val.
  Mp har varken moral eller etik de tvingar amnesti till Afghanistanierna som är här
  Illigalt. De har kostat Svenska samhället många gamlingar död.

  Sverige hade inte råd att ge gamlingar luft men de kan ge illigala människor
  70 miljader per år.
  Politiker lånar pengar samtidigt som de tvingar folk jobba ihjäl sig för att betala för
  Illigala , kriminella vidriga parasiter.
  Varje Svensk kunde varit hemma med sina anhöriga men tvingas jobba för Afghanistanska
  Kvinnor och män vill ha sex och föda muslimer för att ta över världen . Men är inte
  Villiga att jobba för att försörja sig.
  Det finns anledning varför deras länder är i ruiner och krig.
  Det är fruktansvärt syn om världen om EU lyssnar på den totalt
  Skrattretande Ylva. Som inte fattar något.
  Maktgalna och odemokratiska Politikerna i EU sitter i knät på Saudiarabien, och säljer sina själar.
  Vad folket vill är inget de bryr sig om. Det vidriga spelet som politiker spelar
  Kommer göra krig i hela världen.
  För halva världens befolkning verkar varav totalt krigsskadade .
  Minsta lilla och de startar krig.
  Dessa människor sprider samma förödelse var de än går, de är många in EU
  Politikerna försöker hela tiden skylla problemen på annat men det är bara idioter
  Som inte insett verkligheten nu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s