Svensk MSM rider igen – verkar bli alltmer desperata

Svensk massmedia ser ut att bli alltmer desperata i sin frustration över att det amerikanska valresultatet inte blivit som de basunerade ut på stora trumman för några veckor sedan. Är det inte Trumps hår eller Giulianos hårfärg man dekar ned på så är det något annat – exempelvis att den väl ansedda advokaten Sidney Powell ”fått sparken” från Trumps juridiska team, trots att hon aldrig varit varken en medlem av gruppen eller avlönad av Trumpadministrationen.

Dessutom vill man få det till att det skulle bero på att hon var för ”galen” med sina konspirationsteorier även för den uppenbart galna Trump. Egentligen har Trump dock aldrig tagit avstånd från Powell, utan mycket pekar på att det handlar om att hon helt enkelt förflyttas för att underlätta den juridiska processen då man troligen hittat bevis i servrarna från Dominion som kan handla om allvarliga förseelser utöver valfusket, varför Powell i egenskap av militäradvokat kan göra stor nytta.

Hela världen verkar just nu hålla andan och invänta fortsättningen. Hade Trump och hans team inte haft kött på benen hade media garanterat gått bärsärkagång, men nu greppar man bara efter småsaker för att smutskasta Trump utan att ha något konkret att komma med. Just nu står vi längre från ett valresultat än vi gjorde dagarna efter presidentvalet och tiden kommer utvisa vem som hade rätt.

Bildkälla: Aftonbladet

15 reaktioner till “Svensk MSM rider igen – verkar bli alltmer desperata

 1. Ja, Jenny, ditt arbete med detta diskussionsforum är värdefullt!

  Vi tvingas betala stora summor till MSM men deras alster är i stort sett värdelösa. Maktens Megafoner!

  Gillad av 1 person

 2. Mest spända i världen är nog PK i lilla obetydliga och korkade Sverige. I Kina arbetar man och i Ryssland lägger man strategier och lastar bombplanen. I Tyskland avlyssnar man fiberkablar och försöker hantera verkligheten, t ex svinpesten. I England rustar man för man vet att deras lilla ö snart kan vara inte bara överbefolkad utan ute ur leken. Afrika? De dansar väl och ler när de inte mördar och våldtar. I Sydamerika lovar politikerna himlen och all manna där och folket tror dem tills il presidente är installerad i palatset. På Grönland landar expeditioner och letar efter mineraler och olja.

  I Skåne regerar islam.

  Något åt det håller ser det ut i världen. På ett ungefär.

  Gilla

 3. Detta är intressant. Medias desinformationskampanjer kopplat med valfusk. Röstningsmjukvaran från Smartmatic, som använts i USA, påstås ha varit hackad, så att röster på Trump automatiskt konverterades till röster på Biden. Nu kan jag inte mycket om den, men den förefaller vara centraliserad, vilken gör den helt öppen för manipulation av just denna typ. Man manipulerar den att konvertera röster till – här – Biden, och sedan återställer man mjukvaran till originalet innan någon kollar. Det lämnar inga spår, kanske bara en person vet. Det kan även automatiseras. Exempel är EASEUS BACKUP TO DO. Gratis. https://www.easeus.com/backup-software/tb-free.html
  Kina jobbar med detta, men systemet är decentraliserat. Man röstar med mobilen, och skall någon hacka systemet måste dom hacka och manipulera minst hälften av alla telefoner, det blir svårt. Man registrerar sig med sin ID. Biometriskt mjukvara på telefonen identifierar den som skall rösta. Det finns ingen central databas, som i Sverige. Systemet använder en kryptokedja, som Bitcoin, så alla röster finns sedan på alla telefoner, men i kod som inte identifierar personen.
  Röstande: ”Kurt Johansson 19670810” blir som ”{{27eb40a09ad1effc18b85bcd369be388d0cabc12af39ef286497c92e82998f8b4294967294}}” och det kan konverteras tillbaka till ”Kurt Johansson 19670810”, men endast av Kurt själv. Systemet är nära nog idiotsäkert, och medias och politikernas värsta mardröm. Därför bekämpar dom det.

  Gillad av 1 person

 4. Nu har ju GSA godkänt Biden som vinnare i USA. Så nu kan vi nog bara luta oss tillbaka och se på när Biden startar nåt krig.

  Gilla

  1. Trump följer bara konstitutionen och anledningen till att han bett Emily Murphy att förbereda övergången är bland annat på grund av alla hot som Murphy och hennes familj fått mottaga. Utredningen om valfusk är långt ifrån klara och kommer avgöras i högsta domstolen samtidigt som mutanklagelserna mot Biden och hans son inte heller gått upp i rök. Vänta och se är ledorden för dagen!

   Gilla

   1. Att Trump inte kommer att bli nästa president är väl klart, men det betyder inte att varken han eller hans anhängare är borta från slagfältet eller maktlösa. Det är nog bäddat för mer stök i USA. Kanske både en ekonomisk dollarkrasch, och samhällskollaps. Allt som USA dominansen byggde på försvinner ju, dollardominansen, energidominansen, oljan, industrin, teknologi, osv. USA koncentrera sig nu på att sabotera utvecklingen i resten av världen för att bromsa den med avsikt att behålla sin egen dominans och att värden skall tvingas in i ett beroende av USA. Nordstream2, chips till Kina, att sabotera utvecklingen av Kinas flygplanstillverkning med sanktioner mot företag med förmenta kopplingar till militären i Kina. Detta för att behålla Boeings dominans. Att sabotera både Rysslands och Kinas farmaceutiska industri för att gynna USAs BigPharma genom att använda USA massiva propagandasystem, där svenska media ingår. Det rör sig mot en kollaps, och Sverige sitter mycket illa till. Spänn fast säkerhetsbältet.

    Gilla

   2. Det är möjligt, men alla tecken tyder på att valet är avslutat och Biden blir nästa president. Trump har backat från stämningarna eller dom har nekats i domstolarna, valresultaten har alltmer lagligen fastställts och då kan inte ens domstolarna ändra på det, över gången till Biden pågår och Trump gänget samarbetar, Trump har både i tal och handling visat att han backar från att behålla presidentskapet. Den 20 januari vet vi, men som man brukar säga, låter det som en anka, går som en anka, ser ut som en anka, och luktar som en anka, då är det nog en anka. Vad som är än mer intressant är, går det att fuska i de elektroniska röstsystemen USA har och hur, det är mer intressant än om det gjordes i detta val, för det kommer fler val.

    Gilla

   3. Jag läser inte bara MSM, och tror ändå mindre på dom, inte heller en enda av de andra USA källorna. Jag vet att dom är Trump fientliga och politiskt starkt partiska. Visst har du rätt, det är idag inte ett avgjort val utan vi talar om sannolikheter. Min egen bedömning är att det just nu talar för 9 mot 1 att det blir Biden i vita huset nästa period, oavsett vad som vore rätt eller fel moraliskt eller valtekniskt. Biden är en mycket erfaren pragmatisk politiker, och även det team han väljer. Trump har ingen politisk erfarenhet utan reagerar impulsivt, ”Youre fired”, och det har på sikt skadat USA allvarligt. Det pågår över 3,000 stämningar mot Trump regimen för hur han skadat affärerna i USA, vilket MSM inte skriver om. Om tre år eller så kommer till exempel USAs IC chip industri att vara nära utraderad för köparna litar inte på USA längre, man vågar inte igen göra sig beroende av USA. Dollardominansen kommer att vara utraderad.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s