G20-mötet präglad av coronalån och och klimathysteri

I helgen är det G20-möte med Saudiarabien som värd, där ledare från de 19 mest inflytelserika länderna ingår tillsammans med EU.

EU:s Ursula von der Leyen har stora förhoppningar om att sammankomsten ska markera början på ett globalt samarbete. Förutom fokus på coronapandemin, stödpaket, vaccinet samt alla lån som behöver gå i lås för att finansiera alla utlägg där man söker stöd hos G20-ledarna för att mobilisera nödvändiga fonder, ska man fortsätta älta klimatförändringarna. Man hoppas på att få alla inblandade parter att ingå i och implementera Parisavtalet. Betyder det att man kommer att ta bort undantagen för Kina och Indien? 😇

Det är tur att USA:s president Donald Trump deltager i mötet via länk så att de inte får helt fria händer – en av få icke korrumperade ledare som inte stödjer globalisterna, varför han måste bort till varje pris!

#vibetalar

https://www.arabnews.com/node/1766176/world

4 reaktioner till “G20-mötet präglad av coronalån och och klimathysteri

 1. Då kommer snart PK-adeln med nya, samordnade pålagor för oss skötsamma medborgare.
  Och mer saft-och-bulle för kriminella och andra destruktiva element.
  Samtidigt som väljarna lullar runt med huvudet under armen…
  Suck.

  Gillad av 1 person

 2. EU är ju i en enorm kris som alla vet. Såg ni att LO andra fackförbund hade skriverier i tidningarna häromdagen där de vänder sig MOT EU:s minimilöner? Företrädare för fackförbund i Norden har sagt samma sak. Man vill ”bevara den svenska modellen med kollektivavtal”. Det var en bra modell som skapade arbetsfred på arbetsmarknaden i många decennier.
  Men nu? Frågan är om flera miljoner muslimer ska tvingas ut i arbeten deras kunskaper klarar (sopa, städa, gå ut och dra gamla i deras rullstolar, röja sly, ja vad som helst av nödvändiga arbetsuppgifter) ELLER om de ska fortsätta leva på svenskens konfiskerade skattekronor???

  Fackförbunden och personerna i LO vill förstås inte förlora sina fina jobb. Titta på LO-borgen här i Stockholm! Där inne är det varmt och skönt och lönerna höga och kaffet och fikat gott. De har MAKT de som sitter där.

  Men att det skulle gå så långt som att de skulle behöva bekämpa EU, det hade de nog inte trott.

  EU är skit för svensken, men detta med minimilöner är ett måste om inte svensken ska behöva ta till vapen.

  Gilla

 3. Kina ä’r det land som lyckas bäst i att omdana samhället bort från fossilbränning. Föroreningar har en relation till folkmängd och levnadsstandard som fattigdom, och mellan 2005 och 2018 har Kina reducerat koldioxidutsläppen i relation till BNP med 45,8%, vilket väl uppfyller målet om en minskning med 40% till 45%.
  https://mychinaway.wordpress.com/2019/11/28/kinas-utslapp-minskar-dramatiskt/
  Källa http://www.china.org.cn/china/2019-11/27/content_75453451.htm
  18 länder har utsläpp lika eller större än Kina, länder som USA, Kanada och Australien har mellan två till tre gånger så stora utsläpp, och i totala kumulativa siffror står USA för 48% av utsläppen, EU för 36% och Kina för 8%. Siffror från världsbanken.

  Gilla

 4. Man kan allt mer fundera på vilka dessa G-möten är tänkt att gynna och med tanke på innehållet, så är det den kriminella eliten. Att finns en motvikt räcker inte, det måste till ett folkligt motstånd. Ett sätt är att sätta press på media, så att de återupptar vad de en gång var avsedda för. Det skapas genom att rata dem. Detta leder till lägre intäkter, ett språk de begriper. Statsmedia [public service] kommer till slut att tvingas att ändra kurs som följd, för det kommer att bli alldeles för uppenbart vad de håller på med. Allt fler måste dock först vakna upp och släppa det Stockholmssyndrom-liknade situation de befinner sig i.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s