Varför får aldrig de flickor som är kritiska till slöjan komma till tals?

Dagen efter Förvaltningsrättens beslut om att ogiltigförklara Skurups kommuns slöjförbud i skola och förskola, publicerar propagandaorganet SVT ännu ett reportage som är pro-hijab. Det är Maya som går på högstadiet i Skurup och på grund av förbudet valt att börja bära hijab i protest mot beslutet, som återigen får komma till tals samt föra fram sina åsikter om det positiva med att skapa en barriär genom sitt val att täcka sig

Varför intervjuar massmedia aldrig flickor som inte vill bära hijab och som välkomnar ett förbud samt varför pratar man aldrig med föräldrar som tycker att det är bra att motverka kvinnoförtrycket som de själva flytt ifrån och som de inte vill ska föras över till deras barn?

Det finns förskolor i Sverige där 3-åringar tvingas bära hijab och förskolepersonalen bär niqab – varför gör massmedia aldrig nedslag där och visar upp för allmänheten vad som försiggår i Sverige 2020, där vi ska värna om alla barns rätt till frihet?

Så många frågor som kräver svar som vi aldrig kommer att få, eftersom media bara vill visa upp den bild som talar sig varm för islamiseringen och som går under täckmantel av ”religionsfrihet” – aldrig att man skulle rapportera sakligt och låta båda sidor får göra sina röster hörda. Det är lika usel mediahantering som kring klimathysterin. Tvi vale! 👎

#låtbarnvarabarn

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/trots-underkant-forbud-maya-tanker-fortsatta-med-sloja

9 reaktioner till “Varför får aldrig de flickor som är kritiska till slöjan komma till tals?

 1. Alla metoder är tillåtna när ett specifikt budskap skall förmedlas. Naturligtvis räknar media kallt med att ingen kommer att kontrollera vad de förmedlar. Bättre vet de inte.

  Gillad av 1 person

 2. Så är det när man kvoterats in mer invandrare än svenskar i
  I SVT SR. De för fram extremisterna åsikter.
  Inte Svenska folkets åsikter som ändå tvingas betala

  Att flyktingarna har alla rättigheter men vi som betalar har bara skyldigheter.
  Jag tror politikerna har missat det viktigaste,
  Tyvärr har svenska folket varit för vänliga men nu börjar många inse
  Att det inte är lönt. Vi har plundrats och kränkts dags att ta det som är vårt.

  Ena dagen så anklagas vi för att inte stå upp för lika behandling nästa dag vill de ha
  En kvinno förnedrande slöja. Människor från andra länder kommer hit och kräver att vi
  Satsar massa resurser och pengar på problem de kom med och som vi inte har i vårt samhälle.

  Är trött på deras problem , våra pengar skall gå till våra liv.
  Ingen har bett dom komma så de får gärna återvända till sina hemländer och
  Begära saker där

  Gillad av 1 person

  1. ”flyktingar” med rättigheter och vi med skyldigheter, så är det tyvärr! Du skriver vad många tänker Maria!
   Tack Jenny för att du visar galenskapen i media.

   Gillad av 1 person

 3. Tyvärr ökar islams närvaro mer och mer i vår vardag helt utan ifrågasättas av media. Radio, TV övrig media och landets styrande är lika naiva. Det är en mycket skrämmande bakåtsträvande utveckling.

  Skickat från min iPhone

  Gillad av 1 person

 4. Svensk media vill inte visa upp bilden hur det egentligen ser ut i vårt land idag men fler och fler svenskar får upp ögonen att den bilden de ger oss inte stämmer överens med vårt samhälle idag. Svensk media vill visa de som styr hur bilden ser ut som de ger det svenska folket och att de gör sitt jobb åt dem som matar dom, de som styr ser att media levererar den ”rätta” bilden till medborgarna, men även den blinde börjar se hur dagens utveckling ser ut idag.

  Gillad av 1 person

 5. Anledningen är att media bedriver politisk verksamhet. Journalisterna använder, missbrukar, media som en plattform för att styra folkviljan och åsikterna dit staten vill ha den.

  Gillad av 1 person

 6. Anna Hagwall hade rätt i sak men uttryckte sig enligt vissa antisemitiskt när hon påtalade att vissa familjer har för stort inflytande över massmedia.Självklart har hon rätt när 10 ägare äger 90 procent av massmedia.Där är problemet.Man hamrar ut sitt svenskfientliga budskap i stort som smått.Expressen och DN är ledande i svenskhatet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s