De ”ogrundade” anklagelserna om valfusk blir allt svårare att ignorera

I berättade barnen att SVT:s indoktrineringsorgan Lilla Aktuellt hade informerat skoleleverna att Joe Biden vann presidentvalet, men som jag upplyste de små änglarna om så är det precis samma läge som tidigare – det vill säga att inget är avgjort och i dagsläget vet ingen vem som blir USA:s nästa president, även om svensk media slagit fast att alla anklagelser om valfusk är ”ogrundade”.

I dag hävdade Donald Trumps advokater att det finns säkra bevis. Rudy Giuliani säger att det är mycket värre än vad folk tror och Sidney Powell berättade att man lyckats identifiera hur mjukvara i röstmaskiner har använts för att stjäla det amerikanska valet åt Demokraterna.

Powell, som under Trumps tid vid makten hållit en ganska låg profil, deklarerar nu att hon aldrig skulle säga något som hon inte kan bevisa och hon slår fast att Trump inte vann valet med hundratusentals röster utan med miljontals. Dessutom menar Powell att mjukvaran i röstmaskinerna har skapats i syfte att stjäla val och att man har edsvurna vittnesuppgifter om hur mjukvaran är utformad för att rigga val samt att man identifierat algoritmen som gör valfusket möjligt. Det är enligt Powell inte heller omöjligt att CIA och andra amerikanska myndigheter kan ha varit delaktiga i fusket.

Intressant utveckling och jag misstänker att en del där ute – exempelvis mainstream media, politiker och amerikaexperter som bergsäkert uteslutit valfusk och idiotförklarat alla som hävdar motsatsen – nu skruvar nervöst på sig när mycket tyder på att en bomb snart är på väg att brisera. Tur att media kan flytta fokus till coronapandemin i hopp om att folk ska glömma hur de dirigerat de stora massorna att tro att ”helgonet” Biden var den självklara vinnaren när svinet Trump äntligen trillade av tronen. Fortsättning lär följa!

https://www.friatider.se/trumps-advokat-vi-har-identifierat-algoritmen-bakom-valfusket

9 reaktioner till “De ”ogrundade” anklagelserna om valfusk blir allt svårare att ignorera

  1. Ja det återstår väl att se vad som händer.
    Skulle fusk förekommit och i denna omfattning det talas om så blir man lindrigt sagt häpen.
    Men det kan kanske inte uteslutas, vi ser och hör hur mer eller mindre bindgalna en hel del progressiva(🙈🙉🙊) individer är, så att dessa individer inte skyr några medel behöver vi inte betvivla.

    Gillad av 1 person

  2. Verkligen spännande, som Håkan redan påpekat. Tänk om det skulle visa sig att CIA, som det påståtts, manipulerar och styr valen i USA med algoritmer. Propagandan används ju redan att styra val i demokratier, som Sverige och USA. Nu har jag läst internationella kommentarer. Dels har Trump börjat sparka alla som säger emot honom, som Cybersecurity experten Christopher Krebs, som är mycket respekterad och vida erkänt skicklig och tillförlitlig. Det efter att han sagt att valet var säkert. Det andra är ren matematik. Trump måste vända resultatet i minst tre stater, och det verkar inte rimligt att tänka sig möjligt. Om Biden leder med 50,000 röster, och 1,000 är fusk, då påverkar det ju inte slutresultatet. Det blir alltid fusk och misstag i val, men påverkar det resultatet? Om man gör om hela valet, är det någon som tror att dom får det rätt, helt utan fusk och misstag. Knappast, vem som än förlorar kan klaga, och så är vi inne i en ändlös cirkel av överklagande och omval som aldrig slutar. Spännande som sagt. Själv tror jag att Den Djupa Staten kommer att segra, vilket betyder Biden.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s