1-0 till islamisterna – i Sverige är det tillåtet att sexualisera små barn

Det politiskt korrekta Sverige har gjort det igen – man bejakar medvetet kvinnoförtryck redan från barnsben och går islamisternas ärenden genom att fatta beslut i domstol om att slöja på barn i skola och förskola ska vara fortsatt tillåtet trots att slöjan som symboliserar kvinnoförtryck för många definitivt inte hör hemma på små flickor.

Det är förvaltningsrätten i Malmö som i en dom nu säger nej till Skurups kommuns förbud mot slöja i skolan, vilket gör att förbudet upphävs. Domen innebär att kommunens förbud mot klädesplagg som förknippas med islam – som exempelvis hijab, burka, niqab och dylikt – upphävs. Även det liknande förbudet som införts i Staffanstorps kommun stoppas. Rättens bedömning är att förbudet strider mot reglerna om religionsfrihet i den svenska grundlagen och Europakonventionen

Att skolan ska vara konfessionsfri, att vi inte ska göra skillnad på flickor och pojkar samt att barn enligt barnkonventionen ska ha rätt till frihet, är tydligen inget som tagits i beaktande vid bedömningen, vilket ger vid hand att religionen styr i ett land som på pappret ska vara sekulärt.

Det är bara att beklaga att vi har så fega politiker och rektorer i det här landet som inte vågar stå upp mot islamismen som breder ut sig utan att stöta på patrull! Överallt ser man allt fler små flickor iförda hijab – ibland även med heltäckande klädsel och det går allt längre ned i åldrarna. Att det i Sverige existerar förskolor där barnen knappt lärt sig gå men ändå tvingas täcka håret hela dagarna borde vara alarmerande om något, men INGEN i maktposition vågar stå upp för flickorna utan våra naiva politiker jamsar med i tron att man gör något bra när man tvärtemot sviker alla utsatta flickor som inte får välja själva.

Det finns inte ens något politiskt förslag att behandla i riksdagen som berör ett rikstäckande slöjförbud i skolan och än mindre en revidering av religionsfriheten – skamligt!

Realistiskt sett är det inte barnen som har makten att bestämma över sina liv, utan snarare föräldrarna som styrda av sin religion utövar påtryckningar på deras små flickor att de måste täcka sig för att inte väcka mäns lustar samt upprätthålla anständigheten. Vi tillåter således att små barn sexualiseras utan att protestera, samtidigt som en påhittad fransk film på Netflix med lättklädda småflickor som poserar på en affisch får folk att riva upp himmel och jord.

Ibland skäms man över att bo i Sverige och i dag är definitivt en sådan dag – vilket nederlag för det täcka könet! 😡👎

https://www.friatider.se/domstol-stoppar-slojforbudet-i-skurup

18 reaktioner till “1-0 till islamisterna – i Sverige är det tillåtet att sexualisera små barn

 1. Bedrövligt. Och detta i ett land som säger sig ha en feministisk regering. Att gå från ord till handling är tydligen för mycket begärt. Skammens dag!

  Gillad av 2 personer

 2. Nu hoppas jag att Skurups politiker inte ger sig. Motsvarande förbud finns i Frankrike så det är bara att gå vidare. Dessutom, under tiden kan man ha förbudet kvar. Det är ju fritt fram att stämma kommunen. Men innan ärendet är avgjort i alla domstolar så kan det gälla.

  Gillad av 1 person

 3. Önskedröm: alla män i Sverige reser sig upp och ropar unisont: ”Nej! Ni behöver inte skyla er! Åsynen av er väcker inte våra lustar!” 😉

  Gilla

 4. Julia Caesar skriver insiktsfullt och mycket läsvärt angående detta i augusti 2019.

  ”Det är inte förvånande, men inte desto mindre upprörande. Regeringen värnar till den grad om islam (läs: sina muslimska väljare) att den inte ens vill utreda ett slöjförbud för små flickor från ett års ålder i förskola och skola.”

  ”I Västvärlden diskuteras slöjan mest från estetiska och sociala utgångspunkter. Därför bedöms hijab vanligen med en mildare måttstock än heltäckande slöjor. Det är ett stort misstag. Niqab, burqa, hijab eller chador – principen och symboliken är densamma, det är bara gradskillnader i helvetet. Jag kan höra islamisternas förnöjda skratt. ”De blåögda idioterna går på det!”

  ”Slöjan är nämligen mycket mer än bara ett stycke tyg. Slöjan är en politisk handling. Den är kvinnliga muslimers uniform i islams krig mot Väst och det demokratiska samhället. Den är en barriär mot integration, ett effektivt verktyg för muslimer att befästa sin självvalda segregation från icke-muslimer.”

  ”Med stöd av hållningslösa kulturrelativister och hänvisning till ”religionsfrihet” har politisk islam obehindrat kunnat flytta fram sina positioner i västliga demokratier. De styrande eliterna blundar för vad som pågår. De blundar av feghet, rädsla och politisk korrekthet.”

  https://juliacaesar.blog/2019/08/29/regeringen-vagrar-utreda-slojforbud-pa-flickor-i-forskola-och-skola/

  Gillad av 1 person

 5. I sak håller jag med dig till 100%!
  Förvaltningsrätten har ju dock att granska om det finns stöd i svensk lag att förbjuda slöja mm. Denna lagliga rätt finns inte enligt FR. Alltså måste man ändra lagen för att kunna genomföra detta förbud. Sossar och annat vänsterpack kommer ju inte att göra det, så vi får nog vänta tills det sker en politisk förändring i Sverige!

  Gilla

 6. Svenska rättsväsendet lever i sin egna värld.
  Kanske skulle pengarna till domstolarna upphöra för de verkar
  Inte leva i samma värld som resten av befolkningen.
  Och de dömer alltid till kriminellas fördel. Totalt
  Ologiskt.

  Eller är det så att många som jobbar i rättsväsendet gillar sexresor
  Till Thailand.
  För hur de dömer och yttrar sig om våldtäkter verkar de inte ha normal
  Sunt förnuft och moral.

  Att släppa alla mördare för de skyller på varandra är absurt.

  Att alla myndigheter i Sverige bara har fokus på flyktingar och kriminella
  Verkar väldigt verklighets frånvarande.
  Det är Svenska folket som betalar och ger dem jobb, men de satsar allt på
  Dem som plundrar och förstör landet.

  hur påverkar slöjan Svenska kvinnor och flickor.
  Om det är så att muslimska män inte kan låta blir att våldta flickor
  Om de inte har helt täckande kommer de våldta Svenska flickor istället,
  Och skylla på att vi inte har heltäckande.
  Alltså blir domstolen skyldig till våldtäkterna på Svenska flickor.
  Men skulle vi få domstols anställda våldtagna då kanske de skulle ändra lagen.

  De är absurt i Sverige politikerna förnekade våldtäkter och våldet tills sjukpersonal
  Och poliser blir utsatta.
  Domstolar förbjuder Svenskar att förbjuda sådant som
  Inte hör hemma här och som förstör landet.
  Domstolar och Svenska rättsväsendet är finansierat av Svenska folket och Svenska folket skall
  Vara de som bestämmer lagarna och Svenska folket skall skyddas
  inte kriminella.
  Vad är det de inte fattar, dags att förändra lagen till Svenskarnas fördel.

  Gilla

 7. Mina åsikter i detta fall avviker nog en hel del här men jag bryr mig ringa om hur de behandlar sina barn.
  För mig är Sverige och svenska barn det jag anser viktigt, de andra kunde ta och sköta sitt hemma i Mellanöstern. Kort och gott.

  Gilla

 8. Ett fruktansvärt nederlag för kvinnors jämlikhet, fri och rättigheter och ett stort hån mot Amnesty International som hjälper kvinnor som är fängslade p g a att de inte täckt håret. Domen hjälper islam att bre ut sig ännu mer i vårt land och att kvinnor blir fritt villebråd för män som inte kan styra sig när de ser kvinnohår. Vad är nästa steg?

  Skickat från min iPhone

  Gillad av 1 person

 9. Har Förvaltningsrätten läst Koranen 24:31 eller rättade de sig efter hörsägen och nytolkningar? De skulle inte avkunnat någon dom och inte ens tagit upp ärendet eftersom de hänvisar till andra instanser.

  Skickat från min iPhone

  Gillad av 1 person

 10. I Sverige brukade det finnas en lag som förbjöd politiska uniformer. Det var för att stoppa naziepokens svartskjortor och brunskjortor. Jag vet inte om lagen finns kvar, men kanske det vore tid att införa lagar som förbjöd både politik uniform och religiös uniform, och samtidigt förbjuda all religionsutövning på offentliga platser om den uppfattas som provocerande. Jag drömmer förstås.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s