Sträck ut din hand till Kanarieöarna

Den senaste tidens anstormning av afrikanska unga män som i små träbåtar seglat över Atlanten från Afrika till Kanarieöarna i hopp om en bättre framtid i Europa, har lett till att myndigheter och hotellägare nu säger stopp genom att skicka ett nödrop till den spanska regeringen samt EU.

Under helgen kom omkring 2.200 migranter till Kanarieöarna och nästan 2.000 av dem bor nu i tältäger i hamnen i Arguineguin på Gran Canaria, trots att lägren är beräknade för max 400 personer. Bara i år har det kommit över 15.000 migranter till öarna med båt, vilket är sex gånger fler än 2019 och myndigheterna har stora problem med att hantera situationen.

Normalt sett brukar hotellen på ön vara fullsatta av solhungrande nordeuropéer så här års, men på grund av coronapandemin har anläggningarna gapat tomma och många av migranterna har inkvarterats på öns många hotell. Nu säger dock hotellens branschförening att det inte finns några fler lediga rum.

Budskapet man sänder är enkelt – det finns inte plats till fler migranter, man kan inte avsätta fler turistkomplex till det här och man kan inte vara mottagningscenter för hela Europa. Man uppmanar därför regeringen och EU att hitta andra lösningar, eventuellt militärkaserner.

Eller så gör man det enda rätta för en gångs skull – abonnerar ett stort kryssningsfartyg, fyller upp båten med de tiotusentals illegala migranterna och skjutsar tillbaka dem till Afrika!

Om EU menar allvar med att man vill stoppa den illegala migrationen och sätta stopp för människosmugglarna, så bör man statuera exempel genom att visa att här finns inget att hämta utan alla som försöker ta sig till Europa skickas tillbaka med vändande båt. Asyl kan sökas från hemlandet eller i närområdet och vill man söka jobb finns det lagliga vägar.

Men vi vet alla att det inte kommer att ske, istället kommer antingen Tyskland, Frankrike eller Spanien att sträcka ut en hand till migranterna så att de kan komma in i Europa och därifrån kuska vidare till önskad destination. I annat fall kan säkert Sverige ställa upp och skicka ned Herkulesplanet för att undsätta de ekonomiska migranterna som vi har god erfarenhet av att husera här uppe i norr. Finns det hjärterum så finns det så klart stjärterum när den humanitära stormakten sagt sitt – smidigt som attan när skattebetalarna står för notan medan de själva kan glänsa som godhetsapostlar! Sedan går ryktet och hundratals nya båtar gör sig redo att angöra första bästa europeiska hamn lagom till helgen!

#returntosender

#vigillarintefegapolitiker

#vibetalar

https://www.bt.dk/udland/turistparadis-slaar-alarm-vi-har-ikke-plads-til-flere-migranter

9 reaktioner till “Sträck ut din hand till Kanarieöarna

 1. Det mest rättvisa är att alla ”flyktingar” flyttar in hos Bildts i Italien! De har använt sina maktpositioner till att plundra och förslava det svenska folket. Dessutom ”fått” gigantiska löner+pension för det. Global Kompakt drevs igenom av A M Corazza-Bildt under hennes tid i EU-parlamentet. ”Representerade” Sverige medan hon bodde i släktens slott i Italien. Skicka alla ”flyktingar” dit!

  http://blogg.m-magasin.se/amelia-adamo/2017/05/19/vad-ar-val-en-bal-pa-slottet/

  Gilla

  1. Instämmer till fullo! Bildt var den som öppnade dörren aktivt på allvar mot all jävelskap vi ser. Dessutom har karln haft mage att även idag fara runt och vara stöddig. Under sin tid som utrikesminister for han världen runt och gjorde egen business. Under tiden som medlare i kriget i Balkan köpte han och frun hus i Kroatien för en spottstyver.
   Han är en ond människa som tillfogat Sverige och svenskarna obotlig skada.

   Hans fru och hennes systrar är sagans onda feér, fula, skräniga och genomruttet elaka!

   Gillad av 2 personer

   1. Glöm inte den stora bilden. Bildt är associerad med diktaturen USA och springer dess ärenden. Det var USA som slog ut Libyen, Gaddafi, och Bildt skickade svensk militärhjälp att utföra det. Libyen var ”dörren” som hindrade massmigrationen från Afrika till Europa och Sverige. Det var även diktaturen USA som startade krigen i Mellanöstern vilket i tur startade massmigrationen därifrån. Bildt var alltså USAs mullvad i Europa. Sedan hängde Bildt upp betet, feta bidrag, som ytterligare drev på massinvandringen. Ett annat drag var att ge skydd åt terrorister och kriminella från Asien, som har gets en fristat i Sverige och skydd som ”flyktingar” så dom kan gömma sig i Sverige undan rättvisa i hemländerna och fortsätta att stödja, finansiera och planera terrorism. Dessa har ju även gets stort utrymme i den USA styrda svenska MSM där falska ”vittnen” ofta har fått en propagandaplattform. Vakna till och förstå vad som verkligen pågår.

    Gilla

 2. Jag har en bror som är gift med en Canariska (inte spanjorska det är viktigt har jag fått lära mig) och de bor i Las Palmas. Tidigare bodde de på Fuerteventura, men de sålde sitt hus till en rik 80-årig engelsman för en massa Euro.
  Numera bor de alltså i Las Palmas, dock inte mitt i smeten utan i ett hus en bit upp i bergen. De är inte glada nu, om jag tillåts uttrycka mig milt.

  Gillad av 1 person

 3. Det är bara att hyra en stor båt och skicka tillbaka alla.
  Ingen har asylrätt och Afrika tar inte tillbaka sin medborgare
  För de blir av med problemen och sen skickar de våra skattepengar till hemlandet.
  Alltså hemländerna blir rikare på vår bekostnad.
  90 % som har fått medborgarskap i Sverige var aldrig flyktingar och var inte berättigade
  Till asyl, ändå fick de stanna. Varför?

  Jo för journalister 1970 beslutade att inte skriva något negativt om migranter.
  Alltså de ville inte skriva om kostnaderna, brott, fuflet, våldtäkterna osv.
  De gav politikerna fri händer och de kunde lura och plundra folket utan några risker
  För insyn.
  Alltså påverkade journalisterna hela samhället då de skrev falska positiva saker .
  Alltså domstolar såg förövarna som offer och offren bliv kallade rasister och förminskade.
  Detta var alltså medvetet men tänkte någonsin på Svenska folket som betalade deras lyxvillor i
  Rika områden? De såg ju aldrig verkligheten med egna ögon.
  När de bestämt sig för svartmåla alla som sa något negativt om flyktingar med orden
  Rasister och ,facister.
  Så gjorde de det möjligt för politikerna att fortsätta med den massiva invandring samtidig
  Som sanningen förnekades. Människor som tog upp problemen blev mobbade, uteslutna,
  Sparkade från jobbet.
  Journalisterna har en stor skuld för att Sverige är i kaos. Det kunde ha stoppats.
  Man kan bara känna vrede att politikerna, myndigheterna, polisen och journalisterna
  Alla har sett och vetat om problemen i nästan 50 år men låtit de pågå , tills SD började
  Få många röster och de insåg att det inte går att dölja mer.
  Så orden vi var naiva, eller vi såg det ej komma är lögner som resten av migrationsproblemen.

  Genom att skicka tillbaka alla som kommer nu och i framtiden är det ända som
  Kan göra att människor slutar komma.

  Gillad av 1 person

 4. Det måste vara väldigt starka krafter som förmår hålla den här människohandeln igång. Villiga smugglare finns ju alltid, men att organisera hela rubbet OCH dessutom ha makt att hindra stater och organisationer att stoppa det hela! Inget enskilt land klarar politiskt att stoppa det hela! Inte ens EU klarar att stoppa det hela! Detta fastän SAMTLIGA enbart har ett helvete med den här människotrafiken! Så, vilka krafter är det som rår på både enskilda länder, som klarar att tysta alla som pekar på vansinnet?

  Det är nog så här att det är effektivare att använda människor än bomber och granater! Det som sker trasar sönder och splittrar befolkningar i hela Europa. Är det syftet! I Sverige ser vi hur ANTALET människor med muslimsk tro har betydelse! Alla har ju en röst och se så trasigt Sverige är!

  Stackars människor på Kanarieöarna!

  Gillad av 1 person

  1. Diktaturen USA är en väldigt start kraft. Systemet minskar alla andras kraft genom att splittra. Därmed stärker diktaturen sin makt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s