Propaganda-tv framställer klimataktivister som något positivt till landets skolelever

Barnen berättade att de hade sett SVT:s Lilla Aktuellt i skolan i dag och att det varit ett reportage om klimataktivisterna i Extinction Rebellions aktion i centrala Stockholm i fredags. Men barnen fick inte reda på hur aktivisterna hade kastat ut färg i trappor, stoppat trafiken och vandaliserat byggnader som genererat ingripanden från polisen. Istället fick man den tillrättalagda versionen där man intervjuade två barn som tittade på demonstrationen och verkligen tyckte det var viktigt att vi gör allt för att rädda klimatet, precis som aktivisterna i Extinction Rebellion. Dessutom får aldrig den motsatta sidan med forskare som inte håller med klimatalarmisterna komma till tals. Självklart kan vi inte presentera fakta för barnen, då riskerar de att börja tänka själva och ifrågasätta, vilket inte går för sig.

Det är inte första gången jag reagerar mot propaganda-TV och att de måste indoktrinera barnen att bli politiskt korrekta genom att titta på detta program varje vecka från förskoleklass och resten av grundskoletiden, särskilt eftersom man inte diskuterar sakerna ordentligt efteråt med barnen.

En majoritet av eleverna suger givetvis i sig allt som de serveras som korrekt fakta utan att ifrågasätta och det är inte bara klimatet som avhandlas i dessa program utan även invandring, genusindoktrinering och andra politiska frågor. Det är nog ingen slump att 99% av barnen i en genomsnittlig klass tycker att Greta Thunberg är en hjälte, att regeringspartierna är bäst medan Sverigedemokraterna är rasister samt så klart att Joe Biden är att föredraga framför dubbelidioten Donald Trump.

Tvi vale för denna hjärntvätt som börjar i tidig ålder och som inte är frivillig! Som tur är pratar jag med barnen och uppmuntrar dem också att själva ta reda på fakta då det alltid finns två sidor av myntet, men hur många föräldrar gör det?! Inte undra på att samhället ser ut som det gör och värre lär det bli.

#onlythedeadfishfollowthestream

9 reaktioner till “Propaganda-tv framställer klimataktivister som något positivt till landets skolelever

   1. Och nu vill sozzeriet säkerställa ”korrekt” uppfostran under tvång från 2 års ålder…
    Nordkorea.

    Gilla

 1. Våra barn ska inte påverkas varken av politik, indoktrinering eller propaganda. Våra barn ska inte ingå i den politiska maktkampen som politikerna gärna skapar. Våra barn ska få lov att leva och få uppleva en trygg barndom som inte politiker ska kunna påverka. Barnen är vår framtid och det kan inte vara meningen att vi ska låta politiska beslut förstöra deras uppväxttid.

  Gilla

 2. Det är en miljö som på många sätt påminner om tiden i Östtyskland. Vi är med om både politisk och religiös hjärntvätt. På de viktiga universiteten råder värdegrund som det gått ut påbud om till alla universitet. Värdegrunden säger allt det vi känner till, den fule vite mannan, västs skamlösa kolonisationstid, västs förtryck av andra raser, mannens förtryck av kvinnan (hoppsan, varför importerar Sverige verkliga förtryckare då?), alla har rätt till allt från födelseögonblicket, vi i Sverige ska inte bara skämmas, vi ska backa och ge världen plats här osv osv.

  Det mesta av utbildningen vid universitet och högskolor, men även övriga skolor, är ideologiserade. Allt mindre av normal debatt och konstruktiva samtal förs. Sådana samtal för förutsättningen för att ett samhälle ska må bra. De av befolkningen, t ex de som skriver här, är aningen rädda för repressalier och idkar till viss del självcensur för att inte drabbas av något. Det finns vittnesmål om hur personer med hög ställning inom statliga myndigheter och organisationer, inom universitet och högskolor är rädda för dolda mikrofoner. De iakttar självcensur, precis som i Tyskland. Här finns nu, precis som i Östtyskland då, angivare.

  Under lång, lång tid har jag liksom så många andra påtalat bristen på offentligt debatt i Sverige. Färre har vågat påtala indoktrineringen i statskontrollerad media och hur den på djupet både indoktrinerar och tystar. Vem vågar gå emot vad som sägs i SVT och SR? De unga som växer upp marinera i denna miljö och lär sig att den nuvarande ideologin är det goda. De vågar och kan snart inte tänka en egen självständig tanke. De fostras att vara lydiga mot den rådande ideologin. Det liknar politisk och religiös hjärntvätt. Som i forna Östtyskland. Som i en sekt. Som i MP och S.

  Det bådar illa för Sverige som industrination.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s