I det nya Sverige äger ligisterna gatorna

Bilbränderna i Sverige är numera så vanligt att man helt slutat att reagera, men jag är förvånad över att samhället låter det bero och accepterar att ligister varje natt eldar upp andra människors bilar utan att ens försöka tackla problemet. Det måste väl finnas kameror i ett garage och någon gång borde man väl gripa de som begår brotten så man kan statuera exempel med ett riktigt straff, eller är alla minderåriga och slipper undan? Jag tycker det är svagt att vi bara rycker på axlarna åt samhällsförödelsen och låter vandaler få fritt spelrum alla dagar i veckan.

Jag reagerar också på den nyhetsnotis som beskriver hur två väktare i Örebro blev attackerade av ett gäng ungdomar i går kväll, där de fick mottaga både slag och sparkar samt fick bilen vandaliserad. Bär inte väktare vapen? Är de inte utbildade i självförsvar? Använd batonger, slå tillbaka och skjut varningsskott! Vad har vi annars för nytta av väktare?

Signalerna vi sänder i dagens Sverige är att unga ligister äger gatorna och kan hoppa på vem de vill, råna, misshandla, våldtaga, vandalisera utan att någon säger ifrån – helt oacceptabelt och var är de vuxna som bestämmer?

#detnyasverige

#slutadalta

Källa: Aftonbladet

8 reaktioner till “I det nya Sverige äger ligisterna gatorna

 1. Det är karma för det som svensken utsatte skåneland för.Vi här i södern är i hjärtat Danskar.Låt Sverige brinna,de kan fan ha’t.

  Gilla

 2. Ja, unga ligister har tagit över en stor del av våra gator och torg och ”de som bestämmer” är nog i stor utsträckning deras föräldrar.

  Gillad av 1 person

 3. Ligister är inte rätt ord för dem.
  I Sverige fanns ligister förr. De här är något helt annat.
  De har nästan allltid muslimsk tro och tillhör en klan. Varför stoppar klanledarna dem inte tro?

  Gilla

 4. Apropå vad som rör sig på gatorna i Sverige numer. Ibland ses en varg på nån bygata på landsbygden. De flesta vargarna i Sverige är inavlade och starkt utrotningshotade.

  Men färskt blod har tillförts vargstammen. De Grå Vargarna finns i Sverige sedan länge. I helgen visade de sina tänder och sin aggressivitet i Malmö. De demonstrerade på sitt vis, såsom tvåbenta vargar gör.

  Det kanske kommer fler hit nu, Frankrike förbjöd häromdagen organisationen ”De grå vargarna”. De Grå Vargarna är officiellt fortfarande välkomna till Sverige. De kan tom söka bidrag för sin organisation om de snabbar sig på. Sådana är Sveriges regler för tvåbenta vargar från Turkiet. Vi minns vår minister Kaplan som hade sådana vargar som bästa kompisar. Kaplan tillhörde Miljöpartiet och var tom medlem i styrelsen.

  Vilka andra otäcka personer döljs bakom Miljöpartiets maskros?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s