Nu tar även Österrike i med hårdhandskarna mot politisk islam

Nyligen var det Frankrike som utlovade krafttag mot islamisternas framfart i landet och nu tar även Österrike i från tårna. Det är den österrikiska regeringen som har kommit överens om ett brett spektrum av antiterroristiska åtgärder i kölvattnet efter attacken i Wien förra veckan.

Förslagen inkluderar möjligheten att hålla individer dömda för terrorbrott i fängelse på livstid, elektronisk övervakning av personer som dömts för terrorrelaterade brott vid frigivning och kriminalisering av religiöst motiverade och politiskt extrema handlingar.

Kansler Sebastian Kurz deklarerade i dag att regeringen även planerar att förenkla processen med att stänga föreningar eller moskéer som anses spela en roll i radikalisering och göra det möjligt för allmänheten att rapportera potentiella våldsamma aktiviteter på en online-plattform. Ett centralt register över imamer kommer också att skapas.
-”I kampen mot politisk islam – den ideologiska grunden bakom – kommer vi att skapa ett brott som kallas ”politisk islam”i syfte att kunna agera mot dem som inte är terrorister, men krattar manegen.”

De planerade åtgärderna kommer att läggas fram för parlamentet i december för omröstning och det innefattar även förebyggande kvarhållning av personer som dömts för terrorbrott för att skydda allmänheten.

Bra att Österrike agerar! Vi själva står kvar och trampar på samma ställe som vi gjort de senaste decennierna med ingen som helst lagstiftning eller plan på plats för att hantera utbredningen av politisk islam i Sverige. Våra styrande är väl rädda för att stöta sig med de viktiga kärnväljarna och väljer hellre att sätta rikets säkerhet på spel än att sätta ned foten genom att visa medborgarna att man gör sitt yttersta för att upprätthålla tryggheten. Skamligt!

#mycketsnackingenverkstad

#onlyinsweden

https://www.aljazeera.com/news/2020/11/11/austria-to-introduce-preventive-detention-after-deadly-attack

12 reaktioner till “Nu tar även Österrike i med hårdhandskarna mot politisk islam

 1. I detta korrumperade land är det så kallade näthatare som skall sättas åt. Personer som uttrycker sig negativt om den pågående epidemin, läs invandringen.

  Gillad av 2 personer

 2. Nu är det försent för Frankrike och Sverige.
  Vi har under decennier sätt hur Frankrike brinner och massa problem.
  Nu ser vi ett Sverige i och hela Europa med massa invandrare som inte skulle vara här
  Om det inte fanns flyktinglobbister.
  Flykting lobbisterna ser den döda lilla pojken i havet , men de ser inte hundratusentals
  Svenska flickor och pojkar bli rånade,kränkta, misshandlade och våldtagna,
  Flykting lobbisterna inser inte att vi inte är skyldiga lycksökare ett skit.
  Macron var för fler invandrare men när en lärare blev mördad blev han mot fri invandring.

  Det är hyckleri för säkert har franska flickebarn blivit rånade och våldtagna. hat och
  Stopp på fri invandring krävts.men då ville inte macron reagera.
  Varför måste allt gå för långt innan politikerna reagerar.

  Gilla

 3. https://petterssonsblogg.se/2020/11/11/forstorelsen-av-ett-land-det-kan-handa-i-sverige-ocksa/

  När islamisterna blev tillräckligt starka på slutet av 1970-talet tog de makten med våld i Iran. De första som blev slaktade var de godtrogna ”kultureliten” i landet dvs. dagens vänsterliberaler i Sverige och de som ”inte såg det komma”. Denna vänsterliberala ”kulturelit” som hejade för kvinnorna i hijab och gav islamisterna utrymme i samhället förstod först vad som hade hänt när katastrofen var ett faktum och blodbadet i gång

  Gilla

  1. Situationen idag i Sverige påminner starkt om situationen i Iran strax innan islamister tog makten och slaktade och fördrev alla från vänster till höger.Vi har en hel del bland annat på vänstersidan från Iran från den tiden.

   Gilla

 4. Har svenska politiker någon syn på ”Politisk islam”? Får de har de och vågar de har de? Man kan nog bara konstatera att våra politiker har skapat ett problem, när de ”släppte in någon i rummet” som kräver mer än vad dagens politiker kan förstå eller vill förstå.

  Gillad av 1 person

 5. ”utlovade krafttag mot islamisternas framfart i landet och nu tar även Österrike i från tårna” och ”hålla individer dömda för terrorbrott i fängelse på livstid”. Det var just något sådant Kina gjorde i Xinjiang för omkring fyra år sedan, och stoppade helt politisk islam, terrorismen och dödandet. Nu går folk säkra på gatorna, säger att dom inte tycker om säkerheten, men att den är bra mycket bättre än terrorismen. USA och dess lilla drabant Sverige kallade då det för ett brott mot Mänskliga Rättigheter att stoppa terrorismen, Mänskliga Rättigheter är alltså inget som gäller för terrorismens offer. I Kina får dom avtjäna straffet, och sedan blir det utredning om risken att släppa dom. Sedan åker dom till Kinas enda rehabiliteringscenter i Korla, därifrån till avradikaliserings center, som finns i tre nivåer, och därifrån till yrkesutbildning och frihet.

  Gilla

   1. Men det är bra att barnfamiljer inte skiljs åt.Även i Sverige finns der ju tom små barn som stadigtvis vistas hos sin dömda och inlåsta mor.Jag tycker att det är bra ifall små barn kan vara hos sin mor också i ett fängelse.

    Gilla

   2. Nej, Uigur muslimernas hemland heter Altishahr och ligger i Tarim bäckenet i sydvästra provinsen Xinjiang. Altishahr är alltså bara en del av provinsen Xinjiang. Befolkningen är omkring 10 miljoner, och 90% är muslimer. Deras islam är tolerant och sekulär, och inkluderar inte varken skägg eller slöja traditionellt. USA skickade ett okänt antal uigurer till Syrien för radikalisering, terror-utbilding och krigs-utbilding, det finns inga officiell siffra, men mellan 2,000 till 3,500 har nämnts. Precis som svenska polisen spårade man upp dom när dom återvände och internerade de farliga, och sätter de andra på avradikalisering, det var 3,456 st. Dessutom startade man ett massivt utbildningsprogram och en massiv övertalningskampanj för att övertala folk att utbilda sig, yrkesutbildning och språk främst. Man knackade alltså dörr och uppmanade folk att utbilda sig. 1.3 miljoner årligen. När föräldrarna åker på utbildning finns en service som tar hand om barnen och ger utbildning, barn-internat. Det är så i hela Kina, inte bara Xinjiang. Jag har besökt många. Enligt lag i Kina, och det har varit så sedan mycket länge, skall alla skolor vara inhägnade av ett staket eller mur, och det skall vara minst 2 meter högt, svårt att klättra över, och det skall finnas en vaktmästare. Det gäller alla skolor i hela Kina, inte bara Xinjiang. Det skall stänga ute luffare och tjuvar och skydda barnen. I just Xinjiang finns dessutom kringdrivande hungriga vargflockar. Sedan har USA propagandan förvanskat detta till att de som är på utbildning är inlåsta, barnen tas ifrån föräldrarna och att barnen är inlåsta. Xinjiang är öppet för besök, omkring 2.5 miljoner utlänningar besökte 2019. Jag har själv besökt sådana skolor, många gånger. Man älskar att få besök, helst av någon som talar engelska och kan hjälpa till att undervisa. Detta är inget jag läst om utan vad jag upplever.
    http://mychinaway.blog.se/lagren-i-xinjiang/
    https://kinarummet.wordpress.com/artiklar/ai-i-kampen-mot-terrorismen/
    https://mychinaway.wordpress.com/2020/08/07/den-elektroniska-patrullerade-polisen-i-kina/

    Gillad av 1 person

   3. Rolf. ”Fängelser” i Kina är inte riktigt samma sak som fängelser i Sverige. I Sverige är det främst en bestraffning som skall avskräcka, i Kina är det en slags rehabiliterings och återanpassningsklinik. Man siktar på att den intagne skall återvända till samhället som en normal medlem av det. Många tror att Kina är tätbefolkat, men det är bra så i kustregionerna. Internatskolor är nästan regel i västra Kina, barnen bor och lever på skolan, som är ett helt samhälle i sig själv. Det är helt enkelt för långt att gå hem var dag, och ofta finns inte ens vägar som kan passa ett vanligt fordon som en buss. På helgerna går (!) barnen som regel hem, vilket kan ta några timmar. Dessutom är det en skriande brist på lärare så det går inte att driva by-skolor. Dessutom är det fråga om kvalitet på undervisningen.

    Gilla

 6. S och regeringen vill absolut inte göra något som kan förarga islam i Sverige. Regeringen kommer att göra minsta möjligt fram tom valet 2022 för att inte riskera rösterna från muslimerna. MEN, regeringen kommer bli tvingad att göra NÅGONTING eftersom EU nu benämner vad som är vad. En terrorist är en terrorist och en sådan ska inte få vare sig pengar eller pass, de ska straffas och utvisas.
  Detta är vad som kommer tvinga regeringen att åtminstone låtsas vidta åtgärder, säker kommer utredningar tillsättas. MEN, regeringen kommer också att försöka stoppa det värsta av det SYNLIGA och HÖRBARA våldet fram till 2022. Om det mördas friskt och skjuts och våldtas för nära inpå valet risker ju tom det indoktrinerade svenska folket att inte rösta på regeringen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s