Knivattack i Quebec med flera döda och skadade

Vidrigheterna avlöser varandra och i går somnade man med nyheten om att en präst i Lyon skjutits i bröstet utanför sin kyrka och i dag vaknar man av nyheten att flera personer knivhuggits i Quebec i Kanada – detta trots att premiärminister Trudeau i förrgår flörtade lite med islamisterna och bedyrade att man i Kanada anser att yttrandefriheten har begränsningar.

Attackerna skedde vid flera tillfällen under natten och enligt polisen har två personer mördats och ytterligare fem har skadats. Polisen i Quebec söker efter en man i medeltida kläder och ska tidigare i morse ha gripit en man i 20-årsåldern, men uppmanar allmänheten att hålla sig inomhus. Det är just nu inte klarlagt om det finns någon koppling till Muhammedteckningarna – Aftonbladet skrev att offren halshuggits i rubriken för en stund sedan, men har nu tagit bort det, så oklart vad som gäller.

Fler attacker lär komma om inte ledarna i väst sätter ned foten ordentligt. Just nu framstår det mest som om man beklagar det som sker, utlovar att man inte kommer vika ned sig, men inte har kurage nog att sätta kraft bakom orden.

Samtidigt blir människor alltmer rädda att det ska hända här. I går kväll fick jag ett meddelande från en kvinna som arbetar inom svenska kyrkan och hon funderar allvarligt på att sluta som kyrkovärd eftersom hon är rädd för att något liknande snart kan hända här i Sverige.

Vår regering manar till lugn och menar att de har kontroll på läget, men det har de även gjort de senaste åren vad gäller den grova kriminaliteten och se hur bra det har gått, så visst har vi alla anledning att vara oroliga – precis det som dessa extremister vill, skrämma oss till underkastelse!

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/flera-knivhuggna-i-quebec-man-i-medeltidsklaeder-jagas.PrMayWavN

7 reaktioner till “Knivattack i Quebec med flera döda och skadade

 1. Detta kommer att eskalera och sluta i krigsliknande tillstånd om inte folken i västvärlden väljer ledare som har sitt lands och sitt folks bästa för ögonen.
  I dag väljs ”ledare” som är oikofober och som verkar i direkt motsatt riktning.
  Ansvaret ligger hos väljarna.

  Gillad av 1 person

 2. Det som sker i Canada följer mönstret från när islam tränger fram i världen.
  Våld.
  Vända andra kinden till någon?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s