Fler extremister på ingång

Islamistisk våldsbejakande extremism är på frammarsch i Europa och tanken är att denna förkastliga ideologi ska stoppas med alla medel och fundamentalisterna förvisas från Europa. I Sverige har vi dock gjort tvärtom de senaste åren och välkomnat jihadister som vi försöker återanpassa till samhället med hjälp av terapi och bidrag – vi kallar dem IS-återvändare. Meningen var att varje europeiskt land skulle ställa dessa avarter inför rätta och ge dem kännbara straff, men mig veterligen har vi enbart gett dem olika former av stöd.

Nu är det dessutom dags att ta in fler IS-vurmare, i form av fyra kvinnor och deras sju barn som är på väg till Sverige. Svensk medias ordval lämnar dessutom mycket kvar att önska – särskilt när de benämner dessa förrädare som ”svenska IS-kvinnor” bara för att de har svenskt medborgarskap.

Men nu ska samhället kavla upp ärmarna och bistå dessa extremister med skattemedel som definitivt behövs till viktigare saker och vård eftersom en av dem har Covid-19, tvi vale! Kunde man åtminstone inte bara tagit barnen om man måste och lämnar mödrarna åt sitt öde? Nej, då finns så klart risken att de radikaliseras ytterligare hos någon terrorcell i Europa och genomför en terrorattack, vilket den humanitära stormakten inte kan ha på sitt samvete. Vilken soppa – bara att hoppas på att dessa barn inte placeras i en kommun nära dig!

#isterroristswelcome

#onlyinsweden

Källa: Aftonbladet

7 reaktioner till “Fler extremister på ingång

 1. Svenska myndigheter stoppar en svensk från Danmark vid Sveriges gräns, men samma myndighet står med vidöppna armar och tar emot terrorister.

  Gilla

 2. Rita Svensson, fd liberal, invandrad från Libanon på 1990-talet – en ovanligt klok kvinna som förtjänar att bli förebild för många:

  Gilla

 3. Det står i media att anhöriga betalat flyktingsmugglare för att få ut dessa islamistkvinnor och deras barn. I Turkiet ska DNA-testning ha utförts för att kontrollera att det är kvinnornas barn.

  Så beskrivs det hela. ”Fan trot” som man kan säga i Sverige när man vill uttrycka sarkasm. Verkligheten är ju alltid värre än dikten. Kanske har imamerna förhandlat med S och aktivisterna på UD? Kanske har imamerna sagt att ”det här får ni fixa, annars röstar vi inte på er”. Eller, kanske har de sagt att ”fixa det här så skaffar vi 50.000 röster till”. Kanske har UD gett kurderna ”lösensumma” för att få hit kvinnorna och barnen? Vem vet?

  Självklart skulle dessa kvinnor och barn inte ha föras till Sverige. Vem vet, kanske skapar man nu ett prejudikat för att kunna ta hit andra islamister? Det måste finnas ett större SYFTE med detta än att bara få hit några kvinnor och barn. Det finns ett STÖRRE SYFTE, ETT STÖRRE MÅL, självklart.

  Vem vet? En sak är dock säker, det går inte att lita på vad regeringen och media säger i saken.

  Gillad av 1 person

 4. llll

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s