Ännu ett islamistiskt terrordåd i Frankrike

Efter att den franska presidenten Macron öppet tagit strid mot islamisterna i samband med mordet på läraren som halshöggs i Paris för 13 dagar sedan, har det varit ett spänt läge i och med att flera muslimska länder – däribland Turkiet, Egypten och Pakistan fördömt Frankrikes ställningstagande för yttrandefriheten som de menar kränker muslimers känslor.

Fler dåd av fundamentalister som inte respekterar rådande lagar är att vänta och tidigare i dag skedde ett nytt misstänkt terrordåd i Nice, där minst tre personer dödats – varav en av kvinnorna befaras ha fått halsen avskuren – medan flera skadats i en knivattack nära en kyrka. Enligt franska myndigheter ska gärningsmannen ha skrikit ”Allahu akbar.”

Borgmästaren i Nice, Christian Estrosi, har bekräftat att förövaren har gripits tack vare polisens snabba ingripande och att han under attacken flera gånger upprepade ”Allahu akbar.”
Estrosi krävde mer krafttag:
-”Vårt land kan inte längre nöja oss med fredslagarna för att utplåna islamfascismen.”

Det vore på tiden att övriga EU-länders ledare sluter upp vid Frankrikes sida och visar ett enat motstånd mot islamismen som breder ut sig alltmer i Europa! Stefan Löfvén kan väl ta ton och visa att Sverige står bakom Macron – hallå Stefan är du där?! 🤔

#westandwithfrance

#SamuelPaty

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0KK9KM/misstankt-terrorattack-i-kyrka–tre-doda

https://www.rt.com/news/504876-nice-knife-attack-france/

11 reaktioner till “Ännu ett islamistiskt terrordåd i Frankrike

 1. Ja, islam är en våldsbejakande religion med politiska ambitioner och ett framträngande av militärt snitt.
  Enda lösningen är att staterna använder sitt fulla maktmonopol och obönhörligt krossar islamisterna. Det kommer ske samtidigt som man vänder sig till de stora grupperna av moderata muslimer som finns i alla länder. Sverige kommer vara sista man att vända under galgen. Se hur Löfven endast med en liten tweet kommenterat den förra huvudavskärningen i Frankrike. Frankrike har nu dock genom sin hållning gett legitimitet åt att även Sverige får benämna delar av islam för vad den är, terrorister av värsta sort.
  Vi får se hur regeringen kommentar denna gång. De islamistälskande inom MP kommer säkert vara tysta som vanligt och ingen journalist kommer fråga dem vad de tycker om den knivskärningen.

  Gillad av 2 personer

 2. I Sverige har nu imamerna och andra ledare för de moderata muslimerna i Sverige ett enormt ansvar att ta avstånd från islamisterna. Dessa ledande muslimer har under hela den svåra period med våld som vi haft i Sverige varit i stort sett helt tysta. I Malmö är hela S-rörelsen närmast erövrad av människor med åsikter som starkt luktar islamism. Hela denna islamistiska rörelse har fått massor med miljoner och politiskt stöd av S, från det att de endast var några få till att de nu är en stark politisk maktfaktor.
  Ut med både dem och hela S-etablissemanget i Malmö!

  Gillad av 2 personer

 3. Vilken annan religion uppmanar till och ger legitimitet åt sådana här fruktansvärda våldsdåd???

  Sådana här människor finns det massor av i Sverige. Läs och lär på ledarsidorna.se som är det enklaste sättet att få insyn i hur islamisterna likt cancer grävt sig in i den svenska samhällskroppen.

  Detta har skett med socialdemokraternas stöd och gillande. Hur kunde de bara göra något sådant? De säger sig ju vara FÖR Sverige, FÖR svenska folket?

  Hur vill de nu idag ta politiskt ansvar för sina handlingar?

  Självklart borde S avgå ur regeringsställning och under en längre period med åtföljande idée-debatt komma tillbaks med ett verklighetsanknutet program. Det kommer inte att ske, därtill är kunskapsnivån, bildningen, lärdomen och insikten i hela S-rörelsen för låg.

  Gillad av 1 person

 4. Vi hör ”dagens Coronavarning”. Hög tid för ”dagens islamistvarning”.

  Man kan då är informera befolkningen vilka platser som är ockuperade och vilka som är farliga att vistas på för icke muslimer.

  Gilla

 5. Vänsterpartiet vet förstås inte hur de ska vrida och vända på verkligheten för få den att stämma överens med den marxistiska ideologin att alla i världen är bröder och systrar i kampen mot den utsugande överheten. Tog de hit muslimer för att sätta igång en muslimsk revolution?
  Konstigt förresten att de älskar islam, marxister vill ju utrota kristendomen, hur kan de då älska en annan religion?Det går att läsa om hur kommunistiska diktaturer behandlade kristna.

  Dags att ta hem den militära styrkan Sverige har i Mali för att skydda befolkningen där. Vi svenskar behöver skyddas här i Sverige sedan länge mot islamisterna.

  Undrar hur många kvinnor som blir våldtagna idag av muslimska män?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s