I det nya Sverige får barnen lära sig att hålla låg profil för att inte dra till sig onödig uppmärksamhet

Ännu en ung man blev i dag knivhuggen av en för honom okänd person. Det var tidigt i eftermiddags som en man i 20-årsåldern hittades på Centralstationen i Göteborg med knivskador efter att ha blivit knivskuren i ryggen och benet då han hamnat i bråk med en okänd man. Ingen person har gripits och polisen har inlett en förundersökning gällande dråpförsök.

I det nya Sverige gäller det att tänka sig för om man inte vill råka illa ut och till exempel bli nedslagen, få en kniv i magen eller bli hotad och utsatt för väpnat rån.

Eftersom våra poliser inte klarar av att upprätthålla medborgarnas trygghet och vår regering inte tycker att det är av särskilt stor vikt att ta tag i problemen på riktigt, så åligger det oss föräldrar att lära våra barn att göra sig så osynliga som möjligt när de är ensamma utanför hemmet – inte bära märkeskläder, undvika att klä sig uppseendeväckande, inga i-pods/hörlurar eller dyra mobiler, inte käfta emot, inte titta andra människor i ögonen och helst inte titta på någon överhuvudtaget samt försöka lämna platsen så fort som möjligt om det drar ihop sig till bråk.

Det är galet och ledsamt att det har blivit så här. Egentligen vill man uppfostra barnen till att inte ta skit från andra, inte vika ned sig, stå upp för andra samt vara sig själva. Men den tiden är för länge sedan förbi ty i det nya Sverige råder numera helt andra regler där våldet har tagit över – är det inte fega personer som agerar i grupp, så är det beväpnade enstöringar. Det är således bara för det kuvade folket att anpassa sig eftersom våra ryggradslösa makthavare vänt oss ryggen och för få vågar opponera sig mot överheten!

#detnyasverige

#skötdigsjälvochskitiandra

https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/man-knivskuren-i-centrala-g%C3%B6teborg-1.36051665

8 reaktioner till “I det nya Sverige får barnen lära sig att hålla låg profil för att inte dra till sig onödig uppmärksamhet

 1. När våldet tagit över så måste man anpassa sig. Inte i så måtto att vika ner sig, nej genom att beväpna sig och ge igen med samma mynt eller helst värre. Den som äger våldsmonopolet äger också makten och då duger det inte att ständigt vika ner sig. Kan våldsmonopolet beväpna sig så kan andra det också. Vad är det som hindrar detta?

  Gilla

   1. Det är inte fängelsestraff om man bär kniv. Den normala påföljden för vuxna är ca 50 dagsböter. Är knivbäraren ett barn så händer i princip ingenting. Således ingen risk att hamna i fängelse. Risken att skadas eller dödas måste väl i rimlighetens namn vara större om man inte kan försvara sig. Finns väl åtskilliga exempel på just detta.

    Gilla

  1. Dessutom har jag alltid med mig knivar i bilen och haft så sedan många år tillbaka. Det är olagligt men det finns ingen som kan förhindra detta. Om situationen kräver det så bär jag även kniv på mig och om det behövs så kommer jag att använda den.

   Gilla

  2. Osökt kommer jag att tänka på Crocodile Dundee i New York. Han och tjejen blir attackerad av en kille med kniv som säger hit med grejerna. Tjejen säger åt honom att göra så. Då säger Crocodile Dundee, that´s not a knife, this is a knife, samtidigt som han tar fram sin machete. Busen lägger benen på ryggen. Jag tror att man måste ha nåt rejält om man blir attackerad. Annars ska man nog lägga benen på ryggen och dra.

   Gillad av 1 person

 2. Varför gör polisen inte massa kroppsvisiteringar .
  Det kan väl inte vara svårt, de lär ju få tag på massa vapen.
  Och då kan de säker hitta stöld gods och låsa in förövarna
  De går ju runt och letar efter offer.
  Polisen vet att de står på handikapp parkeringarna och väntar på ensamma offer.

  Detta vet poliserna om och politikerna
  men de agerar efter att offret har utsatta och brottslingarna hunnit fly.
  Polisen får varje dag anonyma samtal med falska brott
  Vilket gör att polisen inte kan komma i tid på verkliga brott.
  Hur är det möjligt att poliser inte kan få reda på bedragarens namn och plats.
  Poliser måste samarbeta med telefonbolag och ha massa kameror.
  Kanske använda sig av vaktbolag. Sända ut adressen till telefonen och närmaste företag filmar
  Och lämnar bevisen till polis.

  Alla vet att invandrar ungdomarna bär vapen och därför används dom men tar polisen
  Vapnen och ungdomen , så minskar risken.
  Eller väntar de till Svenska ungdomar också beväpnar sig och det blir inbördes krig.

  Sen blir man total förstörd när flyktingarna får sänkt straff på mord och styckningar.
  Våldtäkter. Svensk domstol är skit. Är det att de blivit köpta eller hjärtlösa.
  De gör allt för att fria .

  Sverige borde ha världens bästa poliser, sjukhus, domstolar
  med den enorma summa staten stjäl av sina medborgare varje år.
  Men allt är istället totalt korrupt och alla verkar blivit odugliga till sina jobb.
  Kanske är det just att det är statligt och alla anställda får sina löner oavsett de gör
  Något eller ej.

  Gillad av 2 personer

 3. Återigen, regeringen har en ideologisk syn på hur det är i Sverige. Svenskarna måste maka på sig, vi är dessutom förtryckande och har inte medkänsla med de utsatta i världen.
  Vår justitieminister har stiftat otaliga lagar som mest handlar om rasism och liknande. De nödvändiga lagarna har ej stiftats. Historien kommer kanske få berätta hur hans omfattande politiska korruption och passivitet skadade Sverige oåterkalleligt.
  En regering som ville göra Sverige rimligt och säkert skulle på en månad kunna få en stor del av det värsta under kontroll.
  Hjälp mig bli justitieminister så ska jag visa hur det går till.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s